Отговори
# 135
  • Düsseldorf
liletka Преди всичко няма нужда да обикаляш ритуалните зали, отиваш на Пиротска в безистена http://catalog.bg/company.php?company=16778, където записват за всички зали и ти казват къде има свободна. Аз лично не понасям соц-романтиката на тия зали и си викнахме служителката в ресторанта - на поляната ни направи такава хубава церемония, а цената е същата като за зала... Е, изръсихме се за украси на столовете със сатенени калъфи, цветя и пр., но пък стана супер.
Магазини за рокли и пр.- най-големият е Сватбеният център в Младост, там продават на много фирми и аз като ходих си харесах няколко, от там си я и купих.... http://www.svatbencenter-sofia.bg/news.php
Ако ти трябват други съвети - питай - миналата година ги преживях тези емоции и имам пресен спомен Wink
Успех! И да си направиш сватбата така, какво винаги си си мечтала! Simple Smile  bouquet

# 136
Здравейте на всички! Hug
BISA честит рожден ден!  bouquet
Liletka  ЧЕСТИТО и от мен!!!  bouquet
Честито и на всички бебоци!Ние ставаме днес на 4 месеца и ви черпя!

# 137
Добър ден на всички !
Лилетка първо честито ! Това е толкова приятна емоция и се радвам много за теб.
Мога с радост да ти помогна с поканите- работя в рекламна агенция, не в момента, разбира се, и може да си избереш готова покана- има доста свежи неща и като изпълнение оригинални и като визия, а може и да ти се направи индивидуален проект.
Също бих ти предложила и една църква, която не и помня името, но се намира в близост до Св.Неделя, но е със историческа значимост и е доста впечатляваща. Леко се намира в подземието на една централна сграда. Ще попитам допълнително и ще ти кажа.
И като отново като предложение- аз леко съжалявам, че не заложих на рокля в например сатенено бордо, а в бързината си бях една много класическа бяла булка.
Честито на всички, които имат повод да празнуват днес !!!
НЕВМЕНТЕ, ще идваме към Добрич за 5-6 май, ако желаеш може да се разходим вместе.

# 138
  • СОФИЯ
Аз съм съгласна с alex-shu за соц. романтиката,но ако искате църковен брак става много сложно или поне мен варианта,който ми предложиха за предварително сключване на брака не ме удовлетвори. За да сключиш църковен брак трябва да имаш сключен граждански.
Поли да не става въпрос за Ротондата зад Шератон. Ние първо там си бяхме платили,но аз впоследствие реших ,че не ми харесва и е много малка и я сменихме.

# 139
Привет! Hug
BISA честит рожден ден,желая ти много здраве,щастие и късмет! Много да ви радва бебчето!  bouquet
Честита месечинка на всички бебоци!

LILETKA ЧЕСТИТО! ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!!!  :bouquet:

А сега да Ви се оплача какви преживелици имахме тази вечер с Инес Sad Както съм споменавала вече, почти всеки месец веднъж имаме неакане/защото то не е запек / и сега пак.Преди седмица не беше акала три дни и аз и помогнах с термометъра , но не свършихме много добра работа.Вчера и дадох 2 л. сок от круша, защото ставаше пак втори ден неакане и тя става много неспокойна и спира да се храни добре, кърмата намалява, абе омагьосан кръг и това всеки месец ShockedСнощи се изкъпахме, папкахме малко и уж заспа и след около час не мога да Ви опиша какъв рев-рев smile3514 коремчето и се беше подуло до пръсване-газове, куркане на чревцата #CrazyПак пробвахме с Т поне да пусне газове и да и олекне, но нищо нито газове нито акане само рев.И към 12ч. през ноща с бясна скорост към Пирогов, прегледа я хирург и познайте назначи рентген и колоноскопия(вкарване на катетър в дупенцето и напомпване с въздух в дебелото черво, за да се види дали няма преплитане на червата или инвагинация/влизаве на черво в черво, което прави стоп/. Ужассс това второто и възрастен не може да го издържи без упойка Cry
Мислихме, мислихме и решихме да го направим, защото вече бяхме много уплашени.Миличката толкова плака, имах чувството, че ще и гръмне коремчето докато я напомпваше с въздух smile3518
Слава богу се оказа, че нямаше нищо само мноооого газове вероятно от крушата Thinking Какво ще го правя това дете, как ще го захранвам и с какво newsm78 въобще не ми е ясно. Rolling EyesИ така към 1,30ч. се прибрахме и малката ми кукличка заспа от изтощение още в колата и тази сутрин ме събуди с най- прекрасната усмивка на света и с най- пълният памперс smile3521
В нашата къща е голямо щастие около ппълните памперси, защото всеки път когато неака е един голям кошмар Weary
Бъдете здрави Вие и малките Ви слънчица идано никога не изпитате това което аз изпитах тази нощ!   love001
Хубав ден!!!
Съжалявам, че стана толкова дълго, но трябваше на някой да си кажа мъката Sad Cry Sad

