🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-36

• 5 491
  • 232
  •   13
Отговори
# 195
Публикация от същата фенка::
Ешреф бей, колата ви пристигна!
Eхе, ама те чак и колата са закарали. Ще бъде интересно представяне. Няма да е само червен килим ми се струва. Може би Чачо ще е в стил Ешреф?

# 196
# 197
Да прекъсна малко инфото за Кан със информация за Спящия

Чагатай Улусой и Елчин Сангу , главните актьори на Спящият Човек , който се очаква да бъде една от най-впечатляващите екшън сцени в турското кино през последните години, заснеха екшън сцените във филма без да използват дубльор. Актьорите тренираха интензивно със специални треньори преди снимките. Обучението беше проведено от експертни треньори по бойни изкуства и хореографи на място. Екипът придружаваше актьорите по време на снимките, за да гарантира, че сцените са технически безупречни. Актьорите се подготвиха и за снимачната площадка, като получиха специално обучение на стрелбище за сцените с оръжие.

# 198
Изглежда, че Чаатай ще направи доста зрелищно пристигането, щом са му поръчали тази кола.

# 199
Колата на Ешреф не е кабрио,а тази е.Обърнали са Франция за кола с такъв цвят:joy:

Впрочем да си призная честно смятам,че ще видим Ешреф.Чачо ще влезе в роля,а на мен ми се искаше да видя Чачо... каквото такова.

# 200
И на мен ми се искаше да видя Чачо, като се има предвид, че извън снимки зад кадър и изловен от фенове, почти няма други. Но пък рекламират сериала и може би смятат, че ако са в образа на героите си, ще е по-впечатляващо.

# 201
Може би ще си бъдат те- Чаатай и Демет,  просто ще са облечени като Ешреф и Руя.
Може би тя ще е с червената рокля, а той с черния костюм.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 15:42 от NeZ_9

# 202
Може и да не са Ешреф и Нисан.

Чачи с българският паспорт как бързо си минава контрола като европейски гражданин във Франция, да му мислят неговите аркадаши, по-обстойна е проверката за гражданин извън EU

# 203
Ето го! Heart Eyes

Едно помахване с ръка и тълпата долу полудява!
https://x.com/OfficialSab/status/1977726971741196606?t=WyDJGdhn4 … ARUwRRDHR0cg&s=19

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 16:36 от NeZ_9

# 204
Само снимките разгледах. Много са яки. Искрено ви благодаря. Отгоре отгоре прочетох.

Явно това не е Аслъхан. На първия кадър реших, че е тя.
На колата не виждам номера. Ама ако е оригиналната, ясно защо я дадоха на руснаците.

# 205
Супер е! С Бяла риза, на него бялото много му отива.

Редактирам се,
Гери, няма как да е оригиналната кола, доста е скъп превоза за коли Турция-Франция. А, някой да кара скъпа кола по магистралите на Европа, абсурд.
Наели са под наем същият цвят Кадилак.

# 206
Костюмът май си е типично ешрефски, поне е с бяла риза. Sweat Smile

# 207
Вероятно това ще е нашето събитие.

Гери, колата не е същата, но е добра идея! Wink

https://x.com/cagatayyfanclub/status/1977734444053115085?t=hcL94 … 3Wz_r2CTDVrw&s=19

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 17:03 от NeZ_9

# 208
Най вероятно е нашето събитие, пише:

Не пропускайте тази сесия
Преосмислена свобода:
Al, вертикална драма и турска вълна
Предоставено от Vitpaper студио

Прическата е на Ешреф- избръснат, излъскан "цънка, та брънка"!
Когато е, той е!
На летището, всички сме така -удобни дрехи и забързани.
Късно са прибирам днес, ох, нямам търпение.

# 209
Момичета  снимките валят, слагам всичко, до момента.

Моля, редувайте ме, за да мога да публикувам новите неща. Hug

Общи условия

Активация на акаунт