Отговори
# 45
  • София
tini-mini, Betty L. - и аз точно така се чувствам. Betty L. в родилния дом ми беше като стара приятелка, с която по щастливи обстоятелства раждаме заедно, направо не ми се искаше да се разделяме Hug А tini-mini вчера като я видях...ми просто си я познах Heart Eyes, ако не бяхме с компании съм сигурна, че щяхме да седнем и да си говорим като близки приятелки! Много е сладка Вики, макар че не се запознахме много официално, че малката госпожица имаше ангажименти, а Алексис къртеше Laughing

Сега отворих един дневник да видя, кога към правила теста и се оказа, че съм правила и на 7ми и на 8ви април Laughing . Бях го забравила това, на 7ми вечерта реших, че може да не е верен, но на сутринта вече нямаше как Crazy Също си спомням, че си поплаках и се чувствах като героиня в някакъв филм, всичко ми се виждаше ужасно съдбовно Laughing (то не че не е де...)

Вержи, стискам палци всичко да мине перфектно!!!

# 46
Здравейте! Hug
Ники, както винаги си се справила перфектно!  bouquet
Така докато ви чета и аз се върнах една година назад...shrew и аз на 19.04 разбрах със сигурност че ще си имаме бебе.Не можех да повярвам, че има 2 чертички,защото и при нас беше планирано, но уви стана след много тренировки Mr. GreenЕдва на 11-тия месец.Почти една година бях много разочарована и всеки месец когато ми дойдеше ревях и бях много депресирана.В крайна сметка реших да спра да се вманиачавам и си бях казала"Майната му, когато ще да става"....а то взе че най накрая не ми дойде и не можах да повярвам...Бях много щастлива.....май много се увлякох.Моля да ме извините Blush
Вержи стискам палци всичко да мине добре.Пиши после.
Честито на празнуващите днес!
Лек ден на всички и много целувки на малките бебоци и беболинки!

# 47
НИЕ БАЯ МЕСЕЦИ ГИ ПОЧАКАХМЕ ТЕЗИ ДВЕ  EFP
Шест поредни месеца аз излизах от банята с ето тази физиономия smile3518 и с думите пак ми дойде и вече бяхме силно притеснени и мислехме да ходим на лекар, нали уж шест месеца проба и ако не стане трябва да търсиш помощот doctor
След като се прибрахме от гости по Великден, а аз така добре си пийвах ракийка със салатка тези дни, пушех си на воля, си направих тест тъй-като имах малко закъснение и гледам-гледам една ярка и една съвсем забележима чертичка и несе усмелих да я покажа първо на мъжът ми и го показах на една приятелка  Rolling Eyes А тя ми вика бременна си от вся-къ-де JoyМислех да му го опаковам като подарък и да го изненадам, но все още не бях много сигурна и като го показах той ми вика сега да скачам ли от радост или да изчакам какво ще каже и прегледа Joy Вече го бяхме ударили на хумор покрай всички притеснения  Embarassed И ето го сега нашето малко съкровище Инес PeaceМалко дълго стана, но си спомних с умиление тези трепети на радос, прикрит страх дали е истина и голямото щастие накрая...
За морето ние май ще го пропуснем тази година SadНе мога да навия нашият тати и това е, но мисля да ходим в моя роден край има едно местенце в планината с минерална вода, хубави хотелчета и там да изкараме една седмица десетина дни smile3521
Пък ако успеем да го навием още по-добре, но и мен ме е страх малко, мисля, че сме още мънички  newsm32 Thinking
Вержи, успех дано мине бързо и безболезнено!
Честито на празнуващите днес!  bouquet

# 48
Здравейте и от нас!
Честито на празнуващите днес!
Да, дааа, преди година и аз вече знаех, че съм бременна Wink Първия тест не ми показа ясно 2 черти, че правих втори след 3 дена, който беше очевиден, а и аз някакси бях сигурна, че съм бременна. Иначе се пазехме 6 години Wink Сабудих бъдещия татко в 5:30 сутринта да му покажа 2-те чертички, а той ми отговори "като станеш в 4-тия месец, ще видим"...много се разстроих...но той докато не пие кафе е все заспал (а понякога и след това)...простих му, нали го обичам Wink.
Но имах ангажименти с детския хор и пътувахме на фестивал в Гърция, само на шофьора казах, че съм бременна, никой не знаеше Wink После в 4-тия месец ги водих децата на лагер на море и имахме 3 концерта там...изобщо не се спрях.
Тази година ще ги водя пак на лагер и мисля да взема и бебока Wink
Ама, че е кисел...отивам, пък ако имам време после пак ще чета и пиша!
Лек ден на всички и БРАВО на Ники - отново е страхотна темата!

