(И сега не ми излизайте с номера....ама нашите майки и баби едки к'во си..... 
голям зор...Ние днес отложихме втория Пентаксим, щото се поокашля нещо момъка от туй зъбче, но ще го сложим в началото на май.За пюретата- ние още сме на картофено + АМ, домашно приготвено, в процес на захранване сме ве4е осми ден, ма днес педката ме ошашка, като каза да давам по 150грама за обедно хранене, без да докърмвам.
Ма това не е ли много?!Щото за кърма разбирам да приема по 150-180мл,окс- но тя е рядка, а това си е твърда храна, знам ли-вие по колко давате?
Някой да знае кво е това и не е ли рано все пак?Май засега ще пробвам да давам в следобедното плодово пюренце + АМ.Аз иначе купувам на Хаме,Гербер и някви американски, ма сега ми изскочиха от главата.
При нас всичко бе изненада и стана отведнъж,но беше много кефско
А и нашия татко беше сънувал три пъти поред,че има бебе-мома.То пък момък излезе!
На всичкото отгоре е отслабнал за 11 дни е свалил 250 грама. Така че ще дохранвам по-малко, ден-два докато /ако/ се нормализира кърмата. Само че вече съвсем ме ошашкаха, педи каза да не давам и двете гърди на кърмене, а аз така правя
е иначе и тя е на мнение да се доизцеждам задълже след кърмене. Глупавата майка на Петър се зарадва когато Петър почна да спи нощем, а не съобрази, че заедно с това е твърде вероятно да и намалее кърмата. Препоръчани теми