КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 5 003
  • 139
  •   8
Отговори
# 30
Бабата беше много яка JoyJoyJoy
Това с близките винаги ме трогва.
 Памеца имах чувството ,че не показва никаква емоция.
Краси си е запазил отношения с участник от Фермата , много яко след толкова години. Тогава те ми бяха фаворити. Искаше ми се и тук да видя този Краси. Не е лош човек , ама на места малко се изложи.
Васето каза нещо от сорта за майка си ,,биеш я и тя пак не се сърди,, Joy как му хрумна да каже такава тъпотия.
Грозденка , като видя близките си направо рухна , наистина и е тежко в тая къща вече.  Според мен е нормално след всичко ,което стана в тая къща сестра и да агресира , но не трябваше толкова да ги обижда във видеото , трябваше малко по културно.

Биляна много се изложи с това ,че е вкарвала храна и цигари , сигурно  и някоя тревица е вкарала или линийка ,уж искаше да се изкара честна, да покажела ,че не е надменна , както я смятат всички, еми баш такава си Билянче!
Радвам се , че се отказа , за пореден път показа ,че не е силна на битките. Влади не очаквах да отпадне на битка.

# 31
Късна евакуация на Биляна. Май при последния си "престой в тъмницата" се е чула с ветеранката Божана и е разбрала, че не са такива пичуве, за каквито се имаха.
Сега дойде време за кризисен ПР от рода - аз няма да позволя да ме бие ток за едни пари, но нямаше проблем за пари да си развява каруцарското, насилническо поведение.

Няма да коментирам внасянето на храна и цигари, което е в пълен разрез с правилата. Колко гаден (или гладен) човек трябва са си, за да се криеш и ядеш/пушиш в тоалетнатата?! И точно моралистите, дето говореха за чест и достойнство са нагъвали шоколади тайно над тоалетната чиния. Даже не искам да си го представям. 100% не е било еднократно, просто гледаха да минимизират щетите. Имали са редовни доставки на храна и цигари, като е ясно, че и Биляна навън си е хапвала наволя. После обяснава как яла най-малко в къщата, сега разбрахме защо. Както казаха по-горе, като нищо и на СПА да е ходила 😅
На Памеца не мога да разбера наистина ли му стана тъпо или се направи на ударен.
Жалко, че никога няма да разберем дали наистина Веселин ги е издал или беше провокация от продукцията. И двете ми звучат еднакво достоверно.

Направи ми впечатление, че след излизането на близките на Грозденка тя сподели, че навън се знаело за някои събития и Лина добави, че е бясна на Биляна защото когато е излизала е разказвала на Тишев за някакви скандали с Лина. Т.е. не само го е раздавала фууд панда, излизала си е наволя, но е разказва някакви неща за къщата на близките им.....някъде между тези събития ми се губи честа и достойнството за които претендира.

Влади не искам да го коментирам даже с неговите опити за мамене на игрите. Голям мъж, а олекна като перце с това си участие.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 22:37 от ilieva_i

# 32
  • софия
Влади е Шермин в КнИ. Най-лекият от всички. 😀

# 33
Грозденка е вътре, Влади си тръгна...😄🤡

# 34
Празнувам победата на Грозденка над „готините“! Дори и да не стигне до финала, тя вече е победителка. 🎉

# 35
Тука сте ,като в гимназията Joy

# 36
Имали са редовни доставки на храна и цигари, като е ясно, че и Биляна навън си е хапвала наволя. После обяснава как яла най-малко в къщата, сега разбрахме защо.
Е то май във всички сезони го има това. Още в първия сезон Крис Ненков се дразнеше, че някои от кифлите, които излизат по участия (по договор) си хапват навън и се връщат сити в къщата, докато той и останалите гладуват и се ограничават.

# 37
Сега гледам новото риалити със сестрата на Грозденка. И естествено, още във визитката 12:30 мин. подчертава как била от ромски произход и щяло сигурно да има конфликти заради етноса им, но щяла да ги сготви всичките Grinning Веднага след нея влиза и Виктор от предния Биг Брадър, той пък имал авантюра с Гроздeнка?  Много си омешаха шапките тия хора...

