Отговори
# 30
  • Варна
запис  Peace

# 31
Вержи, на вас утре ли щяха да ви правят манипулацийката на Лорка?

Преди 1 година....ех EFP
Първия тест имаше толкова слаба втора чертичка, че едва се виждаше, съответно аз много се съмнявах, че съм бременна. Заминах на изпит до Търново в 3 сутринта, за да стигна на време и през цялото време много ми болеше корема, мислих си, че ще ми дойде. На връщане закъсахме посредата на пътя, че идваха да ни теглят....И това точно деня преди Великден.
Но емоциите дойдоха постепенно, а не веднага при вида на двете чертички.

# 32
ЛЕКА НОЩ  Hug

# 33
  • Варна
Аз сега само ще се запиша , че ви изтървах края още от 10 стр. на предната тема ! Сега ще ходя да чета че през деня време не ми остава ! Бебка е спокойна ( пу,пу ...) ама майка и е нескопосна ! Embarassed Embarassed Embarassed

# 34
И аз още не мисля да захранвам, въпреки, че сме на АМ. А за двете четрички на теста....аз таквози нещо не съм виждала. Бях болна и пиех антибиотик и ми ставаше лошо от него, затова получих съмнения, че мъжа ми ми е направил подарък за рождения ден, както той каза.  tooth Е да ама теста беше отрицателен и аз бях много натъжена, затова отидох на гинеколог да помага да забременея, а той ми вика ама момиче ти вече си бременна. Няма да ви казвам засиях наистина, а мъжа ми ме мъкна на ръце из улиците.  smile3521 На работа обаче реших да си мълча. Малко дълго стана...ама си е хубав спомен.
И да се похвалим, че и на  нас ни никне зъбче долу в дясно.....затова правиме мама и тати криви.
Ето ни на първата ни среща с морето http://ivanina.multiply.com/photos/photo/2/161.jpg много ни харесаха светлинките във водата  Joy

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 00:49 от iva-bebe

# 35
  • Варна
Вержи, на вас утре ли щяха да ви правят манипулацийката на Лорка?

да , стискайте палци  Praynig

за двете чертички решихме да го пробваме на връщане от един рожден ден  Rolling Eyes 
след цял месец болки в яйчниците и 3 отрицателни теста бях сигурна че бебе няма и ще ми дойде "ей сега", но мъжо се кълнеше, че макар и на чашка, си е свършил работата Joy
тогава посрещнах новината със смесени чувства, и малко ме хвана шубето #Crazy, по ред причини, но слава богу притесненията ми се оказаха неоснователни  Praynig
сега не мога да си представя как съм живяла без Лора  Heart Eyes като се обърна и живота ми изглежда празен без бебето  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 03:47 от Virginity

# 36

Добро утро!
Vergy, всичко да бъде наред   Hands Thumbsup
Ние също имаме зъ-ъ-б !!!! tooth
Даже зъби, и най-точно един и половина от долу Grinning
Виждат се ,тракат с лъжичката пък и функционират като си напъха малкия пръста ми в устата си! А аз се чудя защо това дете все гледа ръката ми да дограби и да я захапе, а то какво било  Grinning
iva-bebe , просто настръхнах от удоволствие / и мъничко благородна   Mr. Green завист/ като ви видях на брега  Grinning
Ах морето ! Сутрин рано ( както е в момента ) да няма никой още на брега, чат пат някой окъснял купонджия или подранил турист излязъл да диша йонни пари....... Listen...тръпки ме побиват от кеф ..бррр  Grinning
И без друго покрай тези жеги , от няколко дни са ме налегнали разни "вредни"  Wink мисли как ще закараме малкия на "голямата вода" .... Sunglasses.... и от кога ще е добре да се излага на слънце вече... newsm78 , май няма да е тази година, но да стигнем поне до там няма да е зле.
Бях попадала на инфо миналата година за места / хотели и къмпинзи/у нас акомодирани за бебета, ама къде ли съм го денала това списание идея си нямам!
Хайде стига мечти, и без друго днес на вън няма изгледи за морски настроения Mr. Green
Ведър ден и усмивки!

# 37
Добро утро, милички! Радвам се, че ви харесва заглавието!
За двете чертички - ми аз си бях сигурна, но ей тъй само за потвърждение. Радвах се, стреснах се, че при мен е второ и какво ще правя с две деца. Иначе си беше толкова планирано, че повече не може. Изчислила бях точно кога ще стане и накарах едва ли не мъжото на сила Laughing Той беше заспал докато приспивахме бъдещия батко, даже и аз бях заспала, но го събудих и luvbed Явно се е получило, защото въпросния месец пролетна умора, що ли - хич не бяхме активни.  То и баткото така се получи - от раз! Таткото беше категоричен, цитирам "Готово е бе, мила, не се притеснявай!"
А за Pontes - и аз така се чувствам. Все едно я познавам от години! Това го разбрах в родилния дом, където се видяхме!
Момичета, къде изчезна bla_bla?
Честити 4 месеца на бебе Десислава мама fapua и бебе Александър на мама keti qncheva!

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 08:39 от Betty L.

# 38
добро утро! бързам да се похваля с моето момче че може да не се повтори:снощи като заспа в 21:00 та днес в 08:00 просто съм изумена.
за  EFP не ми беше нужен тест защото съм като часовник на 28 дена и като минаха 30  вече бях сигурна сестра ми каза:"Вземи си един тест за да се увериш."а аз и казах :"Просто съм сигурна."така си и беше и ...
честито на празнуващите днес
Вержи стискам палци всичко да е наред.

