Отговори
# 90
ок щом е смесено с брашно.и ние започмахме с плодовите сега ще видим на зеленчуковото как ще е  newsm78

# 91
  • Бургас
А защо в тези пюрета АМ-АМ има захар??? Не е ли рано??
Я мамите, които дават на Ганчев или Хип или пък някоя друга марка да кажат и в тях ли има захар????

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 12:58 от Nikki_Ivanova

# 92
ами .... рано е така си ги произвеждат то и в зеленчуковите на ганчев има захар  #2gunfire

# 93
Ще давам плодово пюре - целта е да заместим едното хранене...
мисля че плодовото пюре се дава като десерт а не замества цяло хранене зеленчуковото замества това е мое мнение

Ами аз замествам едното хранене с плодово пюре.Май някъде съм писала,че го правя с нишесте иначе само пюрето не го засища.А ако го давам като десерт между хранения,той после не иска да яде мляко.

# 94
И аз ще започвам захранването с плодови пюрета, но чакам да навърши 4 месеца.
Още се чудя коя марка да избера Хип,Хаме,Гербер...??  newsm78
Дайте идея?

# 95
Момичета не се излагайте.....НИКАКВА ЗАХАР  Naughty (И сега не ми излизайте с номера....ама нашите майки и баби едки к'во си.....  Laughing)
Скоро очаквам някоя мама да каже, че е дала и месо.....и без това вече мернах нещо някъде  Shocked
Охххх, жалко, че в този прекрасен форум има толкова инфо  Confused
Абе както и да е ..........вие сами си решавате  Peace

Дивна самка, в Хранене с АМ и захранване на бебетата ще намериш отговор на въпросите си. Там има и доста рецепти за домашно приготвени пюрета.  А също и в кърмаческия.
Нали знаете, че в захранването на кърмаче и бебе хранено с АМ, няма разлика.

# 96
  • Русе
Момичета,снимах една брошурка на Хип да я разгледате.
брошура ХИП 1 брошура ХИП 2

Ники,на мен ми прилича,че имате колики.Елито се държеше по същия начин и отказваше да яде и изцедена кърма също.Бях писала веднъж,хранех я единствено,когато се наспи и отвори очи , веднага й давам цица.Ние се кърмим най-много по три минути.Успокояваме факта,че се е наяла по напиканите памперси.
Вчера като  дадох пюре от круша й се върнаха коликите.Цял ден плака,но днес е кротичка.Така,че  с плодовите пюрета ще изчакам малко да й ги давам.От моркова се запече и него спрях,след няколко дни ще пробвам с тиква и тиква с картоф.

# 97
Здравейте и от нас!Срамота, че само ви чета, ма като ни е почнал един долен десен кучешки cry голям зор...Ние днес отложихме втория Пентаксим, щото се поокашля нещо момъка от туй зъбче, но ще го сложим в началото на май.За пюретата- ние още сме на картофено + АМ, домашно приготвено, в процес на захранване сме ве4е осми ден, ма днес педката ме ошашка, като каза да давам по 150грама за обедно хранене, без да докърмвам. #CrazyМа това не е ли много?!Щото за кърма разбирам да приема по 150-180мл,окс- но тя е рядка, а това си е твърда храна, знам ли-вие по колко давате?
А и ми каза да давам в следобедното някъв си кисЕл- с кашичка и сок от компот и незнам си още кво newsm78Някой да знае кво е това и не е ли рано все пак?Май засега ще пробвам да давам в следобедното плодово пюренце + АМ.Аз иначе купувам на Хаме,Гербер и някви американски, ма сега ми изскочиха от главата.
Момичета, много мили спомени ме връхлетяха и мен с името на темичката- а и като ви изчетох ми стана еднооо HugПри нас всичко бе изненада и стана отведнъж,но беше много кефско  loveuuuА и нашия татко беше сънувал три пъти поред,че има бебе-мома.То пък момък излезе!
Целувки, че пак се улях Heart Eyes

# 98
Вержи,стискам палци на Лорчето Praynig. Да пишеш как сте
Умирам от яд- не мога да разгледам снимките от срещата,само ми затваря файла тъпия комп #Cussing out

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 15:40 от zizzu

# 99
  • София
Честито кръщение на Елисаветка! Нека Господ да я пази и да й сочи пътя в живота! Много са хубави снимките!

