Отговори
# 210
Особено на солотата, и от двете страни. Защото на нито едно соло не му е приятно да му кажат, че неговият любимец върти някакви игрички и стратегии и му замазва очите, за да се задържи в сектора. Той/тя са най-чистите души, най-умните, най-прекрасните, най-добрите актьори, крал/кралица... каквото се сетите още, но никой не иска да признае, че те са преди всичко хора със своите слабости и недостатъци. Нищо човешко не им е чуждо Wink

+1 👏👏👏

Дано успеят да замажат положението по някакъв начин, защото в момента освен другото, феновете отново се присетиха как дори не благоволиха да пуснат по един прощален пост за края на Рибарчето. Надявам се да не направят грешката да пуснат такива за сегашните си проекти, защото в Х ще ги изядат.

# 211
Рени Heart  

# 212
# 213
Абе, да са живи и здрави Афрам. Животът е тепърва пред тях. Имат още много да учат. Пожелавам им да си харчат парите с кеф. Все пак не са си ги лесно спечелили.

# 214
Днес сигурно ги сърбят дупетата, но ще се утешат с милионите в банковите сметки. 😂

# 215
Аз искам да попитам, защото не разбрах Мерт и Мирай фотесесия за списание или за плакат ще имат, всеки казва различно?

# 216
Ех този ИИ Simple Smile

И малко Сейфер пак

# 217
Аз искам да попитам, защото не разбрах Мерт и Мирай фотесесия за списание или за плакат ще имат, всеки казва различно?

Аз бях чела за фотосесия за списание. Може обаче да снимат и плаката, защото ако наистина искат да го пуснат ноември, както има слухове то не остана много време.

# 218

Аз бях чела за фотосесия за списание. Може обаче да снимат и плаката, защото ако наистина искат да го пуснат ноември, както има слухове то не остана много време.

Много благодаря за отговора, но не мисля че ще го пуснат тази година или ако го пуснат ще е декември

# 219
Според мен може и да го пуснат, защото иначе защо ще снимат фотосесия за списание сега?

# 220
Според мен може и да го пуснат, защото иначе защо ще снимат фотосесия за списание сега?

Аз не мисля че е за списание а за плакат, всеки разбра по различен начин

# 221
Дори и за плакат да е,ако няма да пускат сериалчето тази година, защо ще снимат плаката сега?
Каквото и да е,за да снимат сега, може и до края на годината да го пуснат. Щом почва някаква реклама.

# 222
  • София
Специално онази девойка писа за списание. Иначе май онзи ден са снимали плакат.
На мен ми е смешно това шипване с Мирай Данер. Освен, че не са гледали нито една сцена, жената има сериозен приятел.
Наде, те плакатите май си ги снимат по време на сетовете, влиза им в работните дни.

# 223
Специално онази девойка писа за списание. Иначе май онзи ден са снимали плакат.
На мен ми е смешно това шипване с Мирай Данер. Освен, че не са гледали нито една сцена, жената има сериозен приятел.
Наде, те плакатите май си ги снимат по време на сетовете, влиза им в работните дни.

Мирай не изглежда като такъв човек че да остави гаджето си за партньор с който е играла, та тя и с този Дениз също имаха такива сцени и химия и доста хора ги шипваха и харесваха заедно пък не  е напуснала гаджето си

# 224
Сега може да ги снимат , защото после преди премиерата и Мерт и Мирай може да са с други образи за новите си проекти
А си представете Юсуф брадясал с дълга коса след месеци Как ще стане отново Актан 😀
Или Мирай да е с черна къса коса

Общи условия

Активация на акаунт