🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-36

• 379
  • 24
  •   3
Отговори
# 15
Lori, песента е качена в Spotify, а може и в други платформи да я има.
Това ми изглежда като прецелване към музикална кариера.
Дори се отчита постоянно от феновете и кое място е заела.
Това не ми изглежда "просто роля".
Аз лично не я виждам Демет като певица, няма някакви кой знае какви гласови данни, но, ако е решила да се пробва и там, няма лошо.
bof4eto, благодаря ти за песента на Яман и Мира!

А Демет, сякаш ни е чела, току що сама се похвали с позицията си в Spotify

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 23:14 от NeZ_9

# 16
Нези, някак не  ми се вярва... Демет има огромен талант като актриса и като най-скъпо платената жена актриса изобщо не вярвам да сменя точно сега попрището си.
Тя ако искаше още преди години можеше да навлезе в музикалната индустрия.
Според мен е жена с доста реална преценка за себе си и възможностите си.
Не вярвам песента да е качена от нея, абсурд даже... А това какво отчитат феновете й едва ли зависи от някой, камо ли пък от нея.
Сега е уау реакция с песните заради филма.
Но ако пък по някаква случайност избере да се развива музикално, актьорската гилдия ще загуби, докато нейните фенове винаги ще сме такива.
Аз бих я слушала с удоволствие.
Следвам я даже не помня от кога, много я харесвам като актриса, изобщо за мен е една страхотна жена.
Но според мен има още много какво да покаже на екран.
От много години танците са й хоби, голяма част от свободното си време прекарва в танци. Възможно е да добави и пеенето като хоби.🙃
Нека ни попее в сериала, после ще видим.🤭
Аз ме тресе нетърпение относно филма.
В главата си изпреварвам събитията и си представям как ще научи Нисан за това кой е Динчер, за това че тя е Руя... Според мен тя ще се изплаши много от това и ще се обвинява много.
Много ми е жал за Ешреф, не стига че е бил сирак, ами и не му се дава шанс да бъде щастлив.А той заслужава...

# 17
Инстаграм стори от Демет Йоздемир

Wink
Както казах и преди малко,  ако иска да се развива музикално, защо не.
Иначе каква е причината да акцентира толкова много на това?
Играе певица в сериал и пее чужди песни.
Нито е първата, нито ще е последната.

За Ешреф и Нисан
Те са двама души, които се търсят през времето, през болката.
Той е човек, който обича толкова дълбоко, че не му трябва име, за да разпознае душата, която му принадлежи.
Тя е жена, която се страхува от силата на това чувство, но не може да избяга от него.
Когато Ешреф разбере, че Нисан е Руя,както писах и днис  няма да има гръм и сълзи.
Ще има тишина.
Тишината на човек, който осъзнава, че любовта му винаги е била тук, пред очите му.
Ще се усмихне горчиво и ще си каже-
„Значи не съм полудял. Просто съм обичал истински.“
А Нисан... тя ще рухне под тежестта на това осъзнаване.
Ще разбере, че е била обичана така, както всяка жена мечтае .
И в този миг ще чувства и вина, и благословия.
Защото не всяка любов се измерва с времето, през което трае, някои се измерват с това колко дълбоко проникват в душата ти.
А начина, по който ще си случи, нямам търпение да го разберем. Wink

# 18
Благодаря на всички замесени за новата тема. Прекрасно ще си изкараме в нея.

Чаатай е прекрасен актьор и е заслужил любовта ни. Радвам се, че феновете му не се занимават с глупости и ми е много интересно колко много мъже го харесват всъщност. Вижда се на снимките от сета. Тези мъже не са там просто с приятелките си.

