🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 33 274
  • 706
  •   1
Отговори
# 495
Ах, яд ме е за Неве! Но истината е, че и тя се увлече и направи дне големи грешки, с което направо си сложи главата на дръвника пред Бачорски.  Първо и главно- остави го да я убеди да гърмят Гъмов, който беше нейния щит. С гласа си срещу него яко се прецака. Имаше шанс с листа със смъртните присъди, ако беше писала името на Ана Мария вместо собственото си, пак щеше да се спаси, ама ...
Не мога да разбера, като го знае какъв е Бачорски, как реши да играе толкова рисково.
А Антон много ми е интересно общува ли навън с Бачорски, който чувства там много близък и как ще реагира като разбере истината. Или той само на актьорите се точеше, че навън ще са заклеймени Joy

# 496
Според мен Владо би бил лош избор за предател и това му е ясно на Бачорски (голям риск да се/ги издаде и издъни без да иска), затова може би ще избере Мая или Георги от 100-те гривни.
Владо мисля че ще му е следващата цел за гонене на кръглата маса.

# 497
  • София
Реших да вляза да изчета малко коментари в Инстаграм и съм изключително приятно изненадана! Много хора пишат едно и също – че ако Бачорски играеше в сезон в друга държава, щеше да е любимец на публиката. А тук масово го хейтят и им е трън в очите само защото не го харесват като личност извън предаването. Това направо ме изяжда. Хората не правят ли разлика между играта и човека отвън? Да, може и в реалния си живот да е предател(заради бившата си), но за това шоу е просто перфектният участник и идеалният предател. И най-интересното е, че явно на много хора им е проблеснало и започват да го оценяват точно заради играта му — личи си, че има доста, които гледат и чуждите формати и правят сравнения.
Ми Балкански манталитет, какво да го правиш? Blush
Но все пак ние, балканците не сме егоисти и с удоволствие ще го дадем Бачо на чужд формат и държава, да си обичкат там колкото си искат. Joy
Ама чакай, перфектният предател в друг формат щеше да бъде хванат и изгонен още на първата кръгла маса, защото в другите държави трева не пасат JoyJoyJoy

# 498
  • София
Играе Бачорски,обаче не разчита добре хората.Как си представя изобщо,че би изкушил Владо за предател?
То всичко в него крещи "сила и чест" и директно ще трябва да го убие.После нищо не трябва да прави.Антон на мига е изхвърлен,а Мирелка споделя завета на Владо и гърмят по списъка. Simple Smile
И друго-само аз ли чух,че голяма част от участниците си мислят,че има още двама предатели(това след отстраняването на Неве!),а ние очакваме от тях да играят играта.

# 499
Реших да вляза да изчета малко коментари в Инстаграм и съм изключително приятно изненадана! Много хора пишат едно и също – че ако Бачорски играеше в сезон в друга държава, щеше да е любимец на публиката.
Ако Бачорски играеше в друга държава ПО ТОЗИ начин отдавна щеше да е пътник Simple Smile
За справка Бостън Роб - велик играч, но направи много подобни грешки като Бачорски (не ги сравнявам, някой да не си помисли нещо)
Тук по-скоро се възмущаваме от слабата игра на праведните, че по такъв начин ги манипулират без грам да заподозрат

# 500
Мен не ме дразни Бачорски, според мен той баш си играе играта с удоволствие. Не ми е от фаворитите но интересно ми е да гледам как си играе картите. Все още чакам нещо од Георги К, аз предимно заради него започнах да гледам формата и надявам се на интересно претставяне от негова страна и дано стигне далеч.

# 501
Невена сякаш просто нямаше търпение да излезе, да си дръпне речта и да каже: „Аз съм предател.“ Дори се вълнуваше. Сякаш нарочно не се защити както трябва.

Колкото до това защо не е гласувала за Бачорски или не е подсказала повече... Ами, аз също не бих го направила. Защо да насочва съвсем към него и да го „топи“? Нали играта трябва да е интересна — хората да се объркат, да се чудят и като цяло да си продължи?

Размислите на Бачорски за това кого да придърпа... меко казано, бях в шок, че иска Владо. Владо — най-големият популист, човекът, който ще предпочете да си направи харакири, отколкото да е предател. Много ще се изненадам, ако Владо Николов приеме да е предател!
Колкото до другия му избор — Олга, отново не съм сигурна. И ако не е тя, то много бързо трябва да я разкара, защото, надуши ли го, ще повлече гласове срещу него. Най-ок избор ми се струва Мая — шансовете са високи да играе рисково или да избере някой, когото не спомена в този епизод.
От трейлъра на следващия епизод ми стана много любопитно защо се разстрои на синхрон... Моето предположение е, че евентуално е избрал да „убие“ Владо Николов, а си го е почувствал близък. Или пък Владо му е отказал да бъде предател...

