Отговори
# 75
  • София
Добро утро,
чета си аз за Космодиска(чудя се дали помага?) и вижте на какво попаднах:
http://slackpack.net/?q=node/383
Сори, малко съм оф топик Wink
За двете чертички, ми при мен до 5тия ден от закъснението си беше една черта и една въображаема. Мъжо викаше да се примиря, че не е от раз, нооо на 11тия ден си бяха две Wink Още пазя 3те от общо 5 теста, малеее голямо нетърпение беше,  а после шубеее....
Вержи стискам паци Hug

# 76
Добро утро,
чета си аз за Космодиска(чудя се дали помага?) и вижте на какво попаднах:
http://slackpack.net/?q=node/383
Има много яки изказвания.newsm62 newsm62 newsm62Със глас се смях, ,докато ги четох! moresmile

# 77
добро утро честито на месечинките днес
Верджи стискам палци то маи е минало надявам се да сте ок и Лорка да не е плакала много Wink

# 78
Здравейте,
Честито Кръщене на Елисаветка !!! Да расте здрава и умна!    bouquet

Днес бяхме на консултация, биха на Викито последния Пентаксим и сега сладко спинка. Другия месец почивка и после на 6-я месец - пак противохепатитна. Пораснала е +800 г и сега тежи 6 кг; +3 см = 61 см. Като прираст от кърма мисля, че е добре. Чакаме Дивнето да се отчете, че тя е на нашата възраст и рождено тегло Wink
По мое запитване я прегледаха за сраствания и казаха, че няма - според педката в по-късна възраст се появявали, но кой знае, ще следим.
За зъби каза, че още е рано и леко бялото по венците било нормални мастни образувания, а не зъби. Педито тоя път не ни пита за соковете (а аз не давам нищо освен кърма) и ние не се натискахме да повдигаме темата. Каза да почваме пюрета, но склони за другия месец, а нашата лична крайна цел е захранване след навършни 6 месеца, т.е. горе-долу ще се разберем. Та така за всичко я питам, но за съжалние не за всичко й вярвам.  Thinking
Никки, не знам защо си мислиш, че като се захраните с пюрета бебето ще наддава повече - в кърмаческия, по това което аз съм чела, пише, че не е така. Т.е. от пюретата не започва да наддава повече.
Вержи, дано всичко да е минало леко!
Лек ден и приятни разходки. И чакаме с нетърпение следващата среща  Hug

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 09:49 от tini-mini

# 79
Добро утро на всички! Hug
Това е от нас с Алекс.Ние сега ще папкаме и ще бягаме навън.На гости сме на баба и дядо и времето тук е страхотно.

Някой има ли представа как се минава от (примерно) Аптамил1 към Аптамил2 newsm78 Защото двойката е за след 4мес.,а ние другата седмица ще сме толкова Grinning

# 80
ох най-накрая ви изчетох ooooh!.Много ми става мило като чета как сте научили за бременността Heart Eyes.Ние баткото доста го чакахме.Забременях 1,6година след като спрях да се пазя.Понеже не ми е редовен цикъла,изчаках поне месец докато направя два теста през 10 дни и двата бяха отрицателни.рев,рев newsm45 и майками реши да ме води на доктор/аз чакам да ми кажат нещо лошо-от типа рак/ hahahaМайка ми е мед.сестра,отиваме при неин колега,лягам и той и казва *ела да видиш рака на дъщеряти*,тя поглежда и почна да реве,а аз  Shocked #Crazyдокато разбера че плаче от радост си мислех най лошотоТа рака ми вече е на 5 години напук на всички отрицателни тестове.Мартин въобще не беше плануван.Тъкмо бях почнала нова работа,бях в стрес,Алекс болен, мъжо го гледа,и решихме да отидем уикенда до неговия край/Монтана/Вярвайте ми правихме секс само веднъж там/преди това поне 2 седмици не сме,и след това поне 3/,а и се пазехме.Пак не ми дойде навреме ,но то не е необичайно за мене и не се трогнах много. WhistlingЕдна сутрин ставам правя си кафето ,паля цигара и почва да ми се повдига #Crazy.Нещо нетипично за мен.Отново всичко се повтаря с тестовете.и трите отрицателни. EFNСлед като взех да се чувствам като болна,постоянно ми се спеше,отидох на доктор и така разбрах какво ми е. ooooh!Да си призная не се радвах много,мъжоми беше по-доволен от мен.След 2 часа всички роднини и приятели знаеха smile3552  phoneuu  ruporuu.Сега когато малкото съкровище е до мен за нищо не съжалявам.Чак се чудя как сме живяли без него. newsm78 Heart EyesВЕРЖИ с теб сме  ще ти стискаме палци всичко да е Ок.Лек ден на всички  love001 newsm51  love001

# 81
Здравейте!  Hug

Днес Криско става на 4 месеца.    bigdance2 Да ви почерпя: 

Да ни е жив и здрав и много да ни радва!

Честито и на всички други 4 месе4ковци.   bouquet

# 82
Честито на празнуващите днес!
И нашия татко иска 3-то бебе! но вчера бях на гости на едни приятели с дъщеричка на годинка и говорих със свекървата, която ми каза (от опит) да изчакам за 3-тото да е малко по-голяма разликата, т.е. поне да тръгне Ники на градина...и беше права. Тъкмо Ники заспа, Рая се разписка и го събуди, а после - обратното...мисля, че ще стана по-луда, ако това ми се случва всеки ден...иначе съм навита за 3-то Wink бебе. Междувременно обаче ще трябва да си купим някакси апартамент или да сменим квартирата, защото живеем в 1 стая и с 3 деца няма да се получи, то и сега ни е тясно Wink
Иначе и аз мисля, че не се наддава от пюретата, не знам кой ви е казвал обратното. ние на 19.04 сме на консултация и ще видим как се движим с нарастването, но мисля, че е ОК. Сега сме в процес на издирване на Пентаксим!
Лек ден!

