🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 3 930
  • 63
  •   11
Отговори
# 30
Супер тема.

# 31
  • България
Благодаря за темата.
Следя Ауткаст, Саркаст и понякога Надкаст. Саркаст е информативен и забавен, добавената стойност са кучетата му, Ауткаст си казва мнението, а Надкаст могат да дотягат с предълги подкастове. Слушах Боби Лазаров при тях, много интересен събеседник, можеш да научиш много неща от него. И Неделчо беше силно заинтригуван от разговора и филмите. Жорката беше пренавит и слушах около 15-20 минути. Надкаст плямпаха глупости с него.

Гласувах, че ми харесва Трейтърс, но реално съм 50:50. Следващ изгонен на маса: Неве. Бачорски ми се струва, че ще подпомогне за това.

# 32
Непопулярно мнение - на мен ми харесва Бачорски като предател. Нямам никакъв проблем да различа личността (която отдавна не харесвам) от играча (който е един от малкото вътре, които раздвижват играта). Харесва ми как насочва гласовете на кръглата маса на където иска. Не ми харесват решенията на конклава, нелогични са ми.
Предпочитам агресивна игра и резки ходове пред популизъм ("Не е мъжко да се взимат щитове"). Като ги знам повечето ни известни личности как всяка дума си мерят в риалитита, че сакън някой да не каже нещо за тях и мед ми капе на сърцето, когато някой не се притеснява да го играе лошия герой. Аз лично ако бях предател и остана сама ще привикам на ултиматум първо участниците, за които съм убедена, че биха отказали, малко да поразчистя терена Grinning (пак се замислям за "прецедента" - какво става ако изтрепе половината каст с  ултиматум, защото са прекалено доблестни за да са предатели?).
Относно дали го подозират Бачорски - със сигурност. Най-тъпото решение на този етап би било някой да тръгне да тръби, че Бачорски е предател. Аз ако съм вътре се лепвам за него, трайкам си и на финала го изгонваме. В сезоните, които аз съм гледала, повечето участници, стигащи до финал, не са от тези, които тръбят наляво и надясно имената на предателите. А в това мини общество дори и да подшушнеш нещо на някой може да ти коства главата (в ирландския сезон единият участник неволно натопи баща си, който се опита да го предупреди, че му се чува името).
Иначе съм на 90% убедена, че Бачорски няма да стигне финал. И това също е напълно ок - не е това целта на героя му.

# 33
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз гледам Надкаст (любимци), след това Ауткаст,който много се старае и винаги е обективен и често,но не винаги Чакалкаст (които според мен трябва спешно да си сменят декора в студиото,защото е скучно и неприветливо за зрителите).
Туньо/Виолета вече 2 пъти ги засичам на лайф и също ми харесват.

Не,че симпатизирам на Предателите,все ми е тази коя роля ще спечели парите,но Предателите като главни действащи лица заемат 70% от екранното време,следователно е трудно за нас зрителите да се "влюбим" в Праведен. Просто не ни се разгръщат образите им.

# 34
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!

Продължавам да мисля, че Бачорски ще бъде отстрелян Simple Smile Според мен го подозират и тръгне ли името му мааалко повече тук-там и ще се събере дружина да го махне.

# 35
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тази нощ сънувах,че с Владо Карамазов сме двойка и много се обичаме.
Аз нямам нищо против,но все пак,от възпитание, ще питам съпруга ми какво мисли по въпроса. Чиста формалност.

# 36
Здравейте и аз започнах да гредам това предаване. Още не съм чела темите зъщото не искам да знам какво се сручва докато не езгледам всичките епизоди. Сега завършех 5ти епизод, но не намирам никъде 6ти. Може ли да ми помогнете? До сега гледах епизодите от чужбина на Dailymition

# 37
Аз нямам нищо против,но все пак,от възпитание, ще питам съпруга ми какво мисли по въпроса. Чиста формалност.

SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

# 38
Ня мен ми е странно как може да се снима 14 дни. Ми тези хора кога имат време да мислят и анализират? Мисля си ако бях вътре, бих си направила една схема като под всяко име от ден 1 ще пиша едно под друго всичко, което ми е направило впечатление за дадения човек. Обаче...то ще има ли време за подобно нещо. Те изглеждат в момента като в пълен хаос и даже и нещо да са забелязали в момента всичко им е турлюгювеч ...Според мен нямат нужното време да разсъждават и градят стратегии.

# 39
  • София
Мисля си ако бях вътре, бих си направила една схема като под всяко име от ден 1 ще пиша едно под друго всичко, което ми е направило впечатление за дадения човек.
Стига да ти дадат с какво и на какво да пишеш Wink

# 40
Ми ще си нося. Хартия, химикалка, може и тиксо. Забранено ли е? Ще си ги леля по вратата и ще чертая схеми, връзки, стрелки...както правят криминалистите Joy

# 41
Няма шести епизод още, пет са излъчени.

Гледам паралелно и британския сезон с известните личности. Ами правят впечатление разликите в монтажа - и там на предателите се излъчват повече синхрони, но праведните също имат значително отделено време. Няма 1-2 сюжетни линии и да знаем за кого ще гласуват на кръглата маса още от началото на епизода, а ни хвърлят напосоки с най-различни имена, за да държат зрителите в неизвестност до последно.

Другото е, че си личи разликата между известни и "известни". В тази британска версия няма риалити звезди, само един е инфлуенсър, като контрапункт на нашата и на американските версии. Поканили са наистина известни личности, хора зад чиито имена стоят реални постижения и титли, а не са станали звезди за една нощ. Като резултат си личи, че играят с интерес към самата игра, а не за пари или слава или нови ангажименти след предаването.
Още преди нашия сезон да почне писах, че ако ще е с известни, поне да са от по-предишното поколение известни - например каквито имаше в "Звездни стажанти", в първите ВИП Брадъри. За всеки типаж от всяко съсловие имаше и по-добър вариант за име - примерно, вместо Гъмов можеше да е Владо Пенев или пък Мамалев, вместо лудия репортер Петканов и пишман водещата Оля - доказан телевизионер като Драго Чая, вместо Тино и Венци Венц - поне Графа, ако не включваме естрадата.

pandorina, в хотелите има листи и химикали. Една от финалистките в ирландската версия точно това каза, че е правела - всяка вечер в хотела си водела записки какво е забелязала от деня, и кой как е гласувал на кръглата маса.

# 42
Е значи успях бързо да наваксам 🙂
Много ми е позабавно от игрите.
Георге К. харесвам още от острова и интересно ми е как ще си играе тук играта.

# 43
  • София
Дяволе, респект и благодарности!
Гласувах - ала ми е рано да провиждам кой ще спечели (ако не е Бъч, да не дава Господ!). От "храстите" гледам само Саркаст и официалното, затова на следващия въпрос не съм дал отговор ("Ауткаст", моля за извинения, чета те с интерес, но не гледам такива неща)

# 44

Нещо такова ли беше в съня?🙂

Общи условия

Активация на акаунт