🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 33 363
  • 706
  •   1
Отговори
# 360
Бачо абсолютно е някакъв неофициален спонсор. Няма как толкова да му се разминава.

# 361
Между другото аз, ако бях в продукцията, щях Бачорски да го направя  праведен, а виж Антончо - предател!

# 362
Това значи ли, че тази вечер ще имаме изпълнение на присъда и вербуване? Няма как да рискуват да оставят само Бачорски предател, защото на следващия ден, ако го хванат на кръгла маса, остават без предатели и играта свършва..

# 363
Има нещо такова. Ако примерно Ева, Оля и Геогри не почнат да се съмняват за мен ще означава че той е с протекции.

# 364
  • Stockholm
Ама то трябва титла не само за тъпа цивилка, а и за тъп предател. Неве, заповядай!
Аргументите ѝ бяха слаби. Съвсем мъничък намек за Бачо, на който никой не обърна внимание. Слаба игра, Неве. Оставяш комплексаря Бачо, нереализиран шоумен и актьор да ти се надсмива, защото те надцака не само с подлост, каквато и на теб не ти липсва, а и с актьорско майсторство.

Залагам за предложение за Предател от Бачо към Владо. Ако приеме, приеме, ако не - изчезва. Метлата обича предизвикателствата. Убит- Антон.

# 365
Интересно ми е как ли се чувстват другите сега, като гледат Бачорски. Особено невероятния играч Антон - дали цялата бизнес гилдия ще го сочи с пръст и ще казва - предател!!!

# 366
Повече от половината със сигурност.😆

# 367
Бачорски иска да остави Владо в играта, но умен ход би бил да остави Антон, защото Оля му каза, че Неве също е оставила следа. А Неве написа името на Антон.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 10:43 от _Mishlence_

# 368
Защо никой от участниците не се замисля, че всеки изгонен на кръглата маса е посочен преди това от Бачорски? Много противно човече. Или са глупави или наистина има някакви уговорки преди предаването.

# 369
Монтажно показаха само съмненията към Неве и на масата дори не се повдигна друго име. Очевидно беше, че тя ще е изгонената. Не знам дали мога да виня тук монтажа, че не са ни заблудили с още 1-2 опции, защото си мисля, че не са се концентрирали особено върху друг играч през този ден.

Бачорски казва на Владо, че няма да е той убит Rolling Eyes

# 370
Не знам сега Бачорски дали би убил Антон. Нали се коментираше, че той е вероятен предател (понеже Неве го написа). Защо да гони следващия на кръглата маса.

# 371
Много глупав ход да изгониш Неве, която сега без Гъмов е супер беззащитна и е лесна мишена и можеше да си я пазиш, когато стане напечено...

# 372
Антон пише във ФБ, че епизода довечера ще е брутален.

Този човек ми е неудобно да го гледам. Много неадекватен горкият.

# 373
Защо всички продължават да мислят, че са 3ма предателите?

# 374
Оля Маринова не я харесвам и извън предаването, но тук ми е в топ 3 на тъпите цивилки с нелогични разсъждения, поднесени със смешна увереност.

Общи условия

Активация на акаунт