А, забравих, и Теа е там Grinning

# 38
За мен миските на къщата са Лина и Грозденка.

А от мъжете най ми харесва Илиян. И като поведение, каквото показа, и външно.

Не съм гледала днешния епизод, но нищо чудно, че Влади се прави на важен на гърба на Божидара - тя вчера преди да си тръгне добре го подреди. Супер точно описание, не може да й се отрече. М/д, ако не се лъжа, тя първа го усети що за стока е. Грозденка, едно от малкото неща, които ме дразнеха в нея в началото, беше именно колко заблудена беше да говори колко е честен и добър Влади, как всички трябвало да му се доверят, как можело да се разчита на него. Да бе, накъдето задуха вятърът и той натам.

# 39
Имали са редовни доставки на храна и цигари, като е ясно, че и Биляна навън си е хапвала наволя. После обяснава как яла най-малко в къщата, сега разбрахме защо.
Е то май във всички сезони го има това. Още в първия сезон Крис Ненков се дразнеше, че някои от кифлите, които излизат по участия (по договор) си хапват навън и се връщат сити в къщата, докато той и останалите гладуват и се ограничават.

Едно е да го имаш в договор с продукцията да излизаш навън. Ясно е, че ще си хапваш, а няма да разчиташ на филиите с олио и червен пипер. Това продукцията го е позволила и другите участници да се сърдят на продуцентите.

Съвсем друго е да внасяш храна и цигари, които да споделяш с хора вътре. Също така надали продукцията е доволна, че изнасяш информация и плетеш интриги пред близките на съквартирантите ти.

За мен има разлика. Ако беше направено от триото горгони - Грозденка, Лина или Божидара нямаше така равнодушно да приемат ситуацията.

# 40
Е кой е казал, че няма разлика между двете? Просто аз пиша за единия случай.

# 41
А, Алпер става все по-противен с всеки изминал епизод…

След ситуацията с храната и цигарите, вкарвани от Биляна в къщата, дадоха синхрон с него и той видимо се подиграва със ситуацията, като каза нещо от сорта на: „Много ме е срам от себе си, защото съм ял шоколадчета“…

Вместо да приемат грешката си, че цял сезон не са спазвали правилата в къщата и са лъгали продукцията, те го обръщат на шега, сякаш нищо не се е случило.

Ако Грозденка беше в тази ситуация, не знам какво щяха да го направят това момиче… Но нали са „готини“ — при тях всичко минава…

# 42
Отдавна казвам, че наказания в тази продукция няма. В друго риалити щяха да са сурово наказани, да не кажа и дисквалифицирани. Тия изнасят информация във външния свят, говорят си с приятелчета и роднини, плямпат, като издават неща от Къщата...  Само им правят лека забележка и айде. Сега храна и цигари внасяли... и пак нищо. Предаването още в началото си, минали 2-3 епизода и вече нашите плямпат наляво-надясно по подкасти
 с яко спойлери... наказания няма. В "Игри на волята" ги направиха на луди, след като установиха как са крали зеленчуци от стопанството, как са трупали под леглото, в дрехи, къде ли не. Че и телефон беше внесен и разговор имало. Първо ги унизиха пред всички, после изгониха тази, дето е внесла телефона. Пак за назидание на всички.

# 43
Е те буквално разпънаха Грозденка на кръст, че пипала от общите цигари и там някой направи коментар да не пипала храната.
А през цялото време са си пушели цигари на аванта и са яли шоколади на корем в тоалетните.

Доста хладнокръвни лицемери са. Поне като знаят, че правят шмекерии да си бяха спестили всички тия речи за доблест и чест.

# 44
Гроздето в момента на лайф говори как е блокирана всички ,но Влади нахалствал да й се извинява 🤭😄😄😄 Този пич явно и в реалния живот си е шматарок 🤭😶

Общи условия

Активация на акаунт