Отговори
# 60
Пък аз миналата година от февруари мъкнех един цистит, който до март не можех да махна и стана на пиелонефрит...и бях при една специална нефроложка..., която специално ме попита да не съм бременна, за да че атакува с антибиотици...и аз се тествах (на 5 април миналата година), но тъй като Ели е зачената на 2 април, било е рано и аз и не доизчаках 10-тата минута на теста...и го хвърлих в кошчето на метрото и така и не знаех, че съм бременна...излекува ме тази д-р Киперова, страхотна жена, с ударна доза скъпи антибиотици и не щеш ли на Великден - няма мензис. Мислех, че ми има нещо, защото изключвах вероятността да съм бременна, заради теста, но пък отвътре си имах едно на ум, че не доизчаках теста, защото усещах! Гърдите ми бяха по-различни и ощия ми душевен тонус също! В църквата ми ставаше лошо да стоя права и от навалицата...И един ден след Великден, когато ни пристигна колата от Германия...направих теста...мъжа ми беше в църквата, да осветим колата...а аз, докато чакахме свещеника притичах в Макдоналдс, единствено отворен по това време - сутринта на Великден - беше празно и аз бях сама в тоалетната и...чертичките станаха две веднага! Помня лицето си и как смехът ми отекна в помещението пред огледалото там...нали знаете какво е, на витошка и Алабин... и на обратно до църквата, при мъжа ми, докато освещавахме колата, сияех и сърцето ми щеше да изкочи от пазвата си. После ходих да питам д-р Киперова дали има нещо опасно от антибиотиците, но тя беше категорична, че тези не увреждат зародиша и...ей ни на сега!

Пратих ви снимките на пощите...

# 61
А сега по-същото време,но "след една година"  и нейният тест е с две чертички   Laughing  ще ставам леля.
честито!

Аз да ви кажа,нашият татко ме попита кога ще имаме второ бебче  Embarassed ,това беше ШАХ и МАТ.

# 62

Пратих ви снимките на пощите...
в моята няма нищооо

# 63
Добър ден и от мен!
Заглавието и темата са чудесни.  smile3501 на авторките. .... а разказите ви са толкова умилителни!
При нас бебето също беше планувано и очаквано. На датата, на която очаквах гостите бяхме на екскурзия в Троян. Вече имах опасения, че си имам наемател, но не смеех да се зарадвам, защото първия път не се получи. ...и така не ми дойде....изчаках 10 днеи и си направих тест, на който се появи едва забележима втора чертичка.
Относно кърменето ние също сме само на кърма, поне за сега. detelini прекрасно те разбирам и ние бяхме така първите 2 месеца. Не ми оставаше време дори до тоалетната да отида. Едва сега храненията ни се сведоха до 30-40 мин. и понякога час. Храним се през половин, 1, 2, 3, 4 часа. Всеки ден е различно. Бонусът е, че през нощта не се будим.
Айде чао, че много плачем.
Verjiniti стискам палци за утре. Praynig

# 64
kundurdjieva Митко с какви показатели на ръст и тегло е сега, понеже освен, че сме родили на една дата, видях че и с едно и също тегло сме си излюпили тез нашите хубавци ? )))) Wink
Ами в петък на консултацията го измериха 7.400 и 67см.По принцип сме на смесено хранене, в полза на АМ.А вие колко сте пораснали? Simple Smile
Virqinity,стискам ви палци Praynig

# 65
Привет. Ние вече сме 6.200 кг и 64 см. Не е кой знае колко, но колкото - толкова.
А преди 1 година, какво да ви кажа - понеже работя във фирма, която се занимава и с фармация и имахме 1 чувалче с мостри от тестове за бременност, припикавах по едно лакмусче сутрин обед и вечер за собствен кеф и да видя пак и пак 2-те чертички. Иначе всичко беще по план и аз и татито бяхме страшно щастливи. А сега сме още по-щастливи.
Днес открих 1 много добре заредено магазинче с всякакви бебешки храни в Младост 3 - на пазарчето Весела Лечева. Има на куп всички марки, които съм виждала по другите магазини и като че ли е малко по-евтино. Иначе май най-голям избор има в ХИТ, вкл. и Гербер (някой беше питал преди няколко дни, ама аз не бях влизала отдавна).
И ние имахме проблем с акането - 2 дни нищо, а иначе сме редовни. Но решихме проблема по Бай Ганьовски - ял круши пил вода, ял круши пил вода и накрая "милионер се пос...ал" с извинение.

