КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 9 597
  • 278
  •   6
Отговори
# 270
Clouded, не съм от тези, приели лично мнението ти Simple Smile Моето мнение беше, че неодобрението към голямата група, не значи директно одобрение към Грозденка. Но съм съгласна с това, че тя може много да се главозамае от подкрепата. Ако стане така, тя ще си е виновна.

Не съм оправдала лъжите за цигарите, даже написах, че сигурно навън минават тези номера. Но няма как да ги приема за голяма работа, след като вече се разбра за контрабандата на Биляна. Вече нищо не ме учудва от неспазването на правилата.

# 271
Не съм оправдала лъжите за цигарите
То не са просто "лъжите за цигарите", тя намесва имена на нищо неподозиращи хора. Пешо оператора каза това, Гошо редактора каза онова.... А накрая се оказа, че нито Пешо, нито Гошо са казвали нещо. Тя прави интрига и вкарва хората във филма с лекота, ей така, за спорта. Та да се чудят откъде им е дошло. Нали ако отиде в някоя фирма да работи и направи няколко такива интрижки с колегите, ще изхвърчи за нула време. Кой ще търпи такъв човек?
Благодаря на Павел и Ицака, че ни осветлиха и за тези лъжи.

В заключение: Грозденка е красива. Но това е единственото й хубаво качество.

# 272
  • софия
Подкастът с Дени ми харесва. Лежерно върви, а и разкриват неща от кухнята. Как са снимали финала, какво ги чака в Арената. Май първият, който не ме напряга.

# 273
Денката е пичага. И подкаста, който тя води (Един без друг) също ми харесва. Непринудено и свободно си води. Няма префърцунени елементи и кифлеене.

Утре сутринта Павел и Ицака ще бъдат в "Преди обед" по БТВ. Може би ще анонсират за финала на "Къщата" по БТВ Екшън.

# 274
Не мога да се съглася, че тук масово са фенове на Грозденка и я защитават. Напротив, повечето хора отчитат негативните черти, лъжите, дразнещото поведение, провокациите и хитрините на дребно. Аз защитници на Грозденка тук не виждам. Виждам хора, които и' съчувстват, че трябваше да мине през вербално и психическо насилие.

Проблемът не е тя, проблемът са останалите, които така се изложиха, че не им остава друго освен да се хванат за Грозденка и да ни убеждават отчаяно, тя колко по-черна от тях е. Затова и вече поредни епизоди и подкасти слушаме за злата Грозденка. Тя е в техните усти, не нашите. А ние реагираме на това, което виждаме и за което те говорят. Аз и преди го казах, да беше еднократно изпускането на нервите - да кажеш .... абе случва се, паднало му е пердето. Но тия хора не се спряха, захапаха един човек и докато си мислеха какви готини хора ще излязат, така потънаха в играта си, че показаха най-лошите си черти. Никой не уважава и не харесва слабохарактерни хора, които си изпускат нервите. С или без Грозденка за мен щеше да се случи същото, ако не беше тя, щеше да е Божидара, Лина или друг.

На мен парадоксът много ми харесва. Точно хората, които изпитваха ужас да не бъдат следващия Дани хаха, се превърнаха в по-лоша негова версия. Толкова се стараха, продукцията и тя помага де що може и точно те се набутаха в окото на бурята. Не знам за Грозденка дали трябваше да се смири и да се кротне, но спокойно мога да кажа, че групичката готини трябва сами да последват съвета си преди да го раздават.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 00:25 от ilieva_i

# 275
Аз лично я чух няколко пъти да казва в подкаста, че е дразнеща и че маниерът й на говорене е такъв. Така, че признава си, но не и за виновна, дори и да беше излязала да го каже, какво?! Това ще оправдае ли ужасното им поведение?! И въобще, за да ги изперат малко, търсеха как да изкарат, че едва ли не си го е заслужила с лъжи.  Иначе това, че изкараха някакви дребни игри с продукцията, изобщо не е довод, кой знае другите дали не са правили подобни. А на фона на Биляна и храната да не говорим, колко нищожни са нейните цигари.
Изобщо не е спорила като я питаха за най-харесвания участник, просто попита тогава кой. Прие мнението на водещите и каза, че може би на нея си й излизат тези коментари. Показателно е, че Биляна я е питала ‘ доволна ли си сега, маймуно’ в общия чат, дали не е тя.

Пуснах си Дени, признава си грешките, не знам с Туджаров ли е говорила, но ще ме спечели сравнение с другите.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 00:35 от Jeri-sweet

# 276
100% е говорила с Туджаров. Надявам се наистина да е осъзнала. Все тая каква е Грозденка, Петканка или Иванка не може така да се държиш с друг човек. Точка.
Иначе ако ще се мерят лъжи за мен Биляна е в пъти по - голям лъжец, но за нея нещата не се брояха. Нали е звездата на сезона.  🤣

Изобщо ми е все тая кой ще печели. Да се свършва вече тази мъка и да го забравям, че е съществувало.

# 277
Как отговорихте в анкетата на последния въпрос?
С кои хора реално бихте били приятели в реалния живот, ако ги познавахте на живо?

# 278
Почвам да си мисля, че зрителите просто имаме различен морален компас. За мен най-голямо зло, което можеш да причиниш на човек е физически да го нараниш, след това е психически да го нараниш / увредиш (тук включвам и вербалната агресия), после ми е лъжа, с която нараняваш пряко някой  и чак накрая нескопосана лъжа за глупост, с която излагаш най-много себе си (лъжата в игра дори я приемам за нормална, предвид обстоятелствата).
И ми е супер странна цялата тази мантра с "Извини се, та извини се!". Че тя достатъчно се е изложила, защо им е толкова пък важно да им се извинява.. И тук идва моментът, че хич не им дреме ще се извини ли или не - просто искат да я сломят психически, защото се издразниха, че не им ходи по свирката. Реално това е върховната форма на психическия тормоз - да сломиш някой дотолкова, че да ти се извинява, без дори да ти е направил нещо лично на теб или да ти е навредил по някакъв начин (единствено Влади може да претендира, че по някакъв начин е бил ощетен от нейната лъжа).
Че ако някой трябва да се извинява за лъжите, то Биляна трябва да е най-отпред на колоната.
Та така.. в кочината с прасетата всеки камък ще изглежда като бисер...

Общи условия

Активация на акаунт