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 12:12 от esy

# 140
  • Варна
снощи се събудихме в 3:00 папахме и се занимавахме 2 часа Tired предполагам че е заради интервенцийката. приспахме се и чак сега се събуждаме Blush

# 141
liletka  това беше текста на нашата  покана ако ти хареса ...  Heart Eyes
Ние: ……………… и …………
най-после се престрашихме и на ……
решихме съдбите си в едно да слеем
и двамата щастливо да живеем

Вие: …….
Радостта ни споделете и скъпи гости ни бъдете.
Ако някой не е разбрал,
гражданският ритуал е от …… ч. в зала …. на ….

От …. ч. без да се мае в църквата …………. поп ще ни венчае.

В р-т ….. от … ч. бъдете на този ден, за нас незабравим
и нека до зори се веселим.

Без много, много да умуват
….. ще ни кумуват.

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 12:42 от desidm

# 142
Привет мами Hug
знаете ли, имам един неразпечатен плик на Аптамил 1. Ние сме само на кърма, но за мое успокоение накарах тати да купи да се намира в къщи (знаете как е: страх лозе пази Wink), та ние вече сме над 4 месеца и сега ще купим Аптамил 2 за над 4 месеца, ей така да се намира Peace

Мисля си ако някоя мама ползва все още Аптамил 1 мога да й го продам за 5лв (плика не е разпечатван изобщо!)
Ако някой се изтересува нека ми пише на лични да се уговорим Peace

Ние утре сме на последния прием на Пентаксима и се надявам всичко да мине добре Praynig

Приятни разходки на всички мами и бебоци Hug

Целувки от мен и Елена Heart Eyes

# 143
Liletka , честито   bouquet Моят съвет е да си вземеш бяла рокля! Аз като се омъжвах не исках нито рокля, нито голяма сватба, но в крайна сметка имах всичко това и никак не съжалявам  Party Емоциите са незаменими  Peace
ЧРД на bisa!   bouquet
Моите две чертички - когато се направих теста, имаше една супер бледа втора чертичка и направо ми се сви корема Simple Smile от щастие и от страх да не се случи пак същото като преди три месеца. Мъжът ми беше категоричен, че това не е втора чертичка  Crazy След няколко дена, обаче се появи маааалко по-ясна втора чертичка Crazy Тогава вече бях сигурна, че съм бременна  Hug

# 144
  • София
BISA честит рожден ден,желая ти много здраве,щастие и късмет! Много да ви радва бебчето!  bouquet
Честита месечинка на всички бебоци!

esy, лелееее, какви неприятни приключения сте имали. дано не ви се случва отново. Praynig
много ми стана мъчно за малката бебка как сте я мъчили newsm45
давайте и капчици за коликите. лефакса помага на ния да пръцка и да си освободи чревцата. Peace
лилетка, ние с мъжа ми сключихме граждански брак няколко дни по-рано по дънки, а на самата сватба имаше ритуал в ресторанта с длъжностни лица и т.н. решихме така, за да не влачим гостите нагоре-надолу.
на църква не ходихме първо защото не сме от най-вярващите, второ защото ми е леко досаден ритуала smile3506
за роклята - както ти си прецениш. аз исках да съм  с голяма булчинска рокля - все пак човек се жени веднъж за първи път, нали smile3521-ето ме тук
с мъжа ми сами си организирахме всичко - има достатъчно инфо по списания и нета.
успех Peace
 desidm , и нашата покана беше такава.

