На мен също ми прилича на кърмаческа стачка. Лошото е че отслабвате. Колкото до пробното кърмене - то не е показател - на едно ядене може да изяде 10 грама на следващото да изпапа 100 или 150. Още повече ако не е гладен точно в момента когато правите пробното кърмене.
За сега констатирам че кърмата ми се влияе адски много от цикъла, но още изучавам промените в количеството и.
И още нещо - пий много вода. Никоя друга течност не ми помага така за кърмата както водата.
Слагай бебо на 2 часа на гърдата пък дано за 2-3 дни се отрегулират нещата и ти се възстанови кърмата. Аз констатирах че при мен по-добре работи схемата по една гърда на ядене сякаш събирам повече кърма така. Но при всеки е различно. Дано да имаш успех и да си останете на кърмене.
Лично аз захранване ще правя чак след 6 навършени месеца. Ако имам кърма ще е бавно и полека с цел запознаване на дребното с вкуса на другата храна, без да замествам цяло хранене на първо време. Ако ми намалее/спре кърмата захранването пак ще е след 6 навършени месеца, но вероятно ще започна по-рано със заместването на цяло хранене.
! Не мисля, че с плодовоито ще се засити. Иначе му давам и др. работи - давам му да смуче корички от хляб, жълтък му дадох малко, сиренце. Правя му слетобедни десерти от обикновенни стрити бисквити с мляко или чай- то става на кашичка и даже се кара за още! Дясното ни кучешко зъбче малко му остава да се покаже.
Биха ни 2-рата ваксина. Криско плака малко, цунках си го
и го гушках и му мина.
......ще ми е трудно доста, но аз съм си козичка и не се давам лесно. Ще опитам всичко пък дано има ефект. Само се чудя като излизаме навън как ще го слагам често да суче.........трябва да дежуря на беседката в морската...... пък и не върви да нося помпата с мен за цедене......по пейките......това последното в кръга на шегата. Е поне като реша да захранвам - е готов научен на лъжичката.
сори
отидохме в 8:00 а ни боцнаха към 10:30 , стояхме гладни до 12:00 заради тъпите бумащини
добре че посред нощите я събудих по съвет на педи да папка че щяха да и се съберат 12 часа глад
ако този месец няма ефект, нямало смисъл да се бият други, ами направо на хирург - да я оперира
след инжекцията беше страшно надута, окото й беше изцяло затворено