Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 92

• 21 998
  • 474
  •   2
Отговори
# 465
На мен мъх ми харесва, но точно това пано не. И аз правя асоциация с лекарска практика или офис.
Такова примерно бих, ако интериора предразполага и има мебели от естествено дърво

# 466
  • София
Вероятно заради часовника са тези асоциации 😁

# 467
Мъх никъде не бих сложила. Освен че не ми е естетично и винаги съм се чудила това нещо как се поддържа - не е ли някакъва прахосъбирачка.

Часовник имам и в банята LaughingLaughingLaughing

# 468
И аз не бих сложила мъх, нито вкъщи, нито в офис.

# 469
  • SF
Мина му модата. Всички офиси са декорирани с този мъх.
В старата работа имахме такива многоъгълници, но в сиво-бялата гама и чат-пат многоъгълници с мъх.

# 470
Ако се търси стенен часовник по-добре просто часовник. Без украси. Прост, верен, тих.

Не е лошо мъх, но тези точно композиции омръзнаха.

# 471
Откъде купувате декоративни възглавници/ калъфки, които не струвт половин бъбрек? Преровила съм Икеа, Юск, Мьомакс и Айко, нищо не ми пасва.

# 472
От разни текстилни магазинчета съм купувала възглавници, понякога и от по-големите магазини, но наистина изборът не е голям, особено в стилово отношение. Най-добре е да се избира плат и да се шият - поне изборът на платове е по-голям, макар и там в материите да е ограничен. Изобщо, уж голямо разнообразие, а като потърсиш нещо конкретно и различно - няма.

# 473
  • Майничка
В Пловдив, до Голямата базилика, има едно магазинче с невероятни покривки и декоративни калъфки. Не зная къде ги шият, обикновено са малки серии и бройки, но направо ме засърбява портмонето всеки път, когато мина оттам, а то е почти всеки ден.

# 474
В Синсей има понякога интересни неща, но няма голям избор и не знам качеството какво е. Детски неща съм взимала оттам и са ок.

Общи условия

Активация на акаунт