Отговори
# 225
И Рамо приключи снимки, и сега очаквам шоуто да започне! ✌🏻

# 226
  • София
Преди няколко дни се появи един лайк на Афра, но сега видях на кой профил е

Снимки от Неапол, качени от бившия творчески директор на Гучи. Няма инфо къде работи сега този човек, но пък прочетох, че живее в Рим и е израстнал в Неапол. И още по интересното е, че Мерт също го следва. Да не се окаже, че онази тайна работа през май месец е свързана с него 🤔 С Рамо са се последвали в края на февруари, вече не е работил в Гучи по това време.

# 227
# 228
# 229
Пълна ми е стената в Х с Рамо и режисьора на рекламата, на сокчетата! Ама е хубаво! 🧿

# 230
# 231
Здравейте,
До сега само ви четях, че нямах възможност да пиша, но вече се оправям.
Включвам се и аз, макар и късно, но ми се струва, че Мерт и Афра изживяват това което изиграха в Рибарче.
Много от сцените в сериала май ги пренесоха в реала. За последните изявления на Афра, много ми напомня
сцената от 65 епизод в който Сейран казва:
"Без значение  каквото и да постигна в този живот
Ако не си част от този живот, това всичко губи смисъл за мен
"

Надявам се, това което е писала Сема в Х да е реално и нещата да си дойдат на мястото.

# 232
Добро утро, момичета!😊

Мерт, Ясир и Мирай с гаджето си Ата Джанер Черчиоглу са гледали театрална постановка на техни колеги.

# 233
  • Яко в Матрицата...
Добро утро☕

Защо Мерт е седнал така далеч от колежката? Нали се били сближили 🙄

# 234
Нали току що била зарязала гаджето си заради Мерт, крият се още.😂🤪

# 235
  • София
Не била с гаджето Мирай, този до нея е друг актьор от сериала. Може да е имало и други от екипа, но така и никой не запомних, то за два месеца няма смисъл.
Мерт си е взел Ясир за охрана явно.

# 236
Добро утро, момичета! Пожелавам хубав ден днес Simple Smile
Колкото и да ни навират този плакат в лицето, няма да има същия ефект като този. Даже засега май има обратния ефект - да отблъсква хората.
Мерт и с тази колежка ли се сближи толкова бързо. Те и Афрам бяха на театър едно време. Да не би да има някакви тактики нашето златно момче Simple Smile А този до Мирай и Ясир сигурно просто им светят Wink

И да видите на ОГМ за какви подаръци са им стигнали парите от Рибарчето

# 237
  • Яко в Матрицата...
Важното е къде са били, не с кого. Ясир е вечният ординарец Simple Smile

# 238

Общи условия

Активация на акаунт