Отговори
# 360
Момичета,да споделя,че сериала с Берил е такава манджа с грозде,ужас.Имам чувството,че гледам Дон Жуан.Нашия чапкън направо си изглежда като ангелче пред ГГ на сериала.Нашата Берил обаче много хубава.Тя е най-красивата от трите жени на Дон Жуана.Понапълняла ми се вижда.Брака добре и се е отразил.Другата,милата,не знам кой и е казал,че е красива и може да играе.Много зле.Да бяха взели Буче,че ако не друго,то поне от визия го докарва.Третата обаче,много добре го докарва образа и е симпатична за възрастта си,макар че в сериала я водят грозотия и урод.

# 361
Доверие на шнура - никога Joy Ако иска отново да е успешен финансово, ще трябва да се постарае с детайлите. Няма избор.

Дупе да им е яко, защото фандома на Рибарчето вече го няма в състава в който беше. Остава да разчитат единствено на сценариите да уцелят тема, която да е интересна за турската публика - пушки, семейни вражди, уредени бракове и т.н. Така като гледам рейтингите, друго не върви.

# 362
  • Яко в Матрицата...
Аа, Мими, недей така. Нурхафса е хубавицата в историята, ще се избият за нея Joy

Аз спрях да гледам сериала, но ще си дочета книгата.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 14:20 от Reni 🧿

# 363
Фен арт Юсуф Simple Smile Хич не изглежда зле

# 364
Аа, Мими, недей така. Нурхафса е хубавицата в историята, ще се избият за нея Joy

Аз спрях да гледам сериала, но ще си дочета книгата.
Рени,за книгата не знам ама като гледам филма мъжа и се бие заради старата си любовница и хич не го е еня хубавицата къде ходи посред нощите.Другия ги кара  по домова книга ама само хубавицата се тръшка и умира от любов.Тъй като гледам още не са се били заради нея.

# 365
  • Яко в Матрицата...
Мими, това беше шега 😉 Избиват се за главния герой, както винаги 😂

Книгата няма много общо със сериала, нормално.

# 366
Рени,добре,че книгата няма много общо със сериала.Той пък и главния един хубавец ама нейсе.Остана сега и певицата да се закачи там и мъжа на хубавицата трябва да си направи харакири.То голям четириъгълник,голямо нещо.

# 367
  • Яко в Матрицата...
Рени,добре,че книгата няма много общо със сериала.Той пък и главния един хубавец ама нейсе.Остана сега и певицата да се закачи там и мъжа на хубавицата трябва да си направи харакири.То голям четириъгълник,голямо нещо.
😂😂

# 368
И малко Сейфер

Общи условия

Активация на акаунт