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 18:49 от elitza_elitza:

# 66
А преди 1 година, какво да ви кажа - понеже работя във фирма, която се занимава и с фармация и имахме 1 чувалче с мостри от тестове за бременност, припикавах по едно лакмусче сутрин обед и вечер за собствен кеф и да видя пак и пак 2-те чертички.
hahaha hahaha hahaha Егати кефа и аз щях да правя така Embarassed Joy Joy Joy

# 67
  • София
при нас стана от 2 път. оказа се, че овулацията ми била на съвсем друга дата.
този който е измислил тестовете за овулация, заслужава нобелова награда smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
закъсня ми с два часа буквално и аз веднага си направих тест. леко отрицателен беше, но осмия  hahaha hahahaвече  беше по-категоричен Peace
като отидох на лекар, гинекологът въобще не беше сигурен дали има бебе  още newsm62 newsm62 newsm62
ама след седмица вече си бях яко бременна Joy

# 68
  • Варна
днес ни теглиха 5 дена преди ДК,заради упойката утре и сме качили 700гр за 26 дена и сега сме 7кг Rolling Eyes , явно ще изчакаме със захранването, че и без твърда храна си дебелеем  Mr. Green

# 69
Virginity, с теб съм мила. И на Ивайла няма да и се размине операцията. проклетото  топче спря да расте, но си е там над веждата и колкото и да не искам да го гледам, пипам или говоря за него си знам какво предстои  Rolling Eyes хирурга държи да изчакаме да стане поне на 6 месеца, но чудо няма да стане, ще я режат няма накъде  ooooh!
много неща имам да ви пиша, не съм писала от месец, но се стараех да ви чета поне от време на време. Годишното счетоводно приключване ми разказа играта, Ивайлата беше изцяло на грижите на баща си един месец, виждахме се само за кърменето  Cry, добре че времето не ставаше за разходки, така угризенията ми бяха по-малко, но както и да е, всичко свърши. Дадох си сметка, че мн трудно бих съвместявала двете "длъжности"- счетоводителка на 11 фирми и майка  Whistling ooooh! Сега съм се отдала на втората, не се уморявам, нито изнервям, безкрайно приятно ми е и детето ми е доволно.
Кърмата ми не мога да преценя дали е намаляла, малката ми ламя е все така лакома. заради 2 -3 нейни стачки с отказ да яде от шише баба и я захрани набързо с плодово пюре за да спаси положението докато се прибера, сега вече яде по едно пюре на ден, доста и харесват, има си вече и любими:  банан, праскова, кайсия. Н а 24.04 сме на ДК ще видим какво показва кантара, страх ме е да си призная, тя без пюре беше доста над нормата, сега ще видим какво се случва  Thinking, само името и е манекенско  Joy Joy Joy
хайде, лека и спокойна нощ на всички

# 70
Ох,аз отивам да спа,че тук с едното ухо слушам ВИП БРАДЪР и мнооооого се дразня,егати звездите,пълни боклуци #2gunfire #2gunfire

Айде лека и безаварийна нощ Hug Hug

# 71
Ох,аз отивам да спа,че тук с едното ухо слушам ВИП БРАДЪР и мнооооого се дразня,егати звездите,пълни боклуци #2gunfire #2gunfire
Напълно съм съгласна! Peace
Нищо ВИП няма в тях!