# 83
  • Бургас
Момичета аз вече съм се видяла в чудо, изобщо незнам какво да правя. Петър отказва да яде. Специално си взех помпа изцедих се и му давам с шишенце, че то с Авентски биберони ли не беше, че то с такива на Чико ли, че с една дупка, че с две, че с три, не, не и не. Незнам какво му е. Ей сега с триста зора и то с лъжичка изяде 70 мл кърма и заспа. Купих му и Нутрилон, но още не съм го отворила, щото нали ви казвам имам чувството, че от биберона се отвращава. Като го сложа на гърда по принцип цоцка, ама чини ми се, че не е много.
Мисля да го заведа днес при педи да го претеглим и да видим колко е наддал за 10 дни. Цяла нощ кажи-речи с мъжо не сме мигнали, аз да рева, той да се притеснява. Мисля, че ми е недохранено детето. Дали няма да излезе злоядо?  newsm78 Макар, че три месеца подред си наддаваме по килце и то само от кърмичка.
Дали може да го боли нещо?! Ох много ме е страх да не му има нещо на детенце, а е толкова жилав и енергичен  Sad

tini-mini за захранването имах предвид да почвам по-рано не защото Петър ще почне да наддава повече, а както споменах по-горе защото той не иска от шише да приме нищо - даже любимата му и единствена кърма, а както е намаляла, ако и тя вземе да спре незнам как и с какво ще го храня. Ума не ми го побира.

За  EFP ще разкажа по нататък- сега просто  newsm45 не ми позволяват да се върна назад във времето.

Сори, че скапвам настроението на хубавата темичка, ама след тая кошмарна нощ, в която малкия се будеше с неистов рев, няма как другояче да е.

Вержи чакам с нетърпение да кажеш как е минало и стискам палци дано всичко да мине бързо. newsm17

# 84
Ники  Hug!
Не знам какво друго да ти кажа. Дано по-бързо отмине това, каквото и да е!
И ние тази нощ лошо спахме. Бебката се буди често, понякога с неистов рев, направо се дереше и отказваше да суче. Явно някакви зверски колики отново #2gunfire Дали защото снощи вечерях броколи и гъби Thinking После към 3.30 се нахрани и се поуспокоиха нещата до към 6.00, когато пак започна мрънкането.
Честити 4 месеца на бебе Дария на мама milenah, бебе Велизара на мама di_ , бебе Даниел на мама lladybird, бебе Кристиян на мама KrisDiMar!

# 85
  • sofia
Здравейте майчета!
  аз не съм писала мноооого отдавна, тъй като ходех на работа, после отидохме със Стефи на гости при моите родители (беше прекрасно), а сега от една седмица момченцето ми реве всяка вечер между 6 и 8 часа, неистов рев ви казвавм чудя се зъби ли са, колики ли са...но станах луда вече Sad А той НИКОГА не е плакал до сега...
  Сега малкия гледа ВИП Брадър докато аз напиша някой ред, дига краката на 90 градуса и се опитва да се обърне Laughing
  Ние ядем плодови пюрета от 10 дни, иначе пием сокчета от един месец...подозирам обаче че от пюренцата имаме колики...незнам дали е възможно, но така ми се струва...
   Ще напиша повече когато заспим, че ако не му обръщам внимание мрънка..

# 86
Отчит! 6070 грама, 700 за последния месец, и 64 (+3) см. Май е множко, мисля, ама педиатърката рече - споко! Ще давам плодово пюре - целта е да заместим едното хранене... Ако някой има информация за плодови пюрета с оризови, или други безглутенови брашна, моля - да сподели. В магазинната мрежа се предлага такъв голям асортимент, че не успявам да се ориентирам...Фирма, видове... ако знаете - помагайте! Аз и тях мисля в къщи да приготвям, но поне да видя за какво иде реч!
Вержи, чакаме да пишеш! С теб сме - дано всичко е наред!

# 87
Ще давам плодово пюре - целта е да заместим едното хранене...
мисля че плодовото пюре се дава като десерт а не замества цяло хранене зеленчуковото замества това е мое мнение

# 88
Да, ама смесено с брашно.... Пък по натам ще стане зеленчуково.

# 89
Ще давам плодово пюре - целта е да заместим едното хранене...
мисля че плодовото пюре се дава като десерт а не замества цяло хранене зеленчуковото замества това е мое мнение
ние заместваме обедното хранене с плодово или плодово-зеленчуково пюре, така каза педи, а и аз знам така от първото си дете!
ние ядем най-вече пюретата на АМ-АМ, има голямо разнообразие, по-интересни комбинации от тези на Ганчев. ето пак линк за инфо за тези пюрета:
http://www.bpcniksi.com/
и ние не спахме тази нощ, не знам какво им става на бебоците????
препоръчва се обаче да се захрани със зеленчуково пюре, защото е по-безвкусно от плодовите! аз не направих така и сега съжалявам, защото Ники не иска да яде само зеленчуково ;-(

Общи условия

Активация на акаунт