Отговори
# 30
# 31
  • София
Скрит текст:
Хелоу, свършиха ми лайковете Simple Smile

Не съм чела много Х, но доколкото разбирам драма няма. На хората им омръзна, най-после. Аз с няколко точки идвам, защото през нощта имах много време да разгледам настроенията и ми направиха впечатление разни неща.
1. Идва някакво соло на Мерт в 23 и 30 и разправя, че ще има интервю с Афра и днес в Х ще е лудница (не позна).
2. За два часа става някаква истерия, излиза снимката, започват да затварят профили.
3. Изведнъж се появяват разни акаунти от нищото, дето си ги знаем четящите Х и започват да успокояват - ама не сте ли свикнали, нали си знаете, това са глупости. "Контрол на щетите" през нощта, щото се усетиха великите мозъци.
4. Явно положението в момента е "Късно е либе за китка". Силно се надявам АфРам-ските профили да спрат да им дават взаимодействие и на двамата. Няма да пиша, ако се случи какво ще последва. Жал ми е само за Афра при тази ситуация.

Много ми хареса този коментар

И аз така, другото не е моя работа.

Аз имам съмнение че този профил, който писа за интервюто той се е обадил на журналиста да му каже къде е Афра,  може би е проучила отнякъде кога ще бъде на летището и да докладва, иначе тя откъде ще знае Афра кога пристига и какво ще каже. Освен това този журналист и сложи емотикон под снимката и тя му отговори.
Другото нещо което е много странно, как Сарчето не пишеше нищо 1 месец и изведнъж като дойде събитието на Баленсиага тя се появи да пише отново клевети за Афра и уж щеше да остава за 48 часа, а те вече минаха повече.

Право в целта, Анабел. Сара се появи точно преди новината за Мерт и ОГМ и основно плюе Афра. Още си стои в Х, минаха 4 дни, не 2.

# 32
Мистери, много точно казано! Благодаря ти за този коментар! Няма нищо случайно, всичко е планирано и много внимателно обмислено Simple Smile
Цитат на: MysteryG
link=topic=1821092.msg50308786#msg50308786 date=1760008744
Хелоу, свършиха ми лайковете Simple Smile

Не съм чела много Х, но доколкото разбирам драма няма. На хората им омръзна, най-после. Аз с няколко точки идвам, защото през нощта имах много време да разгледам настроенията и ми направиха впечатление разни неща.
1. Идва някакво соло на Мерт в 23 и 30 и разправя, че ще има интервю с Афра и днес в Х ще е лудница (не позна).
2. За два часа става някаква истерия, излиза снимката, започват да затварят профили.
3. Изведнъж се появяват разни акаунти от нищото, дето си ги знаем четящите Х и започват да успокояват - ама не сте ли свикнали, нали си знаете, това са глупости. "Контрол на щетите" през нощта, щото се усетиха великите мозъци.
4. Явно положението в момента е "Късно е либе за китка". Силно се надявам АфРам-ските профили да спрат да им дават взаимодействие и на двамата. Няма да пиша, ако се случи какво ще последва. Жал ми е само за Афра при тази ситуация.

Много ми хареса този коментар

И аз така, другото не е моя работа.

# 33
Здравейте дами!
Аз имам няколко въпроса към битти артък. Когато точно е тоя артък? Февруари, май, юни, юли, август и така до октомври…
Ама и на мен ми писва вече, честно…
Предлагам да се съберем и да полеем новината, както във футбола! 🤣🤣🤣
И все пак АфРам вар! 🤣🧿🧿🧿

# 34
  • Яко в Матрицата...
Диче, с теб съм Purple Heart Да пускат нещо за АБИ, стига с тая детска градина Rolling Eyes

Бруха Purple Heart, и паднем, и да бием - пак ще се напием BeersJoy

# 35
  • София
За поливането съм на линия 🤣

Дайте идея за забавна анкета, мисля пак да е какво следва, но освен интервю с Мерт не се сещам за други отговори Simple Smile

# 36
И аз съм за поливане Simple Smile Бройте ме

Мистери моето предложение няма да се хареса. Но ще го кажа все пак. След като е финито може да добавим кога Афра ще се покаже с новото гадже. Сега е нейн ред. Все пак да покажат, че са продължили напред.

