🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 33 342
  • 706
  •   1
Отговори
# 435
Е той Владо е в някаква друга игра, с други правила, които само той си знае.

Не съм му фен, но той действа принципно и интуитивно. Той доста спомогна за пъклените планове на Бачорски. Не показаха сцени, в които Бачорски да го наговаря, което ме кара да мисля, че Владо следи постъпките на хората. То това му е работата, нали е треньор? Треньорите притежават доста добра интуиция и познават психологията на хората дали са принципни, което е нетипично за предателите - те са безпринципни.

Владо единствено е заблуден за Бачорски, но там Бачорски пипа с много меки ръкавици и му подлизурства, което всеки човек в малка или по-голяма степен харесва - да го ласкаят. Бачорски е насочил цялата си блюдолизка сила към него, за това Владо му е важен, защото се поддава на ласкателство и Бачорски го е установил много бързо.

# 436
Е той Владо е в някаква друга игра, с други правила, които само той си знае.
Ще кажа само едно - четох тук, че Владо искал да влиза в политиката. Ако му се получи, ще окрадат цялата държава и той дори няма да е разбрал. 😂

# 437
Според мен участниците като са визирали, че този епизод ще е интересен, са имали предвид целия ден. Реално в един и същи ден е имало смъртни присъди, изгонване на предател, вербуване на нов предател и убийство. Това си е доста наситен на  събития ден. Това, че на нас ни го режат в два епизода е друг въпрос.
Моите прогнози за следващия епизод са - убит Антон, вербуван - Мая или Петканов. Изгонен на кръглата маса - Владо (за последното сочи промото на следващия епизод).

# 438
Не може да му се отрече на Капитана, че разбира от женска красота. Мирелка е красавица!
Иначе той не само е в друга игра, в друга вселена е.
А Антон? Защо така? Аз го подкрепях първите епизоди.

# 439
Не може да му се отрече на Капитана, че разбира от женска красота. Мирелка е красавица!
Иначе той не само е в друга игра, в друга вселена е.
А Антон? Защо така? Аз го подкрепях първите епизоди.

Антон отстреля Неве заради Гъмов. То всъщност Неве се отстреля сама с този си ход да не гласува за Гъмов.
Аз затова прозирам някакви нейни дълбоки личностни противоречия с Гъмов, защото тя още отначало го нарочи, без да си дава сметка, че той й е необходим в играта. По принцип зная за актьорите, че се мразят и си завиждат, топят се едни други, безкрупулни са, когато гонят да получат роля или да участват в постановка или филм, лицемери са и си забиват ножове в гърбовете  и пр., и пр. Имам връзки в гилдията.

# 440
  • Sofia
Нещо ми спадна интересът. Последните епизоди са с много предвидим развой на масата и това не ми допада, няма интрига и съспенс. Все съм "аха, ей сега ще стане обратът..." и той не става.
Сега малко спекулации (или надежди Smile) – Бачорски ще избере Тренера и той ще предпочете да се самоубие, но не и да е предател, после Бачорски ще избере някоя от "пешките" и именно тя/това ще "обърне каруцата" в бъдеще, както някои участници бяха обявили за този епизод и ще го направи "брутален". Вероятно са предполагали, че тези събития, около избора, ще се случат тази вечер, а няма да са разтегнати в сл. еп.
Демек не харесвам основния ни "злодей" и искам да хваща влака, както му е любимо да казва. Айде дано!

# 441
Оля от тук нататък ще стреля по Владо,но няма да и се получи.

# 442
  • София
Тия хорица вътре вярно трябва да излезнат от кутията. Днес спрягаха Оля за предател - Ало, тя влезе след като ги избраха!!! 😳

# 443
На Владо Николов трябваше да му светнат не една, а две червени лампички, че Бачорски е предател. Едната е, че Бачорски беше сигурен, че Владо Николов няма да си тръгне тази вечер, дори се хвана на бас с него. А другата - че Неве буквално им подсказа, че Бачорски е предател. На всеки трябва да му мине през мисълта, че Бачорски агитираше срещу нея, вечерта първи заговори срещу нея. Тя наклони везните към него. Щом тя е предател, трябваше да свържат логическата линия, че стрелят един срещу друг на масата.
Трябва да се сетят и кои агитираха, че Георги е предател.

Интересно ми е Бачорски коя от всичките сюжетни линии, които разработи за втори предател ще избере.

# 444
Може би Владо се прави на умряла лисица и така да манипулира Бачо че не е предател, но да си го мисли , но да не го казва на глас.

# 445
Тогава щеше да изрази подозрения на синхрони, а той и на тях си е неадекватен.

# 446
Тогава щеше да изрази подозрения на синхрони, а той и на тях си е неадекватен.

може би това ми е целта Thinking

# 447
  • София
Тия хорица вътре вярно трябва да излезнат от кутията. Днес спрягаха Оля за предател - Ало, тя влезе след като ги избраха!!! 😳
Няма пречка с Коджабашев да са предатели.

Като чета темата имам чувството, че само на мен все още ми е интересно, а не очаквах, че ще ми допадне предаването.

# 448
Много ме е яд на Неве, сама се закова на масата с обяснението защо не е спасила Гъмов, Мая хубаво й го разясни.
Моето предположение, имайки предвид инфото за световен прецент е, че Бачорски избира Владо Николов, но той решава самурайски да се самоубие, съответно Бачорски остава единствен предател и убива Антон в седми епизод. А за осми епизод някак разкриват Бачорски и го гонят на масата, съответно форматът се чупи, защото оставаме без предатели и бг екипът се свързва със собствениците на формата да пренапишат библията на играта.

# 449
А на мен си ми е интересено и мисля, че Бачорски ги прави луди калинки. Жалко, че му липва финес, възпитание и класа, за да изглежда по- елегантно на екран. Играе добре, макар и прасешката, но толкова му е капацитетът.
Неве обаче ме разочарова, че не подсказа, че той е предател, че не го врътна тънко накрая, а го остави да квичи от радост в собствено направената си кочина.

Владо, Тренерът да подозира Бачорски? Някъде, някога? Той завет остави!

Общи условия

Активация на акаунт