Отговори
# 105
  • Vaudreuil Canada
Nikki_Ivanova и аз имам съмнения доколко ни стига кърмата. За сега обаче нощем се храниме от едната гърда, а другата изцеждам и после ако се налага дохранвам през деня с тази кърма - така се старая да не намалява общото количество кърма за деня.
На мен също ми прилича на кърмаческа стачка. Лошото е че отслабвате. Колкото до пробното кърмене - то не е показател - на едно ядене може да изяде 10 грама на следващото да изпапа 100 или 150. Още повече ако не е гладен точно в момента когато правите пробното кърмене.
За сега констатирам че кърмата ми се влияе адски много от цикъла, но още изучавам промените в количеството и.
И още нещо - пий много вода. Никоя друга течност не ми помага така за кърмата както водата.
Слагай бебо на 2 часа на гърдата пък дано за 2-3 дни се отрегулират нещата и ти се възстанови кърмата. Аз констатирах че при мен по-добре работи схемата по една гърда на ядене сякаш събирам повече кърма така. Но при всеки е различно. Дано да имаш успех и да си останете на кърмене.

Лично аз захранване ще правя чак след 6 навършени месеца. Ако имам кърма ще е бавно и полека с цел запознаване на дребното с вкуса на другата храна, без да замествам цяло хранене на първо време. Ако ми намалее/спре кърмата захранването пак ще е след 6 навършени месеца, но вероятно ще започна по-рано със заместването на цяло хранене.

# 106
Здравейте момичета! Аз вече от три дена съм заместила обедното мляко със зеленчуково пюре на Ганчев! Тези и на Ам-Ам ги харесва и яде с удоволствие. eat ! Не мисля, че с плодовоито ще се засити. Иначе му давам и др. работи - давам му да смуче корички от хляб, жълтък му дадох малко, сиренце. Правя му слетобедни десерти от обикновенни стрити  бисквити с мляко или чай- то става на кашичка и даже се кара за още! Дясното ни кучешко зъбче малко му остава да се покаже.
това е засега след малко пак ще пиша , че ревем.

# 107
kundurdjieva aз щях да ходя да си го изтегля вчера, но така и не успях, че имах гости, та на 22 март е бил 6.600 и 64 см. Но и като гледам см-трите на Митака от раждането ще си ходите вие по-дългички. Ще актуализирам скоро базата данни.
macko браво за споделните "сълзи от смях чак ми тръгнаха" !!!
Ekaterina85 ти ме разбиваш направо- по какви схеми захранваш идея си нямам ...

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 18:59 от poli.jekova

# 108
Днес бяхме на консултация. Порастнали сме: 6,730 кг. и 64 см. Браво на нас.  newsm17 Биха ни 2-рата ваксина. Криско плака малко, цунках си го   love001 smile3541 и го гушках и му мина.

# 109
desidm мале аз като се гледах, толкова сме смешни и сковани. А как да спечелим, ние имахме стратегия, но нещо се объркахме, само глупости говорихме.
vergy стискам палци, всичко да мине бързо и леко.
ники когато нещо на детето не му е добре, каквото и да е то си е кошмар. Само като се сетя за онези 3 седмици с разстройството и лошо ми става. Но нали все се вика, че децата така растат.
Момичета да ви питам, вие правите ли всеки ден упражнения и масаж. При нас Габи, като започна с упражнения и повърне.

# 110
  • Бургас
shemet_neveroiaten, zizzu Благодаря ви момичета. Знам, че пробното кърмене не е решаващо, но аз и в къщи усещах, че нещата не са както преди. Сега работя по въпроса, пия вода, цедя се, слагам и бебчо често да суче. Хубавото при нас е че Петър не иска и да чуе за биберон, независимо какво има в него го плюе, а да видите как лакомо лапа с лъжичка. Ух ама как се дават 80 мл кърма с лъжичка  #Crazy......ще ми е трудно доста, но аз съм си козичка и не се давам лесно. Ще опитам всичко пък дано има ефект. Само се чудя като излизаме навън как ще го слагам често да суче.........трябва да дежуря на беседката в морската...... пък и не върви да нося помпата с мен за цедене......по пейките......това последното в кръга на шегата. Е поне като реша да захранвам - е готов научен на лъжичката.
lia25 така - независимо от проблема ние майките го изживяваме кошмарно. Вие по-добре ли сте вече?