# 145
esy, мила, много ти съчувствам за главоболията, трябва да е било истински кошмар! Разбирам те и ние хвърчахме до нощното когато падна малката, а беше още на 25 дена. Такъв ужас преживях! А и ние по-нарядко акаме. Преди 2 дни се случи след 6 ДНЕВНА пауза. Ама няма запек детето, не се мъчи, не се нерви...
Сигурно камък ти е паднал от сърцето, когато ти се е усмихнала сутринта малката... Hug

Лилетка, честито, наслаждавай се на емоцията. Съвет и аз не мога да дам, че и аз съм мома. Blush

Вержи
, стискам палци да се разминете с инжекцийките само.
Честит малък рожден ден на всички малки рожденничета и един голям на мама БИСА. bouquet  bouquet  bouquet

# 146
poli.jekova с удоволствие!Бих се радвала да се видиме Simple Smile
Ще чакам да ми пишеш когато се организирате  Wink

# 147
  • Бургас
Здравейте момичета, у Бургаско пекна и чакам зверо да се събуди, че да папкаме и да бягаме навън.
Магеста благодаря и аз мисля с каша да започна - безглутенова и безмлечна. Не че вървим слаби, всъщност вървим добре, но от последното мерене сме заслабнали, което никак не ми харесва. Снощи вечерта ядахме Нутрилон и като за първи път беше кошмар, щото нали Петър се отвращава от биберона, познайте с лъжичката колко време ни отне /около час и половина/, а що песни изпя мама, що маймунджулъци прави татииии, не е истина направо. Важното е, че Петър се насити, а после заспа. И спинка цялата нощ. Имам един въпрос към вещите в кърменето мами /щото аз вече не се считам за такава, нали се издъних/: Като спи Петър през ноща, аз да ставам ли да се цедя? или да оставям кърмата да се събере и да я цоцка сутрин? Щото тая нощ не ставах и сутрина се беше насъбрало доста и Петър с кеф си се нацоцкаи заспа, ама аз съм чувала, че нощем най-много се стимулирала кърмата, та за туй.....

Liletka мойта рокля направо ако ти хареса ти я давам http://www.snimka.bg/album.php?album_id=43077&photo=10 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=43077&photo=10   и честито.

Честит и голям рожден ден на Биса и малък на всички родени бебчовци на днешната дата преди 4 месеца

# 148

Това е за всички вас!Много благодаря,аз сега ще ви препрочета отново и ще прегледам всичко което мога в нета  #Crazy После ще докладвам какво ми е родила тиквата,ако не се запали от много мисли Crazy

STASII нещо на тоя линк не мога да разгледам твоите снимки Cry newsm78

ПОЛИ и аз мислих за сатенено бордо (май мислим еднакво Party)

Та забравих да кажа,че дата е на 16.06 ,нашият тати си прави подарък за рождения ден.Но това е толкова скоро ooooh!

NIKKI преди една година с тая рокля щях да съм перфектна,ама точно сега нужно ми е нещо да скрие някой работи по мен Crossing Arms Благодаря ти все пак.  bouquet

Църковен брак ние не искаме.А ресторанта ще е нашето работно място(х-ки компл. Жасмин).Ей,що народ съм оженила там,може и някой от вас да  е минал през моите ръчички Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 16:05 от liletka

# 149
  • СОФИЯ
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=108977 ето го най -после,надявам се вече да може да го разгледаш.

Общи условия

Активация на акаунт