Отговори
# 270
  • София
Някой от четящите Х знае ли какво е ставало днес. Има две стаи в момента и в двете са много ядосани. Обиждали са ужасно Афра през деня, но кой и какво е писал не става ясно. Аз днес срещнах 3 коментара на кръст, които не разбрах. Просто никой от хората, които следвам вече не пише, както преди и явно лудите са станали по-видими.

Арабите гледаха друга версия и проблем с Шнура нямат.

# 271
Мистери,аз днес гледах хаштага на Афра,не съм срещала обиди. Сара постоянно си пуска нейните обиди за Афра, как всичко правела за пари, скачала от мъж на мъж. По какви барове била в САЩ.
Та не знам какво става. Хаштагът е умряла работа.
Това е много жалко и долно. Каквото и да е станало не е нужно да обиждаш. Нито Афра, нито Мерт заслужават такива нападки и обиди. А и как им тормозят семействата. Тези хора нямат ли съвест. Ужас.

# 272
# 273
KrasiAnna Така си е.Даже си мисля,не само си мисля ами почти съм сигурна,че тази продажба в Испания не е без съдействието на Керем.Все пак не е отишъл на рождения ден на Антонио Бандерас само да изпие едно марково уиски.Дано обаче е бил по- предвидлив и не е подписал за много серии.Ако продължат този сериал с тия фантасмагории турците могат да си го гледат от тук-от там ама чужденците едва ли.Онур май обърка стратегията.Не залага на качествени сценаристи и сценарии,а на актьори.Да ама нито Керем и това момиченце са Афра и Мерт,нито пък Халит Ергенч е чапкънчето.Химията между Керем и Лизге ли беше,броди някъде из петите им,а разправиите им в повече ама скучни.Нашите дори и в скандалите между Сейфер горяха и палеха пожари.Никакво сравнение.Обаче най ми хареса леля Хаттуч и то младата и версия.Някъде бяха писали,че младата и версия в сериала била дъщеря и.Имаше и тяхна обща снимка.Да видим и Краля колко ще го влачат.И там има звезда.Освен това Халит и семейството му живеели в Лондон и в Турция идвали само за работа.

# 274
# 275
Момичета,има една приказка "Внимавай какво си пожелаваш".Ние се шегуваме с това,че Юсуф може да е герой от АБИ ама я си представете,че след всичките неудачи на Онур след "Рибарчето" вземе да заложи отново на златните си пиленца и ни изненада?Малко вероятно,но не е изключено.Просто засега се мълчи за да мине проекта с новата партньорка.То хубаво,че каста на актьорите се подбира много внимателно ама как върви каста със сценаристите не е ясно.Дано Кенан се намеси добре в сценария,че да не навреди на имижда който си е изградил и завърши като залязваща звезда.

# 276
Добро утро! 🫶
Отличникът! 🤍🧿♾🪬🧄

# 277
Добро утро,мили дами!
Жалко, че залагат на такъв ПР и такова взаимодействие. Вместо да разчитат на феновете на сериала Рибарче, махам всичко друго настрана. Ами това е една огромна фенска база и в Турция и в чужбина. Можеше да се възползват и да я прехвърлят към следващите си проекти. Много зле Шнура и сие. Вместо това решиха да разчитат на фалшиви акаунти, които да пускат обиди за Афра и Мерт. Егати стратегията. Да вдигнеш взаимодействието като обиждаш актьорите и настървяваш феновете им едни срещу други. Дано обидите да дадат някакъв ефект. Да има смисъл поне.
Наистина остаряло мислене, времената се менят, трябва и тактиките да станат модерни.
За жалост има обаче хора, които се връзват. Явно все пак минава номера.

# 278
Ами на Шнура явно не му се дават много пари за качествен ПР. Представям си Керем Чатай да позволи имената на негови актьори да бъдат валяни в калта.🙄 Или пък както беше написала Краси, да им позволи да се отследват докато сериала още върви, или да беше позволил Бирса да напише, че работата на снимачната площадка не върви, защото главните актьори си позволяват да раздават фасони. Абсолютно безумно поведение от OGM. 🤐

# 279
Да му се не види и късмета, където го имаме. Баш ние и Афрам да попаднем при Шнура. Друго щеше да си е да сме при други. Изтеглихме късата клечка. На Шнура не му трябва фенска база. Той си има всичко. Ние сме му под достойнството.
Искам по време на новите му сериали Сейфер всеки ден да е в тренда. Хайде да го видя тогава. Пълен смешник. Да си сърбат попарата сега всички по веригата. Заслужиха си хейта.

# 280
Здравейте дами! Добро утро!🌹
От няколко дни ме няма, защото нямам кой знае какво да кажа, иначе много неща мисля и много от тях съответстват с вашите мисли, някои обаче се различават…
Както и да е…
Друго се сещам, за което би било интересно да чуя и вашето мнение.
Дъмпа на Афра от вчера е много хубав, всички дрешки, много стилни и явно по последни модни крясъци…
Само нещо не ми дава мира, защо по ягодите се сложи червеното роклЕ от преди две години на вечерта на афтърпартито на Баленсиага? 😈🙄😒

# 281
Сега връщайки лентата назад, може да е умишлено показването на тази рокля. Може би са ни подсказвали за предстоящото интервю на Афра с гити бити. Все пак преди две години беше баш с тази рокля, когато в онова интервю каза, че с Мерт са само колеги и няма нищо друго между тях. Може и идеята с тази рокля е да се покаже колко независима жена е Афра. Продължила е напред. Подготвят пътя,ако тя е следващата, която да се появи с нов мъж. Последен вариант, за който се сещам е,ако пак правят същите неща като тогава, да е подсказка,че предстои да хванат колегите заедно. Тогава след това интервю на РД на Рамо ги хванаха награбили се в страстни целувки. Дали няма да има дежа вю. Малко се съмнявам обаче.
Здравейте дами! Добро утро!🌹
От няколко дни ме няма, защото нямам кой знае какво да кажа, иначе много неща мисля и много от тях съответстват с вашите мисли, някои обаче се различават…
Както и да е…
Друго се сещам, за което би било интересно да чуя и вашето мнение.
Дъмпа на Афра от вчера е много хубав, всички дрешки, много стилни и явно по последни модни крясъци…
Само нещо не ми дава мира, защо по ягодите се сложи червеното роклЕ от преди две години на вечерта на афтърпартито на Баленсиага? 😈🙄😒

# 282
Каквато и да е била причината да сложи червената рокля, единственото, което постигнаха е хората да се сетят, че беше с нея и преди 2 години, когато излъга, че са само колеги и 1 месец по-късно беше увиснала на врата на Мерт в заведението. 😂

# 283
Вярно си е Joy
Хората прощават, но никога не забравят
Каквато и да е била причината да сложи червената рокля, единственото, което постигнаха е хората да се сетят, че беше с нея и преди 2 години, когато излъга, че са само колеги и 1 месец по-късно беше увиснала на врата на Мерт в заведението. 😂

# 284
Има слухове, че тази седмица щели да пуснат трейлър за "Нищо няма да ни се случи", да видим.

Общи условия

Активация на акаунт