Отговори
# 120
ЕХЕЙ,ОРА, шА СА ОМЪЖВАМ  marriedCrazy Crazy Аз не мислих да я вършим тая работа,ама нашият тати иска.И сега ми се е запалила главата с какви ли не работи #Silly Моля някой да дава акъл за рокли и тем подобни простотии Praynig На мен е възложена задачата с ритуалната зала и моят тоалет.Всичко останало поема той (нали е готвач в един хотелски комплекс),но аз не мога да  стоя безучастно Mr. Green Mr. Green smile3508  И мноооооого моля за помощица Praynig

А за храненето-ние папкаме 5 пъти на ден,като последното ядене ни е в 20.30,а първото в6ч.

# 121
liletka ЧЕСТИТО !!!   bouquet
За съжаление аз с нищо не мога да ти помогна, тая част не съм я минала. Другите мами
да казват!

# 122
  • Vaudreuil Canada
liletka честито - казвай с какво да помагаме Simple Smile

# 123
Честито.....то сега ще а едни трептиии  Joy А за рокля с какво точно искаш да ти се помогне. Съвет за магазин или....

# 124
Мерси-мерси Embarassed
Ами коя зала да избера?от къде рокля?аз мислих да не е булчинска баш,ама вече незнам  #Silly tantrum какво искам. newsm45 нещо май много се шашнах Crossing Arms
Честито.....то сега ще а едни трептиии  Joy А за рокля с какво точно искаш да ти се помогне. Съвет за магазин или....
ДА-ДА Praynig

# 125
  • Vaudreuil Canada
И аз като се зажених си мислех да не е точно булчинска - ама пък кога друг път ще облечеш красива булчинска рокля?
Та в крайна сметка си се намъкнах в бялата рокля и не съжалявам.
За ритуалните зали първо провери кои от тях работят в съответния ден и час, че не всички са отворени всеки ден.
Кога ще е сватбата?

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 01:01 от shemet_neveroiaten

# 126
Здравейте днес имам рожден ден ставам на цели 24 години
 А Вики днес става на 4 месеца и ви черпя виртуално с тая тортичка
Grinning

# 127
Здравейте момичета - кокичета  Hug
Много пишете бре,  Wink..... не мога да ви изчета  Grinning
Забелязвам най-горещата тема при нас е предстоящето или  настоящо захранване, та в тази връзка да се по Winkизкажа и аз .....
Ходих вчера до ХИТ, където търсих Хипп и Гербер на пюре, Хипп има , а Гербер са с още по-беден асортимент от в Билла. Май по мои проучвания най- добре зареден за сега е магазина на CHICCO, до Южния парк. Peace
От ХИТ взех за проба няколко модела унгарси пюрета - тънкана - по 1.20 лв, да ги видим какво представляват.
Решила съм да заместя обедното хранене с зеленчук и от другия месец да вкарам и плод - два пъти на ден по 60 мл / 1 бурканче/ - без заместване.
Nikki Ivanova,  вие ако сте недохранени (както разбирам) защо не пробвате безглутенови кашички в началото, като първа захранка / без да натрапвам мнение/ ? Защото от чист зеленчук мисля не се дебелее, аз за това почнах с него, защото Жижи върви едричък Peace
Aspasia, виж тук зас Пентаксим:
ФАРМАТЕЛ  02/ 962 22 22 - доставят до вкъщи безплатно , ако имат наличен !
liletka , честито - много романтично, наистина  bouquet
За ритуални зали само с идея мога да помогна - на Лъвов мост има една, на Хиподрума, на Витошка....
А църковен брак ще правите или само подписване ?
Интересно може ли да се вземе рокля назаем, аз бих потърсила нещо готино, вместо да шия и купувам .
Ха ха , казвам бих щото не ми се е случвало да наденвам и аз бяла рокля , още ... мома съм , както се вика  Wink
ЧРД на bisa , да е жива е здрава ! Много хубава възраст !  bouquet
Увлякох се поредно  Embarassed.... иначе още неща имам за казване ...хайде после пак !
Хубав ден от мен!

# 128
Добро утро!
Лилетка, честито! Само една идейка от мен - като се жених аз преди 4 години ритуалната зала струваше 70 лв, но ако искаш вечерна сватба ритуалът струваше 15 лв #Crazy - разликата беше супер голяма и ние и без това клоняхме към вечерна сватба. Така че, струва си това да се провери, според мен. А аз не обичах много булчинските рокли, но все пак и аз се намъкнах в една - моята обаче беше екрю и не от онези тип "сметанова торта", просто по-семпла.
Честити 4 месеца на бебе Кристиян на мама Tani@, бебе Аделина на мама НЕВМЕНТЕ, бебе Соня на мама soseress, бебе Виктория на мама bisa! и Честит рожден ден на Биса!
Ние тази нощ пак не спахме добре, колики яки, така звучно пръцкаше милото.
Екатерина85 и мен ме смайваш с твоята схема на захранване. Толкова са им незрели стомахчетата още, много им е рано за мляко, сирене и жълтък. Освен всичко друго това са и силно алергизиращи храни. Дори и баткото ни, който го захраних рано, опита тези вкуснотийки чак след 6 месеца. Не ти се карам в никакъв случай, да не се разсърдиш, просто споделям моето мнение. Grinning
Днес хубавото време се връща - хайде всички навън!

