🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 33 360
  • 706
  •   1
Отговори
# 375
Малко назад гледам, сега ще е гласуването. Невена чисто сама си се закопа.

# 376
Владо Николов знае кой са другите двама!

# 377
Владо си оставя завещанието на най-достойният му наследник - Мирела.

# 378
Бачорски ми е прекалено мазен. Има нещо нечистоплътно в него, точно тип биг бизнИсмен, който пощипва отзад 18-годишните си служителки, на които плаща минимална работна заплата Grinning

Може би щях да го възприемам по-добре, ако нямаше очеизбодни грешки в играта му. Цялото това перчене не ми е състоятелно като се има предвид, че го играе големият играч, само и единствено базирано на идиотията на останалите. Ако наистина е такъв играч, нека изрежат малко синхроните му, където се е зачервил като презрял домат и ни покажат истинската му игра, с която омайва уж, нетъпите си съперници. Та, този директно обикаля и казва на другите, че нямало да бъдат убити. Или онзи му разговор с Оля, когато тя се върна и той вика "ако бях праведен щях да" и никой не се замисля да му каже "ако беше праведен ли?" Grinning честно казано, даже елиминирането на Невена от негова страна е тъп ход. Тя беше уязвима и можеше да си я запази за хвърляне под автобуса в напреднала фаза. Просто няма как да ме убедите, че Бачорски е някакъв невиждан играч. Това, че играе не означава, че играта му е добра. Има повече дупки от швейцарско сирене.

# 379
Тренер, бате най- голяма вяра на Бачората! Най! Не само днес, но и завинаги!
Акъл на високо не вирее!

# 380
Генерално Бачорски много добре върти Владо Николов като услужливо му се мазни и гали егото му.

# 381
Владо искрено ме забавлява. Толкова е заблуден милия, че за мен грабва приза за най-неориентиран играч.

# 382
  • София
Ако следващия сезон вземат абсолютно същите хора и направят пак Бачорски предател, всички други ще продължават и тогава да му вярват JoyJoyJoy

# 383
Подозирам Оля и Бячорски в договорка.

# 384
Як конклав - Бачорски кат Левски: сам съм, други нема!

# 385
Не разбрах, какво му беше "бруталното" на този епизод....

# 386
  • София
Тренерът казва на Мирелка: Е, тия тримата са, да знаеш. Ти си най-достойната, назначавам те моя наследница.
Бъч предлага на Владо, той отказва, заминава си.
Мирелка тича при Петканов, Антон, магьосника, Глорито - и им вика, тренерът рече, че Бъч е злодей.

# 387
Брутален си е отвсякъде епизодът!

# 388
Колко ще е хубаво да избере "пешка" и пешката да го матира

# 389
Може би ще привика Мая

Общи условия

Активация на акаунт