Отговори
# 240
# 241
  • Яко в Матрицата...
Мистери, никоя не може да устои на чара на Мерт 🤦 А и не им ли стигна лятото 😂

Ще е доста интересно да видим жената, която публично унижиха два пъти, да зареже гаджето си за друг…

# 242
А,няма лошо за МирМер.То и туй синеочко,явно нашия по синеочки си пада.Stuck Out Tongue Winking EyeЛично на мен ми е жал за тях.Не смеят горките даже като колеги и партньори да седнат заедно.Те така вече са набедени а  си представете да са един до друг. Този нашия Мерт голям чапкън се оказа.Кара всичко подред,колежки,мениджъри,чужденки,дано не подкара и колегите,че ........JoyJoyJoyJoy

# 243
Мими, тайно може и колегите да кара! Simple Smile

# 244
Онур Акай пак не е разбрал, че не трябва повече да ги свързва, защото те не желаят. 😁 Ама какво е това, да вземе да се информира малко. 🤪

https://x.com/onurakaymedya/status/1978043004926509546?t=8Wx8MaW … ruMquDxWQmcQ&s=19

# 245
Този нашия Мерт голям чапкън се оказа.Кара всичко подред,колежки,мениджъри,чужденки,дано не подкара и колегите,че ........JoyJoyJoyJoy

JoyJoyJoy Ааа,  първоначално ги беше подкарал , но после Афра го нацелува на яхтата и му изчисти имиджа
Сега като мине през тежкия период на чапкън , ще видим в коя посока ще тръгне JoyJoyKissing Heart

# 246
Лилия, кога успяха? Или Рамо след представлението направо към Асос?

# 247
  • София
Онур Акай пак не е разбрал, че не трябва повече да ги свързва, защото те не желаят. 😁 Ама какво е това, да вземе да се информира малко. 🤪

https://x.com/onurakaymedya/status/1978043004926509546?t=8Wx8MaW … ruMquDxWQmcQ&s=19

Някой качи ли предната статия, която не беше писал той. Имаше само едно негово изречение, другото сигурно беше творение на Гюлса.

# 248
Мистери,не съм сигурна дали я пуснахме тук предната статия на Онур Акай,но в последно време не си пише той статиите. Кой му ги пише не знам,но са доста добри Simple Smile

# 249
  • София
Слагам линк към нея тогава, аз преди това не съм го чела известно време, но на тази ми обърнаха внимание, че е интересна. Който го чете по принцип няма как да не забележи, че не е писана от него.

https://www.onurakay.com.tr/makale/afra-saracoglu-ve-mert-ramaza … jikomik-bir-ozeti

# 250
Привет момичета  Kissing Heart
Леле сега МирМер ли имаме вече  Thinking  Simple Smile   Simple Smile    Simple SmileПоне да бяха изчакали тия дето нямат търпение да ги загаджат поне един кадър от сериала да видят пък тогава да почват с клюките.
Ама Онур А си знае работата, АфРам форевър и това  е положението  Simple Smile
Но наистина статията все едно не е написана от него,някой да не го е взел в плен и вместо него да пише ли пише статии .  Simple Smile    Simple Smile   Simple Smile

# 251
Публикация от Афи 🌹

# 252
Не очаквах Афра толкова скоро да пусне дъмп Simple Smile Мислех, че ще се въздържи до края на седмицата. Хайде да видим дали още са сърдити феновете или им е минало  Wink

# 253
Афито е във форма! 🤍

# 254
  • Яко в Матрицата...
Афра е много хубава на тия снимки, дъмп от Париж 💚

Жалко, че не я следвам, бих я лайкнала 🧿

Общи условия

Активация на акаунт