# 129
здравейтее! liletka  тук в нашия град ритуала струва 105 лева ние се бракувахме с мъжото когато влезнах в 8-мия месец това беше на 14.10.2006 и роклята ми беше по поръчка защото нали се сещате с този тумбак друго неставаааа
чрд на bisa много радост и щастие!
честит празник на бебончовците които имат днес месечинка!

# 130
Здравейте днес имам рожден ден ставам на цели 24 години
 А Вики днес става на 4 месеца и ви черпя виртуално с тая тортичка
Grinning

ЧЕСТИТО НА ВАС И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕШНАТА ДАТА!
ЧЕСТИТО И НА ЛИЛЕТКА!!!
Аз ако трябва да се женя (ама нашия татко е противник на брака) ще си избарам някой екстравагантен тоалет, който да мога да нося и след това, поне така си мисля Wink
Иначе за първата ми сватба бях с рокля под наем и идеята е много добра! Но аз тогава не исках да се женя много и така и се разведох - като не ме слушат бившите роднини Wink
Magesta аз ходих на място в аптечната лига, но няма ваксина в момента. Казаха, че са на митница и ще ги освободят през май. Но поръчахме в една Общинска аптека в Младост да издирят и доставят по тяхната мрежа и има, поне така каза таткото Wink, даже и дал капаро. Иначе Мерси за телефончето, ще си го запиша за следващия път!
Аз днес ще имам свеки в къщи и ще ходя да подавам декларация за детските и да търся подаръци, че сме на 2 детски р.дни до края на седмицата. В 15:45 съм си запазила час за масаж, че нещо кръстчето и китчиците ми отказват понякога и не е добре!
Лек ден на всички и мислете за срещата пак в Борисовата както говорихме!  bouquet

# 131
Ч.Р.Ден на Биса-много здраве,щастие и любов!

Честита месечинка на всички бебоци-да слушкат и папкат.

Лилетка,честито и на теб married  , кога ще е купона,а вчера ли получи предложението Wink това е супер...

Днес пак ни чака дълга разходка,тъй че приятен ден от нас

# 132
  • Бургас
Добро утро момичета! Да ви почерпя по кафенце  food010 kaffeetrmker_2При нас времето днес е мрачно, дано по-късно се оправи и напече слънчице!За захранването- аз почнах с плодово пюренце от ябълки ,ябълки и круши, моркови.От  скоро давам и зеленчукови пюренца по няколко лъжички все още.Имам един въпрос: Мога ли да включа бананова каша с мляко ?Взех такава на Хумана с 13 витамина. Или трябва да е безмлечна? newsm78Лилеткааз свадба не съм правила и не мога да ти бъда много полезна.И аз съм мома все още newsm62Честито на бебенцата навършващи 4 месеца днес!Хубав ден ви желая.

# 133
  • СОФИЯ
Здравейте и честито на празнуващите!!!
 BISA честит рожден ден,желая ти много здраве,щастие и късмет! Много да ви радва бебчето!
Liletka  ЧЕСТИТО!!!  Мой съвет е ако има възможност,ритуалната зала да е по близо до ресторанта,защото знаеш в София как е и ако е топло както беше при нас направо не е истина, незнаеш къде се намираш- то жега,то притеснение( а ,всъщност няма за какво). Нашта сватба беше в ресторанта на хотел България,подписа беше на Витошка, а църковния брак в Св. Седмочисленици на Граф Игнатиев. Искахме в Св.Неделя за да е по близо,но всичко беше заето.Ако сте решили да е вечерна трябва по рано да се организарате, за дневна се намират часове.Ние отидохме края на април да записваме часовете за 22.07 и ни предложиха няколко часа само,този който бяхме решили беше зает. И още от тогава в Св.Неделя нямаше места.
Роклята ми е шита по поръчка,защото  не си харесах. Избах си я от Принцес. В Благоевград се намира в София нямат магазин. Видеото и снимките също много ми харесват,много добро качество,ако те интересуват цени и адреси ще ти кажа.
Ето тук,ако искаш да разгледаш снимки от сватбата
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=108977
Аз останах доволна от всичко,ако имаш някакви по конкретни въпроси, питай.
Aspasia вчера аз си купих Пентаксима от кварталната аптека и останаха още 4бр. Аз живея в Люлин,ако не ти го доставят може да се разберем да го вземеш от тук.

# 134
LILETKA ЧЕСТИТО ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!!!
 ЧРД на Биса и на всички четиримесечинковчета..../ ле-ле каква дума/

Аз давам пюрета Хип и в някой също има захар , Майчето е дала страхотна брушурка който иска може да види там.
Утре май голяма група сме на консултация и на нас ще ни бият втори прием на тривалентната ваксина.Исках да ви попитам случвало ли се е на мястото където са сложили ваксината на гръбчето я биха при нас да се образува топченце? newsm78
Иначе ние папкаме на 4-5 часа особено когато сме на вън са по 5, а нощем 7-8 часова пауза .лошото е че все още заспиваме в 12 часа и така до 8 сутринта.
На 5 хранения сме и все още не замествам хранене само добавка- плодово пюре.

Лилетка за сватбата послушай Стаси с гражданското и църкавата е необходимо даста по рано да запазите час в неделя работи само гражданското на лъвов мост.,а за рокля ако имаш възможност отидете до Асеновград там е меката на всичко за сватбата и на доста по добри цени от тук.

Вержи дано да се разминете с хирурга.
Весел ден на всички!!!!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт