Отговори
# 375
  • София
Тъкмо е харесал и публикацията

Качват почти едновременно Simple Smile

# 376
И момичето ни красиво, и момчето ни! 🧿🤍♾🪬🧄

# 377
Как пък изведнъж се появиха едновременно и пуснаха сторита в рамките на една -две минути? Съвпадение Simple Smile Без да искат
Повтарям, потретвам Wink
Красиви патрони имаме

# 378
# 379
  • София
Зерин Текиндор е коментирала

Много са сладки Heart Eyes

# 380
Страхотни са нашите патрони въпреки всичко Simple Smile Където и да отидат ей такъв е техният ефект върху хората Wink Няма начин да не се влюбиш в тях

# 381
Малкият сладур е много емоционален, а пък жените останаха много приятно изненадани.
Браво на Мерт как добре се държи с всички, непринудено и приятелски.

# 382
Добро утро! 🫶

# 383
Добро утро! Честит петък Simple Smile

# 384
Добро утро, момичета!😊

Страхотен Мерт на снимките с децата, толкова топлина лъха от тях. 🥰 Обичан е Мерт от феновете и напълно го заслужава.❤️

# 385
И петъчно малко ИИ

# 386
  • Яко в Матрицата...
Добър ден в петък ☕

# 387
Критикуваме ги ама са ни готини и си ги обичаме,какво да правим.Не знам вече за кой път се убеждавам,че няма кой да ги повтори.Те имат химия не само помежду си,имат химия с всички около тях.Харизма,талант,работохолизъм и си омагьосан.Това момченце с очилата участва в предния сериал на Ханде и Баръш.Много талантливо дете.Дано го видим и заедно с Мерт или Афра.Ще се получи неочаквано добра комбинация.Между другото,Дирен "отвява" всичко в новия си сериал.От "лошия баща" в "Рибарчето" сега е на другия полюс,бащата за когото единственото ценно нещо е детето му,макар и убиец.Така тежко изигра мъката по убития си син,че ми бръкна не знам къде.Великолепен Дирен.Сериала му е за НВО.

# 388
  • Яко в Матрицата...
Критикуваме ги, защото ни пука за тях. Иначе щяхме да махнем с ръка и да се преместим в друга група, друг сериал Simple Smile

# 389
  • София
Честно казано отдавна ми е омръзнало това нон стоп сравняване на Мерт и Афра един с друг и кой колко лайка имал. Най-малкото са мъж и жена, мъжете са по-харесвани. И на Афра има над милион преглеждания публикацията на Дисни, а тя няма партньор в нея. Но едно е да го отбележиш като факт, друго е да ги състезаваш.
Афра я накараха да обиди част от феновете си и беше гадно, но едва ли е по нейно желание

Общи условия

Активация на акаунт