Отговори
# 45
# 46
Едно различно мнение  за тези,които търсят отговори:
Скрит текст:
Пиара  по света е еднакъв

До края на сериала  екипите от  пиари на двамата са били съгласувани  и постигнаха зашеметяващи резултати в ръст в пъти на популярност  и доходи  на двамата .
Тяхната стратегия беше ясна: „Има Афрам – Няма Афрам – Има Афрам...“
Неприятно е да признаем, но и двамата участваха в изпълнението на тази успешна стратегия.

След края на сериала обаче стратегията им се различава.

Пиарите на Афра се стараят да увеличат броя на публикациите за нея преди началото на новия ѝ сериал и успяха да я направят най-коментираната и популярна едва след като отново включиха Афрам.
Онур и други подобни изпълняват поръчки от типа „Има – Няма Афрам“. Те не са разорени от адвокатите на Афра само защото работят за пиар екипите и

Мерт  в репортажа не може да обясни, че пиарът около Афрам беше част от стратегия и успешна реклама. Той не може да говори против Афра, защото продължаване с тази стратегия му вреди както професионално, така и лично.

Пиарите на Мерт демонстративно се отказаха от пиара  "Афрам" чрез публикуваните видеа с някаква истинска афера на Мерт. Те планирано приеха очаквания хейт, с надеждата Мерт да се отърве от агресивните фенове на Афра след това.

Афра постъпи правилно като  официално приключи АфРам ,без да пояснява какво ...

Мерт никога не е заявявал, че е влюбен в Афра или е бил обвързан с нея /или която и да е / за да се налага да дава обяснения  за интимния  си живот

.

# 47
  • София
Скрит текст:

До края на сериала  екипите от  пиари на двамата са били съгласувани  и постигнаха зашеметяващи резултати в ръст в пъти на популярност  и доходи  на двамата .
Неприятно е да признаем, но и двамата участваха в изпълнението на тази успешна стратегия.

Пиарите на Афра се стараят да увеличат броя на публикациите за нея преди началото на новия ѝ сериал и успяха да я направят най-коментираната и популярна едва след като отново включиха Афрам.
Онур и други подобни изпълняват поръчки от типа „Има – Няма Афрам“. Те не са разорени от адвокатите на Афра само защото работят за пиар екипите и

Мерт  в репортажа не може да обясни, че пиарът около Афрам беше част от стратегия и успешна реклама. Той не може да говори против Афра, защото продължаване с тази стратегия му вреди както професионално, така и лично.

Пиарите на Мерт демонстративно се отказаха от пиара  "Афрам" чрез публикуваните видеа с някаква истинска афера на Мерт. Те планирано приеха очаквания хейт, с надеждата Мерт да се отърве от агресивните фенове на Афра след това.

Мерт никога не е заявявал, че е влюбен в Афра или е бил обвързан с нея /или която и да е / за да се налага да дава обяснения  за интимния  си живот

.

Защо мислиш, че летните клипове са истина, а Афра и Мерт са имали ПР връзка?

# 48
За пиенето бройте и мен! ✌🏻

# 49
# 50
  • Яко в Матрицата...
Не ѝ обръщайте внимание на аблата с малко б. Темата АфРам беше изгодна за много хора и беше така дълго време. Не знам какъв е случаят в момента, не искам и да знам. Кой с кого и защо е правил ПР стратегии и как ще се развиват нещата занапред отдавна не е мой проблем. Проблемът ми беше, е друг, но и той ще се реши скоро... Поне се надявам.

Ако Афра и Мерт са извадили ползи от това, че феновете се избиват по между си кой от двамата е по-по-най, халал да са им. Но ако не бяха тези фенове, филмът на Мерт нямаше да намери такъв прием. Защото качествата му са меко казано съмнителни. Успехът на Адама се дължи изцяло на актьорите, на Мерт и на подкрепата, която феновете оказаха на Мерт. Та в този ред на мисли, нека хубаво да си помислят колко още ще се заиграват с тези хора.

Надявам се и че АБИ наистина ще има добра история, и че Кенан няма да позволи някакви изцепка от сорта на целувки с балдъзата. За сериала на Мерт не знам как ще е. Съмнявам се Мерт да има силите да се противопоставя на шнура.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 20:09 от Reni 🧿

# 51
Нито мнението ти е различно, нито отговорите верни! 😜
Скрит текст:

.

# 52
Мерт с фенки ма сета

# 53
Аз харесвам как седят Афра и Мерт заедно един до друг. Любов има. След това дойдоха другите неща. Няма да спра да съм отбор Делулу. За мен Афрам винаги ще има. Оставиха незабравимо наследство.
Подкрепям поотделно и Афра и Мерт. С който искат да бъдат, каквото искат да правят. Аз продължавам да си ги шипвам заедно. Не ми пречи Simple Smile
В моето сърце винаги ще си останат Афрам. Млади, влюбени, луди.
Такова талантище няма как да спреш да го подкрепяш. Все пак тяхната игра на екран ме плени. Искам да пожънат успех за своя труд. Заслужават го.
Само се притеснявам и се моля големите играчи в този бизнес да не им навредят повече, отколкото да им помогнат.
Моля всеки да ги подкрепя заради таланта им, не поради друго. Няма значение дали се харесва само Афра, само Мерт или и двамата. Таланта е важен. Нека не се забравя това.

# 54
Още Рамо! 🧿

# 55
Добър вечер !  Heart
Мистери,мерси за новата ни тема .Flowers Rose Дано да я  напълним с хубави новини и коментари за Афра и Мерт и всичко свързано около тях. Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover
Афра в интервюто изясни два важни въпроса ,които вълнуваха силно феновете.В "Аби" явно няма да има романтична връзка между героите на Афра и Кенан иииииии между Афра и Мерт също вече няма роматични отношения ,били само колеги.Еми хубаво след като тя така казва значи е редно да и повярваме и да видим какво ще се случи на там в живота. Thinking  Simple Smile
Дано в скоро време да започне да излиза по нещичко и за "Аби" и за "Юсуф" ,че да можем по добре да се ориентираме къде какво ще се случва.Hands Pray  Hands Pray  Hands Pray

По последни сведения от първа ръка АфРам нямало ,ноооооооо СейФер никой не можа да ги унощожи ,а бая се потрудиха разни хора ,но слава богу не успяха. Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 21:24 от Eny87

# 56
# 57
Снимали са в хотел Less Ottomans

# 58
  • София
Мерт ми изглежда доста изморен. Той май снима почти без почивка от месец. Четох днес, че скоро започва работа по новия проект, но не знам колко е вярно, че то и АБИ щеше да почва този месец...

# 59
Няма да се изненадам, ако сериалът на Мерт започне преди АБИ. За мен там има някакъв проблем, който не е свързан с това, че изчакват да окапе някой сериал. Дори нямат обявени актьори, като изключим 3-4 имена.

Общи условия

Активация на акаунт