Отговори
# 345
От февруари е ясно, че продължават с ОГМ! ✌🏻
А вещицата сега ще ни набутва евтини номера! 😜

Разбира се Свидетели сме от ден първи Kissing Heart

По-точно от 2-ри февруари. 😂

# 346
Лека вечер от мен момичета Simple Smile

# 347
Добър вечер,момичета! Kissing Heart
Мерсаж за всички новинки ,преводи и снимки  Heart
Мерт и Мирай изглеждат добре заедно ,харесват ми .И значи скоро да ги очакваме а  Thinking, еми това е много добре.Simple Smile
Афра е много сладка на видеото където поздравява момичерто на руски  Heart

Мерт като Актан  Heart

и най-любимите ми СейФер  Heart

# 348
Синем Кобал е пред подписване на споразумение за нов проект  
Не е през аташе все пак на Кенан Й 😀
Сега остана и ОГМ да ни я  сложат при Юсуфи 😂 Да поприпада и тя 😀 Аа забравих ,може би  няма да е точно за двойки 😀
Тъкмо ще сме квит с възрастовата разлика 😀 Шегувам се
Лека нощ

# 349
Дано сте прави,че всичко е обмислено и ще имат добри сценарии,щото като гледам Краля,дето е обмислян с години язък за обмислянето.Дай боже новите сериали на нашите с Онур да са добри и не последват съдбата на "Рибарчето",Краля и както се очертава и "Сърцебиенето",че амбициите на Онур да докара първия "Оскар" в Турция ще катастрофират челно.

# 350
Добро утро, момичета!
В Х са луднали да шипват Актан и Пера Simple Smile

# 351
  • Яко в Матрицата...
Добро утро Simple Smile

Синем Кобал е пред подписване на споразумение за нов проект 
Не е през аташе все пак на Кенан Й 😀
Сега остана и ОГМ да ни я  сложат при Юсуфи 😂 Да поприпада и тя 😀 Аа забравих ,може би  няма да е точно за двойки 😀
Тъкмо ще сме квит с възрастовата разлика 😀 Шегувам се
Колко му е Simple Smile Тя е около годините на Пелин, пък и женена за батьо, безопасна игла Wink

# 352
Не знам как ще се случи само,  2 нови дизита без шип
Колко ентусиазирани ще има да правят редакции и хаштагове на Кенан и Афра ? Със Синем ( ако стане въобще:grinning: ) ще е същата работа Пък без шип рейтинг не става в тр дизита и взаимодействие в соц мрежи
Ето МФ от 8 сериен дигитален сериал извадиха веднага шип и то успешен  Като гледам взаимодействието за 13 ч е почти милион

Та ще рискува ли ОГМ без шип ? Не вярвам

Мими ,  историята  на Краля е по хитов роман В дизито , кастингът не успя Не паснаха ролите на артистите Затова е важен не само сценария

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 10:44 от KrasiAnna

# 353
Здравейте, момичета!😊

Краси, вече минаха 1 милион за 13 часа откакто пуснаха снимката. 😎

# 354
За мен с Пера и ББСО оцелиха десятката. Тук ще има много успехи. Афра с Фуркан добре седят един до друг. Мерт и Мирай също са добре, не очаквах,но ми харесва. Темите също са доста интересни и актуални. За сценария според мен и на двете също ще е добър. Дисни плюс си е платформа с изисквания. Това е и спасението Simple Smile
За АБИ за мен яко лъжат в момента. Сто процента ще има любовни истории. Може да не са на преден план,но ще има. Трябва да внимават много със сценария иначе и Кенан и Афра горят. А те са главните и ги представят все заедно засега. Е с Фотошоп,но заедно Simple Smile
За Юсуф също към момента не искам да мисля. Ако и там има възрастови разлики големи при ГГ направо ще падна. Явно при съседите е модерно.
Ох, ама и нашите къде се набутаха, с ОГМ и Шнура. Луда работа

# 355
Това писа онзи ден единият от профилите относно Юсуф.

# 356
Красивото ни момче! 🧿

# 357
Много искам да вярвам в написаното, ама не мога . Шнура ме е калил да очаквам възможно най-лошото от най-лошото Joy
Това писа онзи ден единият от профилите относно Юсуф.

# 358
  • София
Важното е проектите и на двамата да са успешни. Ако историята им ми хареса ще е бонус.

# 359
  • Яко в Матрицата...
Доверие на шнура - никога Joy Ако иска отново да е успешен финансово, ще трябва да се постарае с детайлите. Няма избор.

Общи условия

Активация на акаунт