Отговори
# 195
  • Яко в Матрицата...
Споко, всичко ще им простят феновете Wink Но както писа Сема, няма да е същото...

# 196
Както се очакваше след новия сериал на Сема Й

ОГМ много си повярваха , да видим до кога
 Морето в петък беше ясно , че ще успее Първо е по държавна телевизия и темата е от любимите на тр зрител И там с не толкова популярни артисти с милиони последователи и стара слава ще направят пробив

# 197
Афра абсолютно съзнателно са подигра онзи ден с хората, които никога не са обиждали нито нея, нито Мерт. Така и не разбрах какъв беше смисълът, освен тези хора да отнесат едни подигравки.
Защити от сорта, не е обърнала внимание на шапката не важат, Мерт има 100 снимки с такава шапка. Айде преди това й намерихме оправдание, че сподели клип на една долна хейтърка, ама сега оправдание не й намирам. И го пиша с ясното съзнание, че всичко, което качва е под контрол и така й е казано.

Напълно съм съгласна с теб, Мистери. В момента Афра не понася критики в Х, защото видиш ли е казала, че всичко е "битти", а заради подигравката с феновете. Като не искат да се говори за личният им живот да не представят пред хората подобни изпълнения. Големите имена в сектора, като Халит, Кенан, Къванч, Туба и т.н. никога не биха си позволили подобно отношение към феновете си. Няма да е зле Мерт и Афра да се учат от тях.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 10:28 от Lilia*

# 198
  • Яко в Матрицата...
Айй, мед ми капе Joy Дано всичките им проекти пропаднат на тия изедници ОГМ JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Лили Hands Clap

# 199
  • София
Аз съм убедена, че Афра и Мерт правят всичко по нареждане. Съгласна съм и с това, че на мъжете винаги бързо им се прощава, каквото и да е. Ясно и от кой идват всички заповеди, нашите нямат избор, но все пак и аз съм човек, наистина се подразних много онзи ден.

Те Керем го взеха в този сериал за да го продават. Купиха им го в Испания преди първа серия да е излъчена. Мен ме дразни, че турците гледат едно и също.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 10:34 от MysteryG

# 200
Мистери,не съм съгласна, че Мерт и Афра нямат избор.
Един човек винаги има избор.
Не мога вече с това да ги оправдавам. Действат по нареждане, добре,ама до кога. Винаги можеш да кажеш стига толкова. Или дайте нещо друго да направим. Ако не си съгласен няма да стане каквото и да било. Вече придобиха известност,не е съвсем да са никои както преди. Можеше и по друг начин да станат нещата. Мениджърите ли им куцат, съветниците им ли? Не знам
Аз съм убедена, че Афра и Мерт правят всичко по нареждане. Съгласна съм и с това, че на мъжете винаги бързо им се прощава, каквото и да е. Ясно и от кой идват всички заповеди, нашите нямат избор, но все пак и аз съм човек, наистина се подразних много онзи ден.

Те Керем го взеха в този сериал за да го продават. Купиха им то в Испания преди първа серия да е излъчена. Мен ме дразни, че турците гледат едно и също.

# 201
Лили , не само големите имена Общо взето всички

Мистери , да не ги оправдаваме толкова Щом са съгласни , значи им харесва Вземат си огромните хонорари и въртят интриги  Не може 4 г все едни и същи тактики и любов към лошото взаимодействие и да чакат резултати

# 202
Онзи ден се шегувах с пускането на онази анкета, но сега наистина съм убедена, че ако сериалите им не стартират с очаквания рейтинг, Шнура за по-малко от 24 часа ще ги изкара на преден план.

# 203
  • София
Истината е, че ако не са съгласни Онур е достатъчно голям, че да направи така, че да не видят проект повече.
Но те наистина взимат достатъчно пари, защо да не го правят. И не е само това, в момента се опитват много сериозно да ги направят международно известни и силно се надявам да се получи.

# 204
Истината е, че ако не са съгласни Онур е достатъчно голям, че да направи така, че да не видят проект повече.
Но те наистина взимат достатъчно пари, защо да не го правят. И не е само това, в момента се опитват много сериозно да ги направят международно известни и силно се надявам да се получи.

+1

Само заради Шнура им прощавам и на двамата, което не ми пречи да ги хокам като си го заслужават.😁

# 205
Не е съвсем така Едно време като се случиха онези събития с Чаатай си мислех , че с кариерата му е свършено Но Керем Чатай (Ай Япим) го взеха в Меджезир и го изстреляха на върха Та ,  не е най-всемогъщият ,  Шнура

# 206
Не е най-влиятелния Шнура, но е с достатъчно добри позиции в сектора, особено след милионите, които лапна от Рибарчето.

# 207
  • Яко в Матрицата...
Трябва да имат силен гръб, в момента това е Шнура. Чачо също плати своята цена като набързо се загаджи със Серенай, която пък спрягаха, че е любовница на някакъв женен бизнесмен с две деца. Имаше и доказателствен материал. Ако има ПР любов, то те са класически пример за това Wink

# 208
Трябва да имат силен гръб, в момента това е Шнура. Чачо също плати своята цена като набързо се загаджи със Серенай, която пък спрягаха, че е любовница на някакъв женен бизнесмен с две деца. Имаше и доказателствен материал. Ако има ПР любов, то те са класически пример за това Wink

Ее помним , помним JoyStuck Out Tongue Winking Eye От край време  са на мода тези връзки

Разбира се , че в момента всички са в пълно удобство
Само фен базата им не

# 209
  • Яко в Матрицата...

Ее помним , помним JoyStuck Out Tongue Winking Eye От тогава са на мода тези връзки

Разбира се , че в момента всички са в пълно удобство
Само фен базата им не
Joy Особено на солотата, и от двете страни. Защото на нито едно соло не му е приятно да му кажат, че неговият любимец върти някакви игрички и стратегии и му замазва очите, за да се задържи в сектора. Той/тя са най-чистите души, най-умните, най-прекрасните, най-добрите актьори, крал/кралица... каквото се сетите още, но никой не иска да признае, че те са преди всичко хора със своите слабости и недостатъци. Нищо човешко не им е чуждо Wink

Общи условия

Активация на акаунт