# 502
  • София
Цитат
Хрумна ми вчера, че това което се случва в предаването е огледало и на държавата ни. Големия "злодей" прави каквото си иска, другите уж не забелязват, понеже имат страх или интерес от него. Колко познато?!?
😅🔝
Скрит текст:
Шиши 😂😂😂

# 503
Факт е, че на повечето запалени зрители нямаше да им пука какъв е Бачорски извън предаването, ако този сезон се провеждаше в друга държава, но и е абсолютно смехотворно да се твърди как щял да бъде приет за велик играч.

В момента гледам стар сезон от държава, която няма да спомена, че да не спойлвам и един от предателите е толкова прозрачен, че чак се е превърнал в комедийна част от формата и като го спипаха на третия епизод, са излезли множество шеговити клипчета с най-добрите му издънки като предател. Еми, сори, ама три от четирите му нелепи издънки бяха неща, които Бачорски направи вече, включително изчервяване при всяка напечена ситуация и прекомерна убеденост какво ще се случи. А даже имаше и едно много сходно "ако бях праведен, щях да", почти идентично на изцепването на Бачорски пред Оля, когато тя се върна и имаше протекция за даване. Разликата е, че този чуждестранен момък го захапаха 4-5 човека още от изчервяването и последвалите издънки само затвърдиха мнението им, докато при нас нито една от безбройните Бачорови издънки не е забелязана по някаква невероятна причина.

# 504
Бачорски ме изкефи на макс на Кръглата маса! Не трепна и показа актьорка игра, на която съм сигурна, че Неве завидя Joy Освен това си личи, че може и да му е трудно, но пък се забавлява на макс Simple Smile

Неве направи много грешки и напълно логично си пое пътя. Все пак имаше някакъв стил в играта й, не мога да отрека. Ако беше по-подготвена, щеше да е силен противник. Хареса ми също и че не натопи явно Бачорски. Не само защото му симпатизирам, но и защото така е по-правилно според мен. Прекалено голям жокер е и се губи от очарованието на това Праведните сами да надушат вярната следа и да я следват.

За сметка на това, Неве в желанието си да даде съвсем леки и метафорични жокери, направо обърка останалите и не знам да се смея или да плача Joy Бачорски също едва сдържаше усмивката си на няколко моменти - когато Неве направи пърформанс, вместо защита и когато даде тези жокери. Но може би тя го е виждала по-тих, което не значи, че и за останалите играчи е така. Той много добре ги подкукоросва, настройва, кара  хората сами да стигат до неговите изводи и съответно много по-лесно е така да си замете следите. А пък сега, когато и лидера на групата е под негово влияние - пей, сърце Joy

Неве не направи услуга и на Ева, когато показа толкова явна изненада, че тя гласува срещу нея. Ако бях там, сто на сто бих си помислила, че Ева е Предател, само заради това. После сложи и Антон на пангара, със щипка Владо Николов. Което на мен ми говори, че тя е много по-обидена от техните думи и действия, отколкото от Бачо.

Изненадана съм, че Бачорски не обмисля Венцито за Предател, може би защото на играта се разбра, че останалите го смятат за твърда цивилка и това би му попречило да го хвърли под влака в някой момент. Макар да каза че се колебае дали да продължи с този курс или да избере по-верен човек, с когото да сформират добър екип...

Мисля че да прати ултиматум на Владо, би било грешка, особено ако се съгласи Joy И сега си е идеален за него, по-добре не може да бъде. Както се казва "работи ли, не пипай" Joy

# 505
Нещо не ми харесва монтажът, оставам underwhelmed с всеки следващ епизод. Това го нямаше в UK сезонът. Разговорите, синхроните и всичко ми показват точно какво ще стане. Или наистина разговорите в това имение са много еднопосочни, или редакторите искат да обяснят на най-неангажираните зрители, за да не им идва нищо като гръм от ясно небе и затова на нас ни се струва, че краят е бил ясен от самото начало.
Монтажът е тотал щета. Цял епизод чакам някакъв обрат, нещо интересно, а то - каквото беше на първата минута, това беше и на последната. Неве, та Неве. Никакъв съспенс.

И тя се самозакопа на кръглата маса като Жорката. В един момент даже май не се опитваше да се защити. Явно ѝ е било ясно, че каквото и да каже, ще си ходи. Ако пак са снимали 3 часа и са я разкостили… Иначе не се учудвам, че не натопи Бачорски директно - искаше да остане професионална.

Бачо май е обещал да чисти много домове безплатно - нямам обяснение защо никой от праведните не му се опълчва иначе. 😁 Само Мирела си направи устата и бързо я затапиха.

# 506
В Мирелка ще е мръсно.😀

# 507
  • София
Дали пък не може да вземе Венци за предател, той е послушен, но пък фигурата не ми прилича на неговата.

# 508
С тези широки рамене, а е и леко прегърбен, с наведена глава, като че ли за да изглежда по-малък… ми прилича на Владо. Не го виждам и по-нататък в промото. Струва ми се вероятно да е отказал и да е убит (може би затова Бачорски се хваща за главата на синхрон).

# 509
  • София

Оставям това тук.

Общи условия

Активация на акаунт