Отговори
# 285
# 286
На ТуркРу има плакат на "Нищо няма да ни се случи" и пише скоро на сайта.Има и "Пера",има и "АБИ".Направи ми впечатление за първия,че пише драма,комедия.Нещо не ми се вързаха нещата.Не може да е грешка защото ИВИ купуват всичко турско и едва ли не са запознати със сюжета.Ще видим.

# 287
Първата истинска целувка на Сейфер Simple Smile
И като се сетя как тъжно ги гледаха Пелин и Юсуф Joy

# 288
  • София
Йешим е качила Афра

Отишла е с компания да прави реклама на някакъв хотел в Истанбул, над Саръйер. Пак се сетих за Наги 🤔 Защо го беше дала вчера.

# 289
Йешим е качила Афра

Отишла е с компания да прави реклама на някакъв хотел в Истанбул, над Саръйер. Пак се сетих за Наги 🤔 Защо го беше дала вчера.

Щом Йешим ги качи, значи теорията че е с гаджето си на почивка отпада. За пореден път Сарчето не знае абсолютно нищо, но има хора които и вярват и се връзват на глупостите и като толкова знае кое е гаджето и на го напише а не да пише догадки

# 290
Анабел,то има реално мъж с тях - Хакан, но той е на другия бряг Simple Smile
Още е явно рано да се покаже новото гадже Wink
Междудругото гледам, че този хотел е близко до района на Мерт - Саръйерс.
Пък Афра от няколко дни си е оставила кучето при майката на Несла. Може колегите да са се срещнали. Сигурно чисто формално са финализирали гитито битито. Трябва да се разберат кои аксесоари и дрехи при кой ще останат Joy
Колкото и бебешки физиономии да прави Афра,аз още съм й сърдита, няма да мине номера.
Като гледам сега в Х хаштага на Афра пак е умряла работа. Още не са почнали да говорят за този дъмп. Ядосани сме феновете още.

# 291
Очакваме някой Селинчо ли?😜 Съмнявам се да посмеят преди старта на АБИ.😁

# 292
Лили, защо Селинчо? Joy

# 293
Ето, слуха се потвърждава, ще има нещо тази вечер свързано със сериала на Мерт и Мирай

# 294
Ето, слуха се потвърждава, ще има нещо тази вечер свързано със сериала на Мерт и Мирай

Започват рекламата, което значи, че скоро ще го пуснат. 😎

Наде, не знам, така ми дойде това име.😂

# 295
  • София
Това няма как да е съвпадение

Йешим е качила снимката на Афра, били са на спа и йога в този хотел.

# 296
Сериалите , героите  идват и си отиват , навиците остават Grinning

https://x.com/DisneyPlusTR/status/1978409646923608374

Да не вземат наистина да го пуснат преди Юсуфи

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 13:52 от KrasiAnna

# 297
Мистери, разбира се, че е съвпадение, също както шапката онзи ден, случайно беше. 😂

# 298
Добре,де,аз се обърнах тотално. Не искат феновете на Сейфер, не искат феновете на Афрам. Тогава защо пускат такива препратки. Баш същата група искат да привлекат. Да вземат да решат накрая какво точно искат. С това разиграване още дълго ще ги хейтят хората.

# 299
  • София
А Протежето преди минути пусна това

Сега, Мерт или ще го играе депресиран, защото Афра не го иска, или ще пуснат целувки с Мирай 🤔
Не знам и аз, въртим 88-90. И не е съвпадение, никой не може да ме убеди. Ей така се обличаш със същия спортен екип и си правиш същата прическа, а Йешим те снима в гръб.
Гюлса няма ли да се пенсионира вече.

Общи условия

Активация на акаунт