🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 4 (09.10 - 16.10) 🎭

• 27 853
  • 706
  •   26
Отговори
# 660
  • София
Това с промяната в поведението ще е интересно да се види при вербуван нов предател. Не знам дали биха го изиграли добре.

# 661
Всичко сте казали, че като се замислих май само за Даяна има още две-три думи да се кажат. Може да не е атомен физик, но не е чак пък толкова куха колкото я изкарва този монтаж. Нейният проблем е в това че иска да влезе в хайлайфа, обаче хайлайфа, оплетен като свински черва се знае от предишни шоута и техни си събития и отказва да я приеме сред тях. Видя се в първи епизод, когато остана самичка, видя се и когато избираха отбори за колите.  Та макар, че нямам нищо конкретно за което да ѝ симпатизирам, донякъде ѝ съчувствувам за изолацията. 
Ако и продукцията и е ударила някоя балтия (както имаше предположение) съвсем няма да ѝ се получи мечтата.

# 662
Diavolo
от самолет се вижда, че Анна-Мария е човек на Бачорски и се прави на умряла лисица, и хвърля некви кукички  кой бил предател правейки се на приятно разсеяна.

Аз подозирам, че Мая е надушила Бачорски и се прави на ни лук яла, ни лук мирисала, само за да стигне до финал.

# 663
  • София
Надяваме се на по-добра игра и каст 2-ри сезон, обаче, гледайки успешната игра на Бачорски, някои играчи ще си заформят сигурни коалиции преди старта 😜
Но пък може да се сблъскат коалиция срещу коалиция, стига да не е един-единствен тарикат 😉

Поне ще има по-малко тъпи цивилки 😂

# 664
ТРЯБВАШЕ сезон 1 да е с неизвестни хора. Ама от различни градове, не от едни определени социални групички. Така играта се оставя максимално на шанса, късмета и способностите на играчите. И вече като искат сезон с известни, да е трети-четвърти. Тогава вече да се вкара и екстра елементът на познанствата отвън и договорките. Те допълнително завъртат играта, но не са в основата ѝ. Просто дават друг туист, който също е интересен в някаква степен. Нека не мислим, че при известни или познати хора в чужбина, няма договорки. Абсолютно във ВСЯКО реалити е така. Но нека основата се положи с есенцията на играта, не от първи сезон да се лепваме с изкривена структура.

# 665
Благодаря за отговорите на въпроса ми има ли някъде по света сезон, в който трейтър е изгонен на първа кръгла маса.  Уикипедия потвърди отговора, че това се е случило в С1 на Нова Зеландия.
 https://en.wikipedia.org/wiki/The_Traitors_NZ_season_1

# 666
Мая казва каква е била нейната стратегия в инстаграм. Целта ѝ изобщо не е била да търси предателите, а да се запази повече време в играта. Както виждаме, това и досега работи за нея. Искала е да минава под радара, потискала е емоциите, защото в реалния живот е много емоционален човек. На кръгла маса или на закуска не се е радвала, не е правила и категорични предположения за предател. Каза, че не се вижда телевизонно, но всеки е имал различна стратегия и се подаразбира, че не на всеки целта е била да хване предател.

# 667
Да, да. Видях го вчера и това. Даяна и тя се обяснява. Започнаха да минават в оправдателен режим нещо. Предварителните уговорки все повече взеха да личат, както и сценарият. Както и да е.
Да се надяваме, че вторият сезон ще е с друг тип участници. Такива, на които имената и физиономиите им изскачат от всеки ъгъл не ни трябват в тази игра повече.

# 668
Гледах НЗ сезоните и въобще не си спомням подобни неща за 1-ва и 2ма маса.

Ти спомена, че не са ти допаднали и сигурно си забравила.
Скрит текст:
В първия сезон първо изгониха известната танцьорка - тя беше разкрита от колегите й, които я познаваха отвън.
Във втория сезон на втората кръгла маса изгониха една баба-ясновидка, те тогава бяха четирима предатели и в началото първите трима трябваше да изберат четвърти. Тя беше избраната именно за да я жертват.