Ние ще се кръщаваме на 29ти април, неделя. Дано Алексчето да не плаче много, ама както дойде...

Ники, ужасно е това, но се опитай да си спокойна. Надявам се педито да ви каже защо така става. Пиши Hug

# 100
всеки захранва според бебето си и според напътствията на педиатърката, така, че не ми се струва странно че някой са като нас, т.е. заместили 1 хранене с пюре, въпреки, че аз си имам кърма, а други още не са захранвали...въпрос на личен избор и убеждения!

# 101
  • СОФИЯ
Здравейте!
Да се отчетем и ние. Днес бяхме на консултация и сме вече 7.650кг и 63см.
1.300 за месец и 4дни. Сложиха ни втория Пентаксим.
 Вчера и дадох пюре от круша,понесе и добре засега. 
Рolkam Хаме  и Ганчев съдържат захар.Предпочитам Гербер и Хипп,поне на тях не пише да съдържат захар. Аз също мисля да замествам следобедното хранене. Доколкото и аз съм запозната плодовото пюре не замества хранене,но педито каза храненето или преди обяд, или след обяд. Храненето на обяд да остане за зеленчуковото пюре. Аз съм съгласна с нея,като се замисля има логика,защото все пак растем.
Мами интересуваме като въведа един плод или зеленчук  следващия пак ли трябва да го въвеждам по същия начин 1-2 лъжички и т.н? Или е най добре да давам комбинирани пюрета от които единия плод или зеленчук да е въведен?

# 102
lia25 добре се представихте в Горчиво макар и да не победихте  Naughty

# 103
  • Бургас
Върнахме се от педи, диагнозата е както мама я предвиди - гладно е детето. Аз като приказвам, че си познвам детето и че реве на гладно мъжо ми се смее. Правихме пробно кърмене и Петьофито изяде само 80 грама.  Cry На всичкото отгоре е отслабнал за 11 дни е свалил 250 грама. Така че ще дохранвам по-малко, ден-два докато /ако/ се нормализира кърмата. Само че вече съвсем ме ошашкаха, педи каза да не давам и двете гърди на кърмене, а аз така правя  newsm78 е иначе и тя е на мнение да се доизцеждам задълже след кърмене. Глупавата майка на Петър се зарадва когато Петър почна да спи нощем, а не съобрази, че заедно с това е твърде вероятно да и намалее кърмата.
Миличкото на мама е гладувало, ей тая вина дето ме гризе няма никога да я забравя.

# 104
Nikki_Ivanovaне разчитай на пробното кърмене!!! И аз като теб се психясах и правех по едно време всяка седмица, като на него излизаше, че Роси изцоква и от двете 10 грама- е как живее така тогава, майка му стара..
Моят съвет е да даваш на Петър двете гърди като досега , но да пробваш да увеличиш кърмата с Urtica urens 9CH половин чак преди всяко кърмене.След кърмене доизцеждай гърдата около половин час. Адски е трудно, отнема мнооого време, но помага- повярвай!Пробвай така една седмица и пак го измери-може това да е кърмаечската стачка на четвъртия месец....
Дано не съм ти досадила с дългите съвети, но от втория месец с Роси аз се предадох и започнах да й давам три пъти на ден шише и кърмата ме естествено намаля... Тя иска все повече и за да й го осигуря, й давам 1 АМ, 2 пъти изцедена кърма (за да я осигуря цедя до 24 часа) и три пъти цица... Така се проклинам, че не пробвах да я слагам по- често на гърда, ами я научих с шише...
Успех, мила

Общи условия

Активация на акаунт