Другото ми предложение е да попитаме до кога ще е това приключило. Аз си мисля за до РД на Афра или новата година като им трябват пак феновете Simple Smile
Тогава вече ще е новото начало. Нова година,нов късмет

Може да питаме и нещо за АБИ сега след последното инфо от Афра.
Или нещо за Юсуф. Да се пробваме да гадаем сценария Simple Smile

# 37
Точно така, Рени! 🤣🤣🤣

Диче, с теб съм Purple Heart Да пускат нещо за АБИ, стига с тая детска градина Rolling Eyes

Бруха Purple Heart, и паднем, и да бием - пак ще се напием BeersJoy

# 38
Аз предлагам анкета от сорта на "Ако рейтингите на сериалите не оправдаят очакванията, колко време ще е необходимо на Шнура да пусне в действие план Б"?

А) 1 час
Б) 24 часа
В) Той не би направил такова нещо

Аз ще гласувам с отговор В) 🤣🤣🤣

# 39
И на мен бая ми омръзна! Все едно и също! 🥲
Благодаря за новата къщичка, Мистери! ❤🥰🍀 Да я изпишем с новини за новите сериали на Афра и Мерт, че с този ПР и фенски драми ми омръзна вече!

# 40
Тази анкета ми харесва Simple Smile Аз бих добавила и отговор - за части от секундата, като ще избера него
Аз предлагам анкета от сорта на "Ако рейтингите на сериалите не оправдаят очакванията, колко време ще е необходимо на Шнура да пусне в действие план Б"?

А) 1 час
Б) 24 часа
В) Той не би направил такова нещо

Аз ще гласувам с отговор В) 🤣🤣🤣

# 41
Лайк от Афра за труда на Йешим към Серенай,която се снимв за корицата на Marie Claire

# 42
Здравейте
Последният ми коментар по темата
Афра отрича  2 път връзка , която никога не е обявявала
Само не разбрах , защо  беше тази  7 месечна одисея ,  че и с представления допълнена този път
Знаем , че 80% от интервютата са съгласувани и уредени Въпросите  предварително се знаят
Имаха възможност и двамата много пъти да кажат като хората Свърши и толкова (както сега) , а не да мотат , да се смеят и целувки да се раздават Да кажем , че е било за взаимодействие , но то доста падна и при двамата точно сега преди новите им проекти .  Нямат и общ такъв , както  в предните години  

Както и да е мина и замина
Видя се , че на Афра не и върви на Мертовци Grinning Все не стават

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 18:49 от KrasiAnna

# 43
С две ръце подкрепям Дичето. На мен също отдавна ми омръзнаха фенските драми. Радвам се на всяка новина за Афи и за Рамо (макар да не ни дават много материал тези месеци), чакам да ги гледам на екран, в реклами и на събития. С две ръце заставам и зад коментара, който Mystery сподели от Х, единственото тъжно е, че само злобните хора (сола на кой ли не) са щастливи в момента. Вярвам, че никой не е длъжен да обяснява, разяснява и коментира личния си живот, ако не иска. Всеки може да си интерпретира изреченото и премълчаваното, както иска. Мен лично АфРам ни плениха с таланта си и именно заради това продължавам да си следвам и двамата. Всичко останало гледам наистина с пуканки/мандарини, а вече и с умора. А информацията за поведението към техните близки и приятели, които споделяте, с тъга. Но каквото такова ...

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 19:32 от Iv32

# 44
  • София
За жалост в момента пак се водят спорове, защото от известно време едните солота много обиждат семейството на Мерт и минават всякакви граници. Те тази група са така по принцип, както казах, жал ми е за Афра.

Общи условия

Активация на акаунт