# 19
Лори,
Скрит текст:
Пиша в  скрито за Демет, тъй като темата все пак е за Чачо и проектите му.
От танци, не разбирам, но разбирам от красиво,  а не съм я видяла Демет и като убедителна танцьорка.
Виж откъм музиката и  пеенето, там вече съм доста по-грамотна, тъй като умея да свиря на инструмент. И мога да кажа твърде убедително, че от Демет певица не става. В моите очи и за актриса не става, но това вече е въпрос на индивидуално възприятие.
По  отношение за  "страхотната" жена, коя "страхотна" жена би си правила селфи пред камиона с даренията за засегнатите от земетресението. Когато видях това селфи качено от Демет в момент, в  който умираха хора и половин Турция бе срутена, никой не може да ми промени мнението за тази жена - дребна безчувствена женица, егоцентрична и търсеща постоянно внимание, без да жали средства, без  да се съобразява с нищо и никого. Ако не си го виждала, мога и да се поразровя да го намеря, въпреки, че бе преди години.

Момичета, влюбих се в този плакат на Сънливеца

# 20
, Нези, много хубаво описа любовта им.🫶
Страхотно е да те чете човек. 🤗🥰
Остава да им дадат поне да си изживеят любовта... Както в предната тема няколко мацки коментираха - да бъдат поне за малко щастливи.
Ешреф зад "страшния мафиот"  всъщност  е едно голямо сърце, което заслужава да знае че е обичан, заслужава да бъде чакан от някой който го обича.
Нисан също има огромна нужда от тази любов, въпреки че знае че пак ще страда.
Но както вече разбра, понякога това страдание даже е приятно в сравнение с други в живота...

Скрит текст:
Демет доколкото виждам е тагнала авторите на песента,която е споделила
 ( melimlisa).  Но пък ако иска и музикална кариера, смятам че ще успее да ги съчетае перфектно.Но задължително искам да я видя с Арас Булут в някой проект. Мечтата ми беше да я видя именно с Чаатай и с Арас, с единия се случва вече.🥰
Чакам и с Арас да си партнират някъде, почвам да й изпращам от тази ми енергия с желанието си.🤭

Има хора които съчетават чудесно актьорската и музикалната кариера - Feride Hilal, само на 29 години, а толкова талантлива, дори е и текстописец и освен нейните текстове, пише и на нейни колеги.
Поради младостта си и отделянето на повече време за музиката и писането на текстове, участва само в няколко филма, но се справя повече от чудесно.
Скрих текста , защото ще поста една от прекрасните песни на Фериде и нейн колега https://youtu.be/50QA4OsXcKc?si=Yuyz6gfj4I1UzO3I

# 21
Да ни е честита новата тема!
Стилна и красива!
Цвети, Нези благодаря!💐
Много благодаря за песните на Ебру, Мира и Яман, все любими мой.
Ей, страхотни сте!
Днес се начетох на интересни разсъждения, страшни сте!👏 Много добре изразявате мисълта си и я формулирате.Възхищавам  ви се!
Аз също слушам турска музика, но моя стил е по динамичната музика.
От няколко дена слушам една песен и я научих наизуст, ще я пусна в спойлер.
Скрит текст:

Нези, това е

Лека от мен!

# 22
Цвети, постера наистина е много красив!
Режисьора Джан Улкай ги публикува и двата и написа:
UYKUCU"nun size anlatacaği çok şey olacak. -29.10.2025T
RED-in another tone
Спящият ще има много да ви каже.
Червено -един друг тон.

Lori, любовта между Ешреф и Нисан не е романтична в традиционния смисъл, тя е по-скоро  фатална.
Това е любов, която не може да бъде нито изживяна докрай, нито забравена.
Дори самото заглавие „Eşref Rüya“ е двусмислено:
Руя - сън, видение, илюзия
Ешреф -  благороден, възвишен.
Това е история за един благороден човек, който преследва своя сън.
И в крайна сметка този сън, независимо дали го убива или спасява, му дава смисъл да живее.
И пак стигаме до репликата:
„Човек, който е нещастен цял живот, поне един ден ще бъде щастлив.“
Надявам се да стане точно така!
Eли, благодаря! Все хубави песни си донесла! Hug

