Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 92

• 9 861
  • 187
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Някой поръчвал ли е килими от този сайт?   
https://monnahome.com/kilim-v-boho-s-bezhova-osnova-bezhov-kilim … svetni-aktsenti-1
Не мога да си представя какво представляват.
КИЛИМ с дигитален принт без косъм с подложка против плъзгане отдолу и кадифен завършек отгоре. Дебелина 5мм.
Не ми трябва килим за топлене, а по-скоро за декорация Grinning А и имам птиче, което ходи по пода като кокошка и затова не може да е дългокосмест килим. В този сайт има хубави дизайни, но не мога да си представя какво точно представляват.

# 181
Не знам за конкретния килим (добре е да се види на живо и да се пипне), но имам подобен в антрето в селската къща - практичен е, лесно се почиства, но честно казано, не смятам, че има точно декоративно свойство. Взех го преди 3 години, че там приютявах комшийските котета да ги храня през зимата. Декоративни свойства за мен има истинският килим с нишка - било тънък, било плътен, с шарка според стила или едноцветен дори. 

# 182
  • София
Имат шоурум само в Бургас. Ако никой не е купувал оттам, ще съм първата сигурно.

# 183
Имат шоурум само в Бургас. Ако никой не е купувал оттам, ще съм първата сигурно.
Може същите модели да се предлагат и другаде, пробвай с търсачката със снимка на килима - този или същия вид, но друг модел.

# 184
  • Street of Dreams
Имам едни кухненски кърпи, където шарката е просто принт. Тоест като ги "разрошиш" малко, отголу е бяло - принтът е нещо като печат с боя отгоре. Дано да не е нещо такова.

# 185
  • София
Барелина, мисля, че турските са имитация на полските Porta doors. Поне на живо на нас турските изобщо не ни допаднаха. А ги огледахме, защото ходихме до три фирми, за да гледаме варианти за външна врата.
 https://portadoors.org/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B … D0%B0%D1%82%D0%B8

# 186
Някой поръчвал ли е килими от този сайт?   
https://monnahome.com/kilim-v-boho-s-bezhova-osnova-bezhov-kilim … svetni-aktsenti-1
Не мога да си представя какво представляват.
КИЛИМ с дигитален принт без косъм с подложка против плъзгане отдолу и кадифен завършек отгоре. Дебелина 5мм.
Не ми трябва килим за топлене, а по-скоро за декорация Grinning А и имам птиче, което ходи по пода като кокошка и затова не може да е дългокосмест килим. В този сайт има хубави дизайни, но не мога да си представя какво точно представляват.

Аз съм поръчвала килим от този сайт многократно, това са най - практичните килими, които сме имали. Килимите почти залепват за пода,  подложката досега не се е ронила, пътеките ги пера в пералня постоянно. Усещането на стъпване е приятно. Мъжът ми ме накара да сменя старите килими с такива, защото "не му мърдат под краката".

# 187
  • София
sany_1, благодаря ти за отзива. Поръчах, много красив дизайн имат. Едни пътеки с декор пера за спалнята поръчах. Тя по принцип ще бъде много скучна откъм цвят и тази шаренийка ще я освежи. И килим за хола взех, всичко с доставката 260лв. Ако не стават, ще купувам нови.

Общи условия

Активация на акаунт