Отговори
# 75
# 76
Добро утро, момичета! Хайде честит петък!
Благодаря Ви,че оценихте моят сценарий Simple Smile Имам още идеи, за по-интересно съвсем да бъде Joy

# 77
Добро утро и от мен!❤🧿
Искам да сложа едно пояснение относно превода на вчерашното интервю на Афра.
Далеч съм от мисълта да се внушава нещо на някого, но много хора вчера отразиха този факт на двусмисленост в думите й.

С позволението на автора на превода и групата във Фейсбук…

# 78
Хелоу! 🫶
Джакета на Рамо! ✌🏻

# 79
  • София
Добро утро! И на мен вчера не ми се коментираше превода, но наистина е двусмислено това, което се казва.
Иначе още нещо забелязах, голяма част от информационните страници са го изрязали и са качили само частта за АБИ, че нямало да е за двойка.
Хубавото е, че все повече хора си задават въпроси, а още по-хубавото е, че им омръзна да ги правят на маймуни и засега се усеща в Х.

# 80
Добро утро, момичета!😊

На мен ми е много интересно как вярват на Афра, при положение, че преди 2 години врътна същия номер и 1 месец по-късно беше увиснала на врата на Мерт в онзи клуб. 😄

Сема снощи пак писа.😏

# 81
  • София
Чакаме да разберем защо се разиграват тези панаири сега. Другата седмица вече трябва да има някакво инфо за новите сериали.
Анабел, относно завръщането на Сара, една приятелка забеляза, че Афра е трябвало да се върне във вторник. Това се връзва с нейните 48 часа. Но понеже Афра се е върнала в сряда и забавиха репортажа.... Тя още ли пише, не съм я проверявала.

# 82
Не съм Анабел, но до снощи Сарето пишеше… Лъвица била Афра (разбира се това е гротеска), защото нейните фенки я изкараха много смела…
Днес не съм я виждала. Но определено беше много груба тези дни, много😒

# 83
# 84
Чакаме да разберем защо се разиграват тези панаири сега. Другата седмица вече трябва да има някакво инфо за новите сериали.
Анабел, относно завръщането на Сара, една приятелка забеляза, че Афра е трябвало да се върне във вторник. Това се връзва с нейните 48 часа. Но понеже Афра се е върнала в сряда и забавиха репортажа.... Тя още ли пише, не съм я проверявала.

Да още пише, написала е колко репортажа е имала досега Афра и в тях не е казала нито веднъж като я питаха, че е приключено с Мерт но феновете я наричат смела, сега измисли прякор за нея "лъвица", онзи ден написа за нея че ще види сега Афра с кой ще бъде с някой от Баленсиага или от Воуг и други глупости. С две думи пак пише лошо за нея.

bruja_piruja Ненормална жена, защо ни си гледа детето а се занимава с хората. Горкото и дете дано не заприлича на нея като порасне, но с  такава майка трудно

# 85
Искам да ви информирам, че събота Онур Акай и Билял ще чепкат пак АфРам. 🤪 В днешната си статия е писал, че след интервюто Афра е отишла в къщата на Мерт. Чувствайте се уведомени. 😂

# 86
  • Яко в Матрицата...
Добро утро Grinning

Аз съм склонна да се съглася с поста от Фейсбук. Говорят един през друг и това "битти гитти артък" не е ясно на коя реплика е отговор. Но пък от друга страна, щом повечето са преценили, че това е отговор на въпроса за Мерт бей, нека да е така. Дано спрат вече да ги питат за личния им живот. Макар да се съмнявам Joy

Аз чак днес гледах репортажа и си търсех репликата за колегите... Пък то нямало Simple Smile

# 87
Поне виждахме Мерт с фенове по време на снимките
https://x.com/gelisinevurucaz/status/1976554647658824191
https://x.com/stylesheitan/status/1976389121288622363

От вчера се търси някакъв спор , но като гледам,  няма интерес  кой знае колко Беше то  преди , ама вече и това мина

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 11:08 от KrasiAnna

# 88
# 89

Общи условия

Активация на акаунт