Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 92

• 22 178
  • 483
  •   4
Отговори
# 465
На мен мъх ми харесва, но точно това пано не. И аз правя асоциация с лекарска практика или офис.
Такова примерно бих, ако интериора предразполага и има мебели от естествено дърво

# 466
  • София
Вероятно заради часовника са тези асоциации 😁

# 467
Мъх никъде не бих сложила. Освен че не ми е естетично и винаги съм се чудила това нещо как се поддържа - не е ли някакъва прахосъбирачка.

Часовник имам и в банята LaughingLaughingLaughing

# 468
И аз не бих сложила мъх, нито вкъщи, нито в офис.

# 469
  • SF
Мина му модата. Всички офиси са декорирани с този мъх.
В старата работа имахме такива многоъгълници, но в сиво-бялата гама и чат-пат многоъгълници с мъх.

# 470
Ако се търси стенен часовник по-добре просто часовник. Без украси. Прост, верен, тих.

Не е лошо мъх, но тези точно композиции омръзнаха.

# 471
Откъде купувате декоративни възглавници/ калъфки, които не струвт половин бъбрек? Преровила съм Икеа, Юск, Мьомакс и Айко, нищо не ми пасва.

# 472
От разни текстилни магазинчета съм купувала възглавници, понякога и от по-големите магазини, но наистина изборът не е голям, особено в стилово отношение. Най-добре е да се избира плат и да се шият - поне изборът на платове е по-голям, макар и там в материите да е ограничен. Изобщо, уж голямо разнообразие, а като потърсиш нещо конкретно и различно - няма.

# 473
  • Майничка
В Пловдив, до Голямата базилика, има едно магазинче с невероятни покривки и декоративни калъфки. Не зная къде ги шият, обикновено са малки серии и бройки, но направо ме засърбява портмонето всеки път, когато мина оттам, а то е почти всеки ден.

# 474
В Синсей има понякога интересни неща, но няма голям избор и не знам качеството какво е. Детски неща съм взимала оттам и са ок.

# 475
От Синсей имам с много добро качество, също в Тему има много голям избор и страхотни попадения с много добро качество съм купувала от там. Плюс е, че много лесно и безплатно става връщането, за разлика от БГ сайтовете. Имам къща за гости с много декоративни възглавници, част от тях сезонни, а и в нас съм наслагала доста, та от личен опит говоря.

# 476
  • София
Можеш да прегледаш НМ, понякога в бонами и вивре имат и на добри цени... Инглиш хоум? Иначе аз  не харесвам и не купувам, но за калъфчици еднодневки бих прегледала тему и али и амазон де

# 477
  • Бургас
Тему, Пепко, Синсей, също магазините за втора употреба.
Последните ми находки бяха от един магазин в Швеция, страхотен памук и две лен и памук. Ми не можах да се удържа.
Скрит текст:

# 478
Мъх никога не съм харесвала и не бих си сложила у дома. Изобщо биофилията не е моето! Представям си след време само натрупан прахоляк Simple Smile

Стенни часовници и календари нямам. Харесвам часовници, но не харесвам тик-такането им. На работа имам един кръгъл стенен часовник на който съм му изкарала батериите да не му чувам тракането и съм го спряла на 17:00 ч. края на работното ми време Simple Smile Не е от възрастта само да уточня, колегата ми е на 25 години и той иска тишина в стаята Simple Smile
Също не харесвам да имам у дома календари по стените!

Скоро гледах много хубави възглавници в Пепко и цената им беше мн приемлива, но бях без очила и не съм сигурна дали бяха 11 лв или 11 евро Simple Smile
Ето една бърза снимка която направих и установих като се прибрах, че няма да ми отиват:
Скрит текст:

Помните ли ми дивана Simple Smile Ето едно бързо разместване. Днес ще нося различни картини да видя на мястото как ще седят над дивана. Дано да се спра на нещо. Като съм готова ще покажа пак какво се е получило.
Скрит текст:
С лампата и преместеното цвете доста по уютно се получи.

# 479
Реа, тази снимка е някак доста по-хубава от предната. И по-ясно се вижда. С лампата, както Барб май предложи, се е получило хубаво. Лампиони, нощни лампи много силно радвижват интериора.

Относно стената... тогава казах аз лично две големи картини, но сега май започвам да премислям. Няма нищо лошо в празната стена. Още повече, че тук не е точно празна. Според мен това помещение има нужда от холна маса, може би и кресло. Хайде за килим разбрах, че не е желателно заради наличието на домашен любимец.
Ти не искаше холна маса ли?

Общи условия

Активация на акаунт