Извинявам се на момичетата, които ми пратиха снимки за колажа и които още не съм добавила, просот тия дни така се ошашках......пък и сега едно цедене, едно стерилизиране, едно хранене с лъжичка.......време нема.

# 111
Ники, мила, съчувствам ти,незнам какъв съвет да ти дам,но и аз като теб реших да дохранвам с АМ и да почвам с пюретата. Embarassed ме е,че всички бебета са над 6 кг. а само мойто преди 6 дни тежеше 5250гр.май е най-клющавото бебе/ и да рева и да не рева това е положението,само дето мойта госпожичка не реве и рядко пълнеше памперсите.А днес освен сучене от гърдата й приготвих и 100 мл. АМ и всичко си изяде и доволно заспа.Аз си мислех,че зъби ни растат,а то детето гладно.
За пюретата ще почна с плодови,но след тях веднага АМ.,зеленчуковите след 15 дни  и то домашно сварени картоф с морков и АМ.

Вержи пиши как е малката,как мина процедурата?

# 112
# 113
Никола много плаче от вчера...голямо дране пада...сега го намазах с гелче за първи път по венците.Иска си на ръце...гати ужаса!
дано тази нощ да спим! и вие също!
лека нощ!

# 114
  • Варна
за процедурката ни днес  ooooh! отидохме в 8:00 а ни боцнаха към 10:30 , стояхме гладни до 12:00 заради тъпите бумащини  Close добре че посред нощите я събудих по съвет на педи да папка че щяха да и се съберат 12 часа глад  Close
Контрова каза че трябва да се направят още 2 инжекции през месец за да е сигурно че ще се свие Sad ако този месец няма ефект, нямало смисъл да се бият други, ами направо на хирург - да я оперира  Cry след инжекцията беше страшно надута, окото й беше изцяло затворено  Shocked Контрова каза че е нормално и че дори ще посинее. в момента е с мораво око, спаднал е следоперативния оток, но още е рано да се каже има ли ефект  Confused

# 115
  • София
Virginity, добре че всичко е минало ок. стискам палци да сеоправите само с инжекции. Praynig
абе мами, да ви питам само моето щихо ли яде на 3 часа още Thinking
няма ден, няма нощ - детето си иска да яде. само на разходка издържа повече часове. аз вече свикнах с този режим, но все пак е  на 4 месеца newsm78
утре ще ни слагат вторите ваксини. дано всичко е ок.
лека нощ на всички Mr. Green

# 116
STASII 

Благодаря ти, ще се възползвам от съвета.Аз точно това се чудех.. в кои има захар.

# 117
Virginity, добре че всичко е минало ок. стискам палци да сеоправите само с инжекции. Praynig
абе мами, да ви питам само моето щихо ли яде на 3 часа още Thinking
няма ден, няма нощ - детето си иска да яде. само на разходка издържа повече часове. аз вече свикнах с този режим, но все пак е  на 4 месеца newsm78
утре ще ни слагат вторите ваксини. дано всичко е ок.
лека нощ на всички Mr. Green

И МОЯ Е ТАКА! Не знам вече до кога и как ще махаме нощното хранене?!
И аз ще се моля за бебката на Virginity!

# 118
  • Düsseldorf
Adena: Ние ядем не на 3, а на час и половина-два през деня.... Е, нощем спим де, може би затова денем наваксва, тя си е малко дребничка и слабо наддаваше от началото. Сега съм любопитна как сме, скоро ще ходим на лекар и ще видим, но не мисля да се опитвам да й налагам режим още, да папка катп е гладно детето! Simple Smile

# 119
  • Vaudreuil Canada
През деня сме на 3 часа а през нощта правим една пауза около 6 часа от 9 до 3 или от 10 до 4.

Общи условия

Активация на акаунт