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 00:53 от NeZ_9

# 23
cvetansk,  по заглавието на темата мисля, че включва освен Чаатай, проектите му, неговите партньори и приятели.
Демет е негов партньор към този момент в  проект в който двамата са с главни роли.Не мисля ,че е проблем да се пише за нея.
Но ще ти отговоря скрито, може не всички да искат да четат.
Скрит текст:
Аз много добре знам за кое селфи говориш, но явно е станало някакво недоразумение. Демет беше доброволец в помощ на пострадалите от земетресението. Както и правеше дарения.Не беше само тя , която си прави снимка там ,за да призовава да се отзоват колкото се може повече нейни приятели и колеги, както и да се даряват  колкото може повече средства.Много актьори, певци, хора които изкуството бяха на терен и всеки призоваваше фенове, колеги , приятели, както има възможност и както прецени да се отзоват на терен,или с дарения. Сега не мога с точност да цитирам всички, но ако се сетя ще споделя като имена кои точно бяха. Берк Октай със сигурност беше, Къванч Татлъту ,Джан Яман качи стори с дарението което направи той.
Не виждам нищо лошо в това, защото помня селфито и даже й реагирах в инстаграм със сърце и го споделих.

Аз пък от малка пея , мама бог да я прости постоянно ме водеше по  музикални конкурси и ги печелех.Ходих на уроци естествено.
Мога да пея, даже ми се получава чудесно, просто не виждам смисъл в България да се занимавам с това, а и не е  моето.
Танците са хоби на Демет, не цел за кариерно развитие в този бранш.
На мен Демет ми е любима актриса и я харесвам страшно много. Гласът й също ми харесва, дори да й е помогнато с обработка, пак ми допада.За мен е изключителна актриса, актриса която ме е карала да плача, когато играе, карала ме е да се смея до пръсване в някои други нейни роли. Изживявала съм нейните превъплъщения.За мен даже е скромна за таланта и красотата които притежава, която пак я отдавам на българските й корени.
Както ти каза, въпрос на възприятие, според мен и на вкус и мнение...
Лили Иванова също я има почти цяла България за икона, но повечето ми приятели като пусна нейна песен и ме уверяват, че предпочитат да се самоубият отколкото да я слушат, а са хора с усет за музика. Някои от тях си изкарват хляба с музика. Въпреки това не могат да я понасят, смятат я за зла и комплексирана бабичка с преувеличен талант. Аз пък я харесвам много и знам всичките й песни, обожавам ги. Всеки с неговите си предпочитания и виждане, нормално е, хората сме различни.
Не искам да оборвам твоето мнение, нито се опитвам да споря. Напротив, приемам твоето мнение и го уважавам,защото всеки има право на лично такова.🙃

# 24
Лора, това че  в заглавието фигурират партньори и приятели, не означава, че трябва да се злоупотребява. А и личния живот на Демет не мисля, че се вписва в заглавието.
Скрит текст:
От два дни чета толкова много глупости написани от теб, че мога да ти кажа евала ставаш за сценарист на турско дизи. Не видях да обсъждаш сериала или пък Чачо, а по-скоро вмъкваш  по някое друго изречение колкото от немай къде си, за да оправдаеш последвалите написани небивалици.
И да имаше по онова време  снимки,  но не и селфита. Дори и  Чачо има снимка от тогава, както и всички от актьорската гилдия. Паричните даренията на всички бяха публично изложени, доколкото си спомням Чачо бе дарил  средства чрез фондацията на Галатасарай, но Демет не фигурираше(от това съдя, че тя е далеко от най-високо платената актриса). А Джан  бе пуснал стори  със сумата и благодарност  към феновете  си, които бяха организирали кампания за подпомагане.
Не искам да ти променям мнението за нея, не ми пречи да си я обичаш и харесваш, но не я натрапвай така агресивно.

Момичета, извинявайте, но влакът потегли.

Общи условия

Активация на акаунт