Отговори
# 15
Благодаря за новата тема,Мистери🌹. Къде ни е розовия еднорог ? Таа всичко е точно момичета🤍

# 16
Лилии 😆😎

Сега да чакаме ли вече новини за АБИ? Или първо ще има репортаж с Мерт от сорта “точно така” и “каквото виждате, това е” 😂

Чакам Мерт да излезе и да каже, че никога не е имало нищо между тях, освен приятелство и колегиални отношения. 😜 След като кажат такива неща, после им върви на целувки. 🤣

# 17
  • Яко в Матрицата...
Ако трябва да съм сериозна, предпочитам да има нещо за АБИ. Пресолват манджата в момента.

# 18
За мен от известно време изместиха фокуса от всякакви проекти на Афрам. Нищо не се коментира освен личното.
Никой в момента не коментира Афра какво е казала за АБИ. На никой не му е водещо явно Joy Камо ли Юсуф, Пера, нищо няма да ни се случи и т.н.
Ей, колегите ще се подминават на фирмените партита. А пък за коридорите да не говорим Joy

# 19
Ако трябва да съм сериозна, предпочитам да има нещо за АБИ. Пресолват манджата в момента.

Съгласна съм с теб, Рени. Както обаче писа един акаунт в Х, защо да сменят сценария след като всеки път дава резултат. 🤪

# 20
Много се радвам , че именно Афра го каза.
Защото ако беше казал Мерт .. щяха да го съсипят.Как тя му прощавала и той да си позволи да каже bitti!
Колко е истина или не те си знаят , но вече ми писна да определят Афра като страдалница , а Мерт като най-долния мъж.
Айде bitti artik, че се изморихме и ние😂
Да си отдъхнат вече “фенките” на Афра , не е жертва , самичка си е и май си е доста добре!

# 21
Между другото този път в Х няма драми и истерии, хората вече свикнаха.😂

# 22
За какво истерии да има Simple Smile Няма нужда.
Афра и Мерт живот си живеят. Дреме им.
Вижда се, че не си седят вкъщи,а си работят и се забавляват. Достатъчно е,че са добре.
За другото да се оправят и да си сърбат каквото са си надробили
Сега викам който дърпа конците да почне да им рекламира проектите като хората. Да впрегне маркетинговия отдел малко Joy

# 23
Нека забравим за проектите и на двамата, които предстоят - те са от първостепенна важност и се прави всичко възможно, за да са успешни. Със сигурност всяка изречена дума е съгласувана предварително.
     Но да допуснем, че интервюто с Афра е спонтанно.  Помните ли какъв палатков лагер имаше пред домовете им, как не можеха да излязат без микрофони в лицето, снимки в ранни зори кой къде е спал? И по летищата беше на дежурства. Кошмар! Та кой нормален човек, вкл и Афра, ще потвърди връзка та да даде начало на преследването.
Така че в интервютата правилните отговори са не  истината, а тези с най-малко щети от  народната любов. И Афра ще продължи да отговаря правилно. Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 12:47 от teya123

# 24
За какво истерии да има Simple Smile Няма нужда.
Афра и Мерт живот си живеят. Дреме им.
Вижда се, че не си седят вкъщи,а си работят и се забавляват. Достатъчно е,че са добре.
За другото да се оправят и да си сърбат каквото са си надробили
Сега викам който дърпа конците да почне да им рекламира проектите като хората. Да впрегне маркетинговия отдел малко Joy

Тя Афра каза, че нямало да бъде точно любовна история. Може Абито и Чаала само да спят заедно. 😂

# 25
Лили, тя Чаала е адвокат и може и да го разведе Joy
Пък и любовниците в тези дизита не са с мъжете по любов Joy
Зависи какво и как го напишат.
Може да имаме взаимстван сценарий от "Междузвездни войни" Люк и Лея. Опа целунах сестра си Simple Smile

Тея, те и тогава журналистите бяха под команда и затова ги дебнеха Афрам. И в крайна сметка това са нормални условия за тази професия. Като си известен си известен, това е. Не казвам, че е редно постоянно да си под наблюдение. Но това е част от пакета. Афрам сами са си избрали тази професия.

Пускам малко снимки, явно само ИИ ни остана Wink

# 26
Благодаря за новата къщичка, Мистери! ❤️🥰🍀 Да я изпишем с новини за новите сериали на Афра и Мерт, че с този ПР и фенски драми ми омръзна вече!

# 27
  • София
Хелоу, свършиха ми лайковете Simple Smile

Не съм чела много Х, но доколкото разбирам драма няма. На хората им омръзна, най-после. Аз с няколко точки идвам, защото през нощта имах много време да разгледам настроенията и ми направиха впечатление разни неща.
1. Идва някакво соло на Мерт в 23 и 30 и разправя, че ще има интервю с Афра и днес в Х ще е лудница (не позна).
2. За два часа става някаква истерия, излиза снимката, започват да затварят профили.
3. Изведнъж се появяват разни акаунти от нищото, дето си ги знаем четящите Х и започват да успокояват - ама не сте ли свикнали, нали си знаете, това са глупости. "Контрол на щетите" през нощта, щото се усетиха великите мозъци.
4. Явно положението в момента е "Късно е либе за китка". Силно се надявам АфРам-ските профили да спрат да им дават взаимодействие и на двамата. Няма да пиша, ако се случи какво ще последва. Жал ми е само за Афра при тази ситуация.

Много ми хареса този коментар

И аз така, другото не е моя работа.

# 28

Не съм чела много Х, но доколкото разбирам драма няма. На хората им омръзна, най-после. Аз с няколко точки идвам, защото през нощта имах много време да разгледам настроенията и ми направиха впечатление разни неща.
1. Идва някакво соло на Мерт в 23 и 30 и разправя, че ще има интервю с Афра и днес в Х ще е лудница (не позна).
2. За два часа става някаква истерия, излиза снимката, започват да затварят профили.
3. Изведнъж се появяват разни акаунти от нищото, дето си ги знаем четящите Х и започват да успокояват - ама не сте ли свикнали, нали си знаете, това са глупости. "Контрол на щетите" през нощта, щото се усетиха великите мозъци.
4. Явно положението в момента е "Късно е либе за китка". Силно се надявам АфРам-ските профили да спрат да им дават взаимодействие и на двамата. Няма да пиша, ако се случи какво ще последва. Жал ми е само за Афра при тази ситуация.

Аз имам съмнение че този профил, който писа за интервюто той се е обадил на журналиста да му каже къде е Афра,  може би е проучила отнякъде кога ще бъде на летището и да докладва, иначе тя откъде ще знае Афра кога пристига и какво ще каже. Освен това този журналист и сложи емотикон под снимката и тя му отговори. Другото нещо което е много странно, как Сарчето не пишеше нищо 1 месец и изведнъж като дойде събитието на Баленсиага тя се появи да пише отново клевети за Афра и уж щеше да остава за 48 часа, а те вече минаха повече.

# 29

Мистери, така е, този път не им се получи взаимодействието, което искаха. Интервюто на Афра е същото като от преди 2 години, таймингът на излизане на интервюто също е внимателно подбран, истерии като предните обаче няма.

Общи условия

Активация на акаунт