# 39
  • СОФИЯ
Добро утро! Честито на празнуващите днес!
     Аз от 2-3 седмици само за морето си мисля, а пък тия дни покрая тия жеги още повече и силно се надявам да отидем ,мисля че няма да ни е толкова трудно с детето.
 Сега като видях Ива -бебе направо и завидях ,благородно разбира се.
Що се отнася до теста наистина нямаше по -щастлив човек от мен.След 5 дни закъснение и силно бяло течение бях решила да ходя на доктор.Много ме притесни бялото течение и реших,че преди да отида на лекар трябва да си направя тест след това закъснение. Направих теста и го дадох на мъжа ми да ми съобщи резултата...и така след 10мин. каза -ще си имаме бебче любов моя. Бяхме много щастливи. Изгарях от нетърпение да съобщим на всички. Новината беше тържествено съобщена.
Мами от 2-3 дни Йоана като си бърка в устата с ръцете взе да се дави.Снощи направо ми е изкарала ъкъла. Задави се ,храчката и излезе през нослето и устичката не може да си поеме въздух,само риташе с крачетата и махаше с ръчички и аз за1мин незнаех къде се намирам,докато не изплаче. Дано повече не прави така и на никой не го пожелавам.
Днес дали ще има разходки? Лек и приятен ден на всички!!!

# 40
  • София
Здравейте!
Хубава тема сте подхванали, за тестчетата. Laughing Аз моя уж го направих да се успокоя, че не съм бременна и като видях двете черти и 10 минути само седях и гледах и не вярвах на очите си. Shocked

# 41
Добро утро!Честито на всички малки четиримесечковци!

И да ви се оплача имаме запек от морковеното пюре.Днес и дадох пюре от круша и с термометър пробвах и пак нищо.
Пробвай с масаж и Дуфалак,а в краен случай и направи клизмичка със сапун,при нас действа безотказно.Дано се изакате скоро!

Аз не се сещам с голямо щастие за двете чертички или по-скоро за липсата им Sad Разболях се от какво ли не точно в първите дни,а теста ми беше отрицателен и аз спокойно изпих една шепа лекарства.Като ми установиха бременността,лекарката ми каза "Аз ако съм на твое място ще махна детето"Но след много рев,притеснения и мненията на други 3-ма доктори сега сме щастливи родители и се радваме на бебе Митко. newsm44

# 42
Привет и от нас!!!
Аз се позагубих доста но имахме проблем с компа и като гледам колко сте изписали направо цял ден ще чета то май и времето днес ще е малко кофти.

НИЕ ДНЕС СТАВАМЕ НА 4 МЕСЕЦА!!

Със захранването аз почнах от третия със сокче ябълка и круша ,а сега давам по 1/3 пюре на хип плодово и вече проявяваме вкусове .любимите ни са банан ,круша,ябълка ,праскова  и по малко се мръщим на морковче и тиква.
Темата е страхотна ,аз си спомням как една сутрин бяхме на сватба с мойте родители и реших точно тогава да направя теста и естесвено беше с две чертички мисля че беше на 31 март,и с съпруга ми цяла вечер бяхме толкова щастливи и се подсмихвахме ,а родителите ми още не знаеха и се чудеха какво става та те виждаха съпруга ми за 2-ри път/тогава още гадже де/ smile3521.

Ето и малко снимки от нас и приятен ден.Отивам да ви доизчета.
http://images16.snimka.bg/002633976.jpg
http://images16.snimka.bg/002633954.jpg
http://images16.snimka.bg/002634015.jpg
http://images16.snimka.bg/002634011.jpg

# 43
Ние май сме с разстройство. Акаме по 4-5-6 пъти на ден. Досега нормалното беше по 1-2, рядко по три пъти.  Като имаше и дни, в които пропускахме акането. Не знам дали е разстойство със сигурност.  Два дни беше така, после на третия ден си ходи само веднъж, следващите два дни пак по много и така.  Направо се чудя.  Имаше и малко слузесто на 2-3 пъти.  Но пък не на всяко ако.  1-2 пъти беше пък зеленикаво.  Вече се чудя дали да не дам нещо морковено, нали е запичащо. Но пък ако е разстройство май не е сега моментът да захранвам. На някой да му се е случвало такова нещо?
А за  теста да добавя - на 6-ти април следобяд го направих и по ухиленото ми изражение мъжото разбра за какво иде реч и без да му казвам! Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 11:17 от Betty L.

# 44
А на мен ми олекна, че се изпиках  hahaha
Стисках 4-5 часа, чаках да отворят аптеките.....нали първа сутршна урина и бла-бла.
Нарочно нямах тестове в нас, за да не се тествам по-рано.
В последствие се ядосах......куха лейка съм аз, нали беше планирано, нали опитвахме вече трети месец. (тогава мислех, че съм си навряла главата в торбата  Embarassed а сега искам 4-5 деца  Grinning )
А наш Иво накупил разни глупости и черпи, до вечерта всички знаеха, че съм бременна  Laughing
Ехххх, това беше на 19/4, 1 седмица преди Велик ден.

Ники   bouquet

Алекс си наврял палеца в устата и нанка, ей сега ще му разваля кефа  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт