🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 24 286
  • 655
  •   11
Отговори
# 465
Имам и второ предположение за “чупенето” на играта: Бачорски избира Владо и някак успява да го склони, но след ден-два Владо не издържа. В синхрон с морала и принципите си заявява пред всички, че двамата с Бачо са предатели, а той не може повече да носи това бреме и да петни името си 😅 Резултатът е същият като в другото ми предположение (което да кажем, че не е “по правилата”) - пак остават без предатели 🤷♀

# 466
  • Другата България
На Бачо обаче манипулациите явно са му в кръвта.
Надуши "мъжагите" с голямото его, нужно му беше много малко, за да ги спечели - просто трябваше да ги ласкае. Нищо повече. И те му свършиха мръсната работа. Гъмов, Владо, Антон - его от Кошава до София, и същевременно никаква представа защо са там. Но пък вяра, че движат формата. Joy Отделно си има Венци и Дани, които ще напишат каквото ги насочи....какво друго му трябва?
Затова много се надявам новия предател да е Оля. Мисля, че тя може и да е грешен НЕГОВ избор.

# 467
И аз се надявам новият предател да е Оля и тя да успее да го изпрати вкъщи.

Неве и да беше гласувала за Анна-Мария, Гъмов пак си заминаваше, но поне нямаше да влезе в полезрението на някои хора, които впоследствие я изгониха.

Мирела подхвърли името на Бачорски пред Владо, но той бързо я отряза. Мисли момичето, има интуиция, но е плаха (може би защото е доста млада и има респект от по-възрастните и известни участници).

# 468
  • До морето
5 епизода минаха - няма изненади. Всички участници са точно такива, каквито очаквах!

Жалко за Невена, сама се погреба. Не случи на предатели тя и това е. До последно вярваше, че въпреки че с Бъчо не се харесват, са достатчно умни и двамата, за да направят интелигентна игра.
До последно игра фино и пускаше двусмислени коментари, надявайки се някой да разбере къде падат дългите й стрели.

Ако беше като Бачо или дори като Гъмов, който вика и обижда, можеше много лесно да обърне мача. То само като му посочиш червената тиква на Бъчора е достатъчно. Но Невена предпочете да играе на някакво друго ниво,  ама беше сама там.

# 469
  • София
Сега ми проблясна - Неве се защитаваше като актриса, а не като предател, хвърлен на масата 😉. Направи го за хората отвън…
Колкото до Бачорски, не бих му се доверила да чисти дома ми или фирмата - ще разполага с много информация, която може да използва в някакъв момент, ако му е от полза 😉. Дали Владо Николов още е под въздействие на чара му? 😜

# 470
  • София
Явно вътре им е бил много интересен този ден, защото си мислят, че пак са хванали предател (а не че са им го сервирали), ама за гледане беше досада. Първият епизод, който гледам с телефона в ръка, за да се разсейвам по време на синхроните на Бачо, че не се траят.
Не съм сигурна дали ще продължа да гледам, мислех си, че съм инвестирана и ми е интересно какво ще стане, ама като се замислих дълбоко - всъщност не ми е. Нямам никакви морални проблеми с ходовете на Бачорски, ясно ми е, че играе игра, но не мога да понеса да слушам в 90% от времето най-неприятния ми участник да се пули, драматизира и иронизира на "чакай, бе, котееее". Или да обяснява колко отборен играч е, след като един по един е изтрепал отбора си Joy

# 471
Сега ми проблясна - Неве се защитаваше като актриса, а не като предател, хвърлен на масата 😉. Направи го за хората отвън…
Колкото до Бачорски, не бих му се доверила да чисти дома ми или фирмата - ще разполага с много информация, която може да използва в някакъв момент, ако му е от полза 😉. Дали Владо Николов още е под въздействие на чара му? 😜

Да, беше го поканил на рождения си ден.
Гъмов и Неве също.

# 472
Единственото положително от отпадането на Неве е, че ще мине по-скоро през Надкаст. Мисля, че ще има много какво да каже. Яд ме е на нея, че поне името му на този лисунгер не написа на табелката, макар че сигурно и тогава никой нямаше да получи факс. Интересно ми е защо толкова наблегнаха на това, че не е гласувала за Ана-Мария, защото и да беше според мен на балотажа пак си заминаваше Гъмов.
И аз не можах да схвана логиката в “Не спаси Гъмов, следователно е предател”. Независимо кое от двете е, тя има полза да го спаси - ОСОБЕНО ако е предател, защото той ѝ пазеше гърба. Единственото обяснение за поведението ѝ е, че не е сметнала правилно кой за кого ще гласува.

Защото въпросът е принципен, а в този случай тя игра безпринципно, следователно е...предател.
Всички критикуват Владо, но той най-много спомогна на Бачорски да изгони колегите-предатели и то без Бачорски да си мръдне пръста да го наговаря. Лесно е и в живота е така - видиш ли безпринципен човек, стой далеч от него. Според мен Владо си е най- в час и интуитивно хвана дирите на предателите само на базата на това как действаха безпринципно - Жоро взе щит, а Неве не гласува за Гъмов. Две безпринципни постъпки и воала, оказаха се фатални за предателите. Владо ги надуши на секундата, другите "умници" - не. Според мен Владо е най-адекватният играч в шоуто, той затова смяташе, че ще го отстрелят и с право - гласяха му и на него примката, дори го включиха в четворката за убиване. Само ако можеше да не се доверява толкова много на ласкателите (Бачорски), цена нямаше да има. Трябва да поработи върху това, но не мисля, че чете тук и да разбере, за да се опита да се раздели с това си качество. Ласкателите не са ок и човек трябва да ги държи най-много под око, защото склонността към ласкателство също е безпринципна черта у хората.

# 473
  • София
Ох, как Владо ще е най в час. 😂😂😂

# 474
  • Другата България
Скрит текст:
Явно вътре им е бил много интересен този ден, защото си мислят, че пак са хванали предател (а не че са им го сервирали), ама за гледане беше досада. Първият епизод, който гледам с телефона в ръка, за да се разсейвам по време на синхроните на Бачо, че не се траят.
Не съм сигурна дали ще продължа да гледам, мислех си, че съм инвестирана и ми е интересно какво ще стане, ама като се замислих дълбоко - всъщност не ми е.
Нямам никакви морални проблеми с ходовете на Бачорски, ясно ми е, че играе игра, но не мога да понеса да слушам в 90% от времето най-неприятния ми участник да се пули, драматизира и иронизира на "чакай, бе, котееее". Или да обяснява колко отборен играч е, след като един по един е изтрепал отбора си Joy
Мисля, че това е огромен минус що се отнася до приемането на Бачо, по-скоро на играта на Бачо от масовия зрител - не 90, 99% от екранното време е негово. Гледах снощния епизод по нощите и на телефон, та може да съм пропуснала някоЙ синхрон, но наистина не помня друг освен него да имаше такива. Имах чувството, че дори повече от времето беше посветено на неговите размисли и страсти, отколкото на останалото. И да, знам - останалото, или останалите не са за гледане, ама все пак знаем какво може монтажа, всеки участник, който излезе казва, че много неща не са излъчени, защо трябва да гледаме шоуто на Бачорски, а не Трейтърс??? Дори и на мен, която наистина оценява играта му от самото начало, въпреки немощта на останалия персонал, много, ама много ми дотегна, хващам се, че чакам само кой ще му обуе обувките, и се надявам това да стане по-скоро, а би следвало да ми е интересно КАК ще се случи цялото това нещо. Защото вярвам, че няма да спечели, той не е там за това, прекалено брутално ще е след всичкото внимание, което получи, да е и крайния победител.
И все пак, благодаря на продукцията за моментите с Владо Николов, за “прозренията му“, сетих се, че забравих да коментирам “заветът му“ към Мирелката , толкова беше мило, толкова истински.....смешно, да не говорим, че беше ненужно и безсмислено. Но на фона на това, че той наистина си вярва вероятно се е почувствал горд от себе си в този момент. Посмях се и с Оля, която в същото това време пък обясняваше как Владо в момента убеждава Мирела, че тя е предател.....Blush Но поне се сети за думите на Неве, които визираха Бачорски естествено, че предателя трябва да се търси в групичка, че това е човек, който...какво беше - гледа да не изпъква, а друг да му върши работата /може и да не цитирам правилно/. Та защо реши, че това е Владо за мен е мистерия.....
Едитвам и коментара на Глория за Владо, който е топ Hands Thumbsup, в десятката:
“........ Владо който със сигурност не си дава зор, меко казано той е дошъл тука в час по физическо – да танцува, да играе там, да скача, да носи камъни некви, ей такива неща е дошъл да прави. Него не го интересува играта ."

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 09:26 от Merri_An

# 475
Този епизод беше до голяма степен повторение на епизода с изгонването на Жорката. От началото на епизода  виждахме накъде върви работата и накрая тя си стигна точно дотам. Пак с тотално неглижиране значението на разговорите през деня от жертвата и слаба защита на масата. (е, да - малко по-добра защита на масата, но съвсем малко)

# 476
Големият проблем е, че Невена вместо да повлече Бачорски със себе си, му бетонира финала. Жорката даде повече насоки и подсказки, въпреки че и той го пожали, но при така стеклите се обстоятелства най-малкото Неве трябваше да гласува за Бачо. Кодираните й насоки не насочиха никого и бяха толкова интелектуално поднесени, че никой не ги разбра. Дори ако приемем, че кимането е било знак (което се съмнявам), пак се насочиха към Ева, а не към Бачо седнал до нея. Общо взето нищо не свърши тя, отпадайки. Сега само се моля, да го извърти някой, който той мисли за пешка. Иначе става тъпо и безсмислено.
Хрумна ми вчера, че това което се случва в предаването е огледало и на държавата ни. Големия "злодей" прави каквото си иска, другите уж не забелязват, понеже имат страх или интерес от него. Колко познато?!?!

# 477
И още малко имитации на Неве:

# 478
Ох аз снощи добре се посмях. Всъщност започвам да харесвам играта на Бачорски, но наистина е много досадно постоянно него да показват. Колкото до интереса - за мен шоуто сега започва. До момента ми беше като загрявка някак.

# 479
Не очаквах толкова смотан епизод, честно. Неве разбра, че е на прицел и вместо да се задейства, стоя и чака да я изгонят. "Аз ще съм горда, ако накрая излезе, че така добре съм ви мотала". Това ли ти е защитата, бе, жена? Да говориш като предател? И какви бяха тези елитарни напъни за интелигентни главоблъсканици?
Бачорски даже и на масата не трябваше да говори, Невена сама се изгони, а той излезе чист като сълза от цялата работа.

Владо Николов е егати тъпото парче, ако и сега не се усети за Бачорски. "Няма да си ти, гаранция!" Само пропусна бизнеса си да заложи.

Антон е тотал щета, а изглеждаше толкова обещаващо в началото! Тотално неадекватен в играта. В живота не знам как е, ако е вярно, че какъвто си в играта, накъв си и в живота...

Отбелязвам Венци, който единствен съобрази да преброи столовете на закуска. Значи не е просто някакъв фикус там, но монтажът тотално го е отрязал. За мен е повече от очевидно с този едит кой е победил накрая. Дори кастът не е толкова слаб, колкото монтажът.

Общи условия

Активация на акаунт