# 72
И аз страшно се вълнувам с вашите разкази за  EFP
При нас нещата се развиха така: в коледната баница"малко юначе в къщата ще плаче" в мойто парче,на таткото "нов член в семейството" на 1-ви януари...и така решихме да пробваме.Естествено не стана от първия път,аз дотогава пиех лекарства,защото имах ужасно болезнена менструация и така влизайки в тоалетната и виждайки  EFN  започвах newsm45 и едвам ме успокояваше моя любим.Така първия и втория път нищо/забравих да отбележа,ча таткото държеше да го направи"стрелче"като него/ и като за пореден път цъфнах,съвсем се отказах.Цикъла ми винаги е бил по часовник и моя мъж пръв забеляза,че ми закъснява.Усещайки силната болка в яйчниците,се оправдавах че всеки момент ще ми дойде.Да ама не,след раждането на наш приятел на бебенцето и поглъщайки 3,4 водки и изпушвайки 10-15 цигари,правя тест и "Сърцето ми ще изхвръкне".Взимайки теста отидох при бъдещият татко -даже нямах сили да проговоря,а само му го показах.Итой като мен си глътна граматиката.Дата бе 19.04.,а на Великден съобщихме на родителите си.Бяхме много щастливи до момента в който прокървях и влезнах в болница.Тогава докторите казаха да не се радвам,защото мога да го изхвърля всеки момент,нещата бяха критични.....
Но днес съм най-щастливата и пак се вълнувам въпреки всичките тревоги.

п.п не ми се сърдете,че стана толкова дълго,винаги съм искала да го споделя с вас,а точно в тези моменти още не ви бях открила.

# 73
Я и аз да споделя за вълненията си преди година  Wink Второто дете както казват е дете на разума и ние с татито съвсем обмислено решихме, че искаме бебе и се почна голямото  luvbed Исках отново да родя лятно бебче, но само с искането си останах. Месец след месец мензисът ми идваше и бях много разочарована и учудена защо не става, като баткото от раз го направихме. По това време мъжът ми много пътуваше и стигнахме до там, че когато ми казваше "Във вторник заминавам ...." аз му отвръщах "Не може, тогава ми е овулацията"  Crossing Arms А колко съм стояла с вирнати краката всеки път след т'ва  Wink само и само да се захване. И така осем месеца на надежда, докато накрая получих кожни проблеми и трябваше да проведа сериозно лечение с инжекции кортикостероиди и други лекарства. Този месец с мъжа ми само веднъж бяхме правили секс и то веднага след менструация и аз смятах че тогава е рано за овулацията ми и съответно вероятност да забременея нула. Започнах да се лекувам и оставих бебеправенето на заден план. Е, по-късно си направих три теста за бременност, защото не можех да повярвам на очите си  Shocked. И двамата с мъжа ми плакахме, защото мислехме, че сме увредили това толкова желано и чакано бебе. Проклинах се заради това че започнах лечение без да изчакам да ми дойде първо и мислех че трябва да го махна. Но след като 4-5 доктора ме убедиха че не трябва , едва тогава постепенно започнах да се радвам на това което носех в себе си. Благодаря на Господ че ме дари с това съкровище  Praynig Между другото имам мерак и за трето  Grinning
Vergy дано мине нормално всичко и Лорката да не плачка много. Стискам палци.

# 74
  • Düsseldorf
Добро утро, мами!
Вержи: С теб сме, пиши как е минала манипулацията!!! Стискаме палци да е добре Лорка!
Инак и мен тия дни ме обхвана една носталгия и ми стана едно мило като си припомнях за теста миналата година. Искахме бебе от декември, но имах и аз цистит и изчаквахме с опитите, после направих 2 седмици гладолечение при Емилова, тя ме предупреди да чакаме поне 10 дена след захранването, понеже организмът изхвърлял все още токсини. Обаче не дочакахме.. А и кой да вярва, че от първи опит ще стане.. Wink После бях командировка в Русе, а мъжът ми - в Австрия. В един проливен дъжд между някакви важни разговори притичах до една аптека и до стаята си в хотела, имах предчувствие, и макар че беше 1 ден закъснение излезе подобие н а бледа втора черта... На другата сутрин направих още един тест и пак беше много бледа чертата, но вече почнах да вярвам, че не ще да ми се привижда. Третият от следващия ден го подарих красиво опакован на таткото в нощта, когато се върна от Австрия Simple Smile - беше много вълнуващо... ееех, спомени мили!
Отплеснах се, хайде - хубав ден от нас и да не забравяме да стискаме палци на всички, които искат дечица да им се случи това велико чудо, понеже имаше и такива, които не успяха с този опит SadHug

Общи условия

Активация на акаунт