Не мислите ли, че малко се прекалява с категоричните заявления за уговорки, че чак и точна бройка се изписа. Писах вече, че в тази игра е трудно да се спазват уговорки, не се знае кой ще е предател и в каква конфигурация ще е. Разбирам че остават съмнения, но нека да не водим дискусиите сякаш това е абсолютна даденост.

Мая правилно се е ориентирала, всъщност най-важното е да останеш по-дълго.

# 669
Дискусиите тук следват свой естествен ход и ако не нарушават правилата на форума, няма нужда някой да ги регулира и да поставя своето мнение над останалите като подразбиращ се авторитет.

# 670
Съгласна! Нейната стратегия си работи, поне засега. А Даяна в коментар беше писала, цитирам:
“ Зрителят не може за час и половина да види всички дадени синхрони и всички разговори, случили се в порядька на 15 часов снимачен ден. Но и Бачорски има изключително мека игра и е много ненатрапчив особено извън кръга на хората, които вече му имат пълно доверие. И почти във всеки един момент има някой, който се държи доста по-подозрително. Не забравяйте, че праведните трябва да изглеждат
съмнителни, но не прекалено, за да си подсигурят оставането в играта.”

# 671
Гледам епизодите онлайн, където "буквите" накрая са доста орязани. Такава голяма продукция се обслужва от много фирми - къде можем да ги видим? Бонония естейт - добре, но оттам нататък храна, вода, автомобили, хотел, в който спят, охрана, почистване, аксесоари за игрите, интернет-доставчик, облекло на водещия и подобни. При такъв род големи продукции с висок интерес към тях, десетки фирми се състезават да дадат по нещичко, за да ги впишат в "буквите".
Възможно ли е някой да си е осигурил победата, макар и в условията на конфликт на интереси?

Съжалявам, но ми писна да гледам само Бачорски. На страницата на бтв, всички тъмбнейли са или Владо Карамазов или Бачорски. Егати тоя толкова важен играч, дето всичко се върти около него Close Аз, аз, аз, аз... Аман. Особено след разкритията за уговорки и прочие, на косъм съм да спра да гледам. Ще попрехвърля чуждите формати, да си оправя вкуса.

За Владо - абсолютно съм убедена, че знае за Бачорски. Прави се на умряла лисица, мисля че писах по-напред защо. Всички заедно му градят имидж - лидера, големия, балансирания, справедливия... И от това аман, толкова е прозрачно...

# 672
Дискусиите тук следват свой естествен ход и ако не нарушават правилата на форума, няма нужда някой да ги регулира и да поставя своето мнение над останалите като подразбиращ се авторитет.

Нямах предвид цензура, но в последните дни дискусията изхожда от фундаменталната предпоставка, че всичко е уговорено, а това не е сигурно (аз мисля, че не и вероятно, но си е мое мнение). Някакси е трудно да се развият други логики на обсъждането ако само това е в центъра. Например, че Бачорски може и да е добър комуникатор, а част от другите да не го подозират по една или друга причина. И други варианти има.

# 673
Не виждам да се обсъждали, но вчера Бачорски качи готино клипче в инстаграм с Неве и Георги - тримата предатели и после дават Неве и Георги всеки с нож в гърба Joy

Иначе, те не остават ли още около 5 епизода? Мисълта ми е, че сякаш са доста хора в момента вътре и трябва да има епизоди, в които да отпадат по повече от 2ма май? Не съм гледала чужди формати и не знам на финала колко хора отиват (2, 3, 5 и т.н.). Ако трябва да отпаднат много играчи, а няма много време, нищо чудно Бачорски като почне да ги изкушава и да почнат да капят като круши поради висок морал. Trollface

# 674
Не мисля, че Искра Онцова излъга, че Антон Стефанов я потърсил преди предаването да се наговарят. Не мисля, че и Антон Стефанов излъга, че не бил единственият, който търсил други участници. Отделно впечатленията на зрителите от самото предаване дотук, които може и да са засега в зоната на вероятности и догадки, но не са никак абсурдни.

Общи условия

Активация на акаунт