Пратих ви снимките на пощите...
на авторките. .... а разказите ви са толкова умилителни!

Егати кефа и аз щях да правя така

вече беше по-категоричен 

, добре че времето не ставаше за разходки, така угризенията ми бяха по-малко, но както и да е, всичко свърши. Дадох си сметка, че мн трудно бих съвместявала двете "длъжности"- счетоводителка на 11 фирми и майка
Сега съм се отдала на втората, не се уморявам, нито изнервям, безкрайно приятно ми е и детето ми е доволно.
, само името и е манекенско

започвах
и едвам ме успокояваше моя любим.Така първия и втория път нищо/забравих да отбележа,ча таткото държеше да го направи"стрелче"като него/ и като за пореден път цъфнах,съвсем се отказах.Цикъла ми винаги е бил по часовник и моя мъж пръв забеляза,че ми закъснява.Усещайки силната болка в яйчниците,се оправдавах че всеки момент ще ми дойде.Да ама не,след раждането на наш приятел на бебенцето и поглъщайки 3,4 водки и изпушвайки 10-15 цигари,правя тест и "Сърцето ми ще изхвръкне".Взимайки теста отидох при бъдещият татко -даже нямах сили да проговоря,а само му го показах.Итой като мен си глътна граматиката.Дата бе 19.04.,а на Великден съобщихме на родителите си.Бяхме много щастливи до момента в който прокървях и влезнах в болница.Тогава докторите казаха да не се радвам,защото мога да го изхвърля всеки момент,нещата бяха критични.....
Второто дете както казват е дете на разума и ние с татито съвсем обмислено решихме, че искаме бебе и се почна голямото
Исках отново да родя лятно бебче, но само с искането си останах. Месец след месец мензисът ми идваше и бях много разочарована и учудена защо не става, като баткото от раз го направихме. По това време мъжът ми много пътуваше и стигнахме до там, че когато ми казваше "Във вторник заминавам ...." аз му отвръщах "Не може, тогава ми е овулацията"
А колко съм стояла с вирнати краката всеки път след т'ва
само и само да се захване. И така осем месеца на надежда, докато накрая получих кожни проблеми и трябваше да проведа сериозно лечение с инжекции кортикостероиди и други лекарства. Този месец с мъжа ми само веднъж бяхме правили секс и то веднага след менструация и аз смятах че тогава е рано за овулацията ми и съответно вероятност да забременея нула. Започнах да се лекувам и оставих бебеправенето на заден план. Е, по-късно си направих три теста за бременност, защото не можех да повярвам на очите си
Между другото имам мерак и за трето 
После бях командировка в Русе, а мъжът ми - в Австрия. В един проливен дъжд между някакви важни разговори притичах до една аптека и до стаята си в хотела, имах предчувствие, и макар че беше 1 ден закъснение излезе подобие н а бледа втора черта... На другата сутрин направих още един тест и пак беше много бледа чертата, но вече почнах да вярвам, че не ще да ми се привижда. Третият от следващия ден го подарих красиво опакован на таткото в нощта, когато се върна от Австрия
- беше много вълнуващо... ееех, спомени мили!
.