🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 33 318
  • 706
  •   1
Отговори
# 105
Добре де, ако има стратегия не би ли трябвало да ни светне на синхрони?
Според мен на последната маса й се избистри малко повече картинката. Не очакваше да си отиде Гъмов и определено не искаше да гласува срещу Ана-Мария. Даваха я доста често в близък план. Имаше показателни реакции.

# 106
Неве направи доста грешки, но е противник, който не бива да се подценява. Бачорски бързо го разбра и затова искаше скоропостижно да я отстрани, докато не й се е разрастнало влиянието. Аз не бързам да я отписвам, а и предвид нивото на каста, може да се измъкен суха от водата и този път.

# 107
Неве направи доста грешки, но е противник, който не бива да се подценява. Бачорски бързо го разбра и затова искаше скоропостижно да я отстрани, докато не й се е разрастнало влиянието. Аз не бързам да я отписвам, а и предвид нивото на каста, може да се измъкен суха от водата и този път.
Предвид, че Бачора винаги отстранява хора, от които се страхува, определено Неве има някакво влияние в имението и той го вижда. Иначе нямаше вече трети епизод да се занимава с нея.

# 108
На Бачорски не му е срещу Неве, а срещу други предатели по принцип. Той си го каза, че ако ще прелъстят нов, иска да е някой, когото да "пусне по пързалката". Бачорски иска той да е единственият предател.

# 109
Снощи свърши френският вариант на предаването. Това е пети сезон за Франция и за първи път спечелиха праведните. Тази година имаше пролетен и есенен сезон, всеки с по седем епизода. Тук участват само /повече или по-малко/ известни личности, а парите, които печелят, ги предоставят на избрана от тях благотворителна организация. Снима се в някое шато и е готик-стил.

Относно нашия формат, мисля, че Бачорски ще спечели, което ме кара да счупА тоя телевизор, но...Относно прецедента, чудя се дали от един момент нататък няма да предпочете да играе сам и да не избира друг предател. Ако това е перецедент, разбира се.

П.С.
Alcor, виждам сега мнението ти и съм напълно съгласна с него.

# 110
Доколкото разбрах няма такъв вариант да остане само един предател. Длъжен е да вербува с ултиматум.
Апропо кой е най-възрастен от останалите хора там? Щото най-вероятно той ще е следващия изгонен.

# 111
Доколкото разбрах няма такъв вариант да остане само един предател. Длъжен е да вербува с ултиматум.
Апропо кой е най-възрастен от останалите хора там? Щото най-вероятно той ще е следващия изгонен.
Антон Grinning

# 112
На Бачорски не му е срещу Неве, а срещу други предатели по принцип. Той си го каза, че ако ще прелъстят нов, иска да е някой, когото да "пусне по пързалката". Бачорски иска той да е единственият предател.

Естествено, то това си е част от играта. Но с Неве бърза, още от първи, максимум втори епизод иска да й види гърба. Точно защото, както казва

Предвид, че Бачора винаги отстранява хора, от които се страхува, определено Неве има някакво влияние в имението и той го вижда. Иначе нямаше вече трети епизод да се занимава с нея.

Само бих уточнила, че нейното влияние на този етап беше непряко - през Гъмов, към Тренера и оттам към останалите. Ето защо Бачорски се присламчи към тяхната групичка в колата и ето защо бързаше да махне и Гъмов. Ако оттук поеме юздите на официалния лидер, даже може и да се благодари на Жоро и Неве, че го разубедиха да го утрепе Simple Smile

# 113
Неве не е ли по-възростна от Антон?

# 114
Всъщност да, аз си мислех за убит на конклав и за това не я включих. Но после допрочетох , че се говори за прогонване на маса, където и предателите са застрашени

# 115
Значи първо ще е Неве, после Антон Thinking

# 116
Според Уикипедия, Антон е на 54, Неве на 52.

# 117
Да, сега потърсих инфо и си права, че е задължен да постави ултиматум на някой праведен.

Остава му последния съвет, на който да отстреля другия предател. Не го виждам да дели славата с някой.

# 118
Според Уикипедия, Антон е на 54, Неве на 52.
А тамън двамцата - единия на конклава, другия на маса...

# 119
Моля да спрете да пишете кой печели в разни сезони, особено нови!

Общи условия

Активация на акаунт