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 11:48 от aspasia

# 49
Здрасти и от нас в таз нова чудна тема !
Аз да се изкажа накратко по няколко въпроса, един от които от старата тема:
1. Пюренца купих на Хип, още нищо не съм давала на Дани, но смятам да започна с тиква с картоф- все пак да има компромис и от двете.
2. При мен случая с теста беше абсолютно класически- закъсънял цикъл, проверка вкъщи с тест- положителен. Забележителното беше, че се получи от един изстрел-подарък за 8-ми март (хахаа). По-интересното беше, че когато се обадих на тати (тогава бъдещ)да му съобщя вестта, той даваше кръв за изследване на нещо си и леко бил пред припадък. Та аз го свестих набързо.
Така че, хубавите работи понякога стават и бързо-бързо.
Вержи и Лорка стикаме ви палци и съм сигурна, че е нещо което ще мине и отмине и ще бъде забравено !

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 12:41 от poli.jekova

# 50
 Здравейте!  Hug

Много хубава пролетна тема, браво, поздравления Nikki_Ivanova  newsm17 .
Честито на всички 4 месечковци. Да са живи и здрави!   bigdance2
Отдавна не съм писала, ами ние с бебо Кристиян сме все навън, на разходка в слънчевото и топло време. Днес пак е слънчево. Ама го дават тея дни да е хладно и на места дъждовно, пффф ужас  smile3506 . За теста за бременност: ами не ми дойде цял месец (април).Тогава се за4удих. Ама понякога ми закъснява, ама реших да по4акам да ми дойде на 2-ри май, и ако не ми дойде зна4и е станала работата  newsm10  love001 И още на 1, а и на 2 и 3 май всяка сутрин ми се гадеше и аз вече почти бях сигурна, и казах на съпруга ми, че ще си направя тест. На 3 май след работа си взех тест и сутринта на 4 май станах към 6:00 ч. и си направих тест. Веднага за няколко сек. се появиха 2 чертички  EFP , мн. се зарадвах и веднага в спалнята при Митко  luvbed , той сънен още милия и като разбра много се зарадва. След това отидохме на лекар и потвърди, че сме вече във 2-рия месец. 2-мата с Митко много се изкефихме. Веднага съобщихме на родителите си. След това на кумата и на най-добрите ни приятели.    bigdance2
Ами ние утре сме на имунизация или там както се казва ваксинация: Ох стискайте палци, бебо много пла4ка от инжекцията  smile3518. Добре, че като си го цункам и го гушкам му минава, успокоява се милото   love001

Засега сме само на кърма и понякога давам водичка newsm53 .

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 12:46 от KrisDiMar

# 51
  • Варна
нас ни отложиха за утре в 8:00  smile3506
докторицата каза че искала по-пресни изследвания, нашите бяха от 11ти но тя каза че за толкова малко бебе това било старо  Confused
стискайте палци за утре, после ще пиша  Praynig

# 52
АЗ пък като чета сега ме хваща една носталгия за миналата година, като разбрах, че съм бременна. Като изключим това, че майка ми в същия ден я приеха в болница. Прибрах се след това в къщи и по път си купих тест,  но въобще не предполагах, че може да съм бременна. Направих си теста в банята и се появи втора много бледа и се зачудих, помислих си, че е дефектен теста. Купих си друг и като се изцъклиха тези 2 чертички и аз с тях се изцъклих. А това стана деня преди Великден на 22-ри. ОТ там отивам при мъжа ми, той беше с един приетел на кафе и се чудех как да му кажа, та в един момент приятеля отиде до тоалетната и аз вадя тестовете и му казвам виж. Той се чуди какво да види и като му казах ме гледаше като треснат, докато осъзнае.
И аз май се увлякох, но наистина много го исках това бебе и пробвахме около година и накрая си стана. Сега ми е много готино, като се сетя, ако може пак да изживея този момент. Макар че ми беше писнала бремеността.
Целувам ви всички  и лек ден  Hug

# 53
Здравейте, форумки - ей, два дена ме няма и вие вече сте накъдрили цели 3 страници от НОВА тема  newsm09
Браво, Ники! thumbsup

Ние вчера кръстихме Еличка! Ох, беше много тежко, горкото, все се надявах, че моето пък бебче няма да плаче, тя не е от ревливите. Да, да, ама не!  Такива крокодилски сълзи не сте виждали!!! Рева тОООлкова жално, ама толкова много, едни ги редеше ту високи ту ниски, ту пискливи, ту скръбни, задъхваше се, абе направо полудяхме с таткото. Рева почти без прекъсване от обяд до 4 часа!!!  #Crazy Горките бебенца, много се стресират от тази процедура. Тя реагира така и на Цветница, само че след като се прибрахме, просто от многото контакти в навалица с хора и в непозната обстановка, изпада в паника и реве яко.

Но, вече мина, сега е християнче, носи си името с благословия...
Ще пусна снимки на пощите ви, нали тук не пускам.

# 54
Аз 2 чертички не съм виждала, теста твърдеше че не съм бременна.. да ама сега кво лежи в другата стая?!  Heart Eyes Аз на 9.06.06 разбрах че съм бременна и то защото майка ми ме повлече на лекар защото от 3 месеца не ми беше идвало и тя жената се притеснила. Като каза лекарката за какво става дума ми идваше да се хвърля през прозореца. Майка ми каза на мъжа ми каква е работата, аз не можех да говоря.. беше ми крив целият свят. Всички се кефеха а на мен ми беше гадно. Изведнъж целия ми свят се разби при тази новина... доста време ми трябваше да свикна с мисълта. Сега след като преживях това се чувствам "immortal"  Crazy и много щастлива ю
синигерче - подай насам една снимка да видя малката ревла Simple Smile И аз си отглеждам една такава емоционална госпожица Simple Smile

# 55
Много са ми интересни всички разкази, момичета!   bouquet
За тези, които не са разказали още - чакам с нетърпение! Hug

Аз свиря на пиано и вчера свирих на моята малка госпожица и тя ако знаете колко се развълнува!!! Направо на мама нежната душица започна да скача и да се оттласква и да наддава такива радостни възгласи!!!  Heart Eyes На Бетовен се оказа обаче най-голяма фенка. Wink  Ще я правя явно и нея пианистка.

Вижте ни 4 поколения жени.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2618350

С татко гледат филм на лаптопа.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2618360

Среднощни закуски.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2618377

Нувам се - то ест сънувам.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2616943

# 56
kundurdjieva Митко с какви показатели на ръст и тегло е сега, понеже освен, че сме родили на една дата, видях че и с едно и също тегло сме си излюпили тез нашите хубавци ? )))) Wink

# 57
Дам, пролетни Радини вълнения...
Понеже 3 месеца по рано преживях операция заради извънматочна бременност, с таткото бяхме решили, че достатъчно се измъчихме и край с опитите за бебе...Да, ама междувременно направихме ремонт и сложихме камина... Grinning... Тъкмо се успокоих, и ето - не ми дойде....Още в работата, купих и направих теста, после пуснах смс на таткото - кога ще се прибира, че имам да го убивам днес... Всъщност, много се зарадвах, но не бях сигурна той какво ще каже, тъй като бяхме приели други приоритети. Пък той ми се яви, преливащ от щастие с най огромния букет, който съм виждала...Е, както се вижда,  приоритетите отново се смениха... И сега сме щастливи с нашето "каминно" бебче (пък и момиче! леле - мале! Няма да казвам кой се размазва от радост и гордост!)

# 58
  • Бургас
Здравейте и от нас. Ако знаете на какви мили спомени  ме наведе заглавието на темата....Ами моят цикъл е толкова нередовен , и все ми закъснява.Ние пробвахме около година и половина да имаме бебче. Бях в отпуск  април месец и с мъжа  ми бяхме в София за няколко дена.Цял ден по улиците,разходки,купони и т.н.После с влака обратно в Бургас.Реших да си направя тест един ден преди рожденият ми ден.Оказа се положителен и то доста добре изразени две чертички newsm53 Отидох на лекар и останови  че съм в 7  гестационна седмица.А мъжа ми каза"Аз знаех ,че си бременна" ThinkingМного се зарадвахме и двамата.Virginityстискам палци утре всичко да мине нормалноMoonladyснимките са страхотни. Много сладка дъщеричка.

# 59
Здравейте момичета, ние днес бяхме на консултация. Станали сме 6кг и 59см.За последния месец е качила 800 грама , което ме успокоява. Така се бях уплашила ,че не е наддала .Вчера ми ядеше само по 5 минути, а нормално по 15 горе -долу ги изкарвахме. Май сме от най финните бебета .
За двете чертички, аз бях сигурна 90%. Първа сестра ми видя резултата от теста че тя беше по-нетърпелива от мен и ми съобщи радостната вест. А сега по-същото време,но "след една година"  и нейният тест е с две чертички   Laughing  ще ставам леля.

Общи условия

Активация на акаунт