КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 4 519
  • 135
  •   13
Отговори
# 45
То само като видиш с коя се е хванал (Мис Усещане от предния сезон) и ти става ясно и той какъв е Grinning

# 46
Влади има страшен потенциал, но още в гривните видяхме какъв велик популист е. Уж влезе в Къщата за да поправи грешката си там, а всъщност направи точно същата и се прецака.
Започна със стратегиите, но разговора с Биляниш му обърна цялата игра...смятайте Биляниш да те учи на социална игра в риалити предаване...
Симпатичен ми е, но тотално обърка играта си

# 47
Аз наскоро се замислих кой в къщата в какъв момент и за какво се настрои срещу Грозденка и осъзнах колко жалки и дребнави са всичките (малко дълго стана, та скрито):
Скрит текст:
- Първа беше Биляна, която се обиди, че не я знаела и че на нахалството ѝ Грозденка да я плетяла получи отговор: "Ще си помисля". Щото нали някой ѝ е длъжен на Биляна да ѝ робува и без едно "Моля" дори.
- Следващият беше Веско, който се скатаваше като мишка, ама на синхрони на няколко пъти се заканваше как щял да гони коалициите и уговорките отвън. Към тоя етап единствената уговорка отвън, за която се намекваше, беше на Грозденка и Влади.
- След това Дари се обиди, че Виктор предпочете Грозденка пред нея и в прав текст си каза, че в къщата го привличат само Грозденка и Денислава
- След това Виктор се обиди, че Грозденка му каза, че и той има вина за любовния триъгълник, защото не само не го е спрял, а го и насърчаваше
- После пък Лина като вярно куче на Дари се нахвърли и тя на Грозденка
- Краси се обиди на думите, че Влади щял да го бие на игрите. Мега комплексарска реакция и ако някой се обижда на подобни думи, то явно няма достатъчно самочувствие и добра самооценка (нещо което Краси показа и с реакцията си към Лина за това, че не искала да спи с него).
- Влади се нацупи заради хонорара. Макар да се отдръпна стратегически, то озлоблението дойде точно от хонорара. Сакън, че не е казала на малкото момченце, което не може да се оправи само в живота явно.
- Денислава се ядоса, че ѝ развяха кирливите ризи пред всички, че нали някой е длъжен да ѝ пази гърба, докато тя се скатва, когато го нападат.
- Божана и Памеца ги изтървах какъв им е проблемът.
- Алпер и Васил просто нямат гръбнак, че да заемат каквото и да е мнение, различно от това на групата. Единствено когато някой им смъкна леко ореола не издържаха, че току виж някой им види истинските лица (видяхме ги де).

# 48
Божана твърдеше, че чула от някой как Грозденка коментирала, че с готвенето искала да се спаси от номинации. Но не помня дали са давали ретроспекция на Грозденка да го казва.
Като цяло май още от разправата на Грозденка с Биляниш и Божана се настрои да не я харесва.

Аз наскоро се замислих кой в къщата в какъв момент и за какво се настрои срещу Грозденка и осъзнах колко жалки и дребнави са всичките (малко дълго стана, та скрито):
Скрит текст:
- Първа беше Биляна, която се обиди, че не я знаела и че на нахалството ѝ Грозденка да я плетяла получи отговор: "Ще си помисля". Щото нали някой ѝ е длъжен на Биляна да ѝ робува и без едно "Моля" дори.
- Следващият беше Веско, който се скатаваше като мишка, ама на синхрони на няколко пъти се заканваше как щял да гони коалициите и уговорките отвън. Към тоя етап единствената уговорка отвън, за която се намекваше, беше на Грозденка и Влади.
- След това Дари се обиди, че Виктор предпочете Грозденка пред нея и в прав текст си каза, че в къщата го привличат само Грозденка и Денислава
- След това Виктор се обиди, че Грозденка му каза, че и той има вина за любовния триъгълник, защото не само не го е спрял, а го и насърчаваше
- Краси се обиди на думите, че Влади щял да го бие на игрите. Мега комплексарска реакция и ако някой се обижда на подобни думи, то явно няма достатъчно самочувствие и добра самооценка (нещо което Краси показа и с реакцията си към Лина за това, че не искала да спи с него).
- Влади се нацупи заради хонорара. Макар да се отдръпна стратегически, то озлоблението дойде точно от хонорара. Сакън, че не е казала на малкото момченце, което не може да се оправи само в живота явно.
- Денислава се ядоса, че ѝ развяха кирливите ризи пред всички, че нали някой е длъжен да ѝ пази гърба, докато тя се скатва, когато го нападат.
- Алпер и Васил просто нямат гръбнак, че да заемат каквото и да е мнение, различно от това на групата. Единствено когато някой им смъкна леко ореола не издържаха, че току виж някой им види истинските лица (видяхме ги де).

# 49
Дадоха ретроспекция как Дени , Грозди и Дари ( не съм сигурна  за Лина) си говорят за това, че Божана готви и никой няма да я пипне , но и трите бяха в кюпа и злословиха. Такъв ми е спомена...

# 50
Божана твърдеше, че чула от някой как Грозденка коментирала, че с готвенето искала да се спаси от номинации. Но не помня дали са давали ретроспекция на Грозденка да го казва.
Като цяло май още от разправата на Грозденка с Биляниш и Божана се настрои да не я харесва.

Скрит текст:
Това с готвенето бяха думи на Лина в разговор между двете, но не знам как накрая до Божана стигна, че са на Грозденка. 🤷🏼♀

# 51
Реакцията на Божидара след новия епизод

"Просто куче" от човек, който в същият момент си е опънал краката на масата, е просто смехотворно. Влади се оказа изключително глупав мъж. Не помня Божидара да е говорила чак такива неща за който и да е от мъжете.

# 52
Днес дали ще има пак епизод? В началото го обявиха като "понеделник и четвъртък", сега го удариха на 4 епизода седмично от по 3 часа, много съдържание, много нещо. А датата на финала в Арената наближава и затова сега монтират като луди.
В първия сезон нямаше фиксиран финал и като тръгнаха през юни, та откараха до декември Grinning

# 53
Днес дали ще има пак епизод? В началото го обявиха като "понеделник и четвъртък", сега го удариха на 4 епизода седмично от по 3 часа, много съдържание, много нещо. А датата на финала в Арената наближава и затова сега монтират като луди.
В първия сезон нямаше фиксиран финал и като тръгнаха през юни, та откараха до декември Grinning

Да .Щом качиха вчера значи най-вероятно днес ще е последният епизод. Миналата година от последният епизод до самият финал имаше около 1 седмица разлика.
Другата седмица би трябвало да качват ще си кажат.

Скрит текст:
- Вчера вечер засякох Грозденка на лайф в тикток и вметна ,че била на подкаст по-рано през деня .Не можела да каже къде все още,но мен ме навява мисълта ,че е отпада..

# 54
О, миналата година имаше повече от седмица, мисля, че 3 седмици пауза имаше до финала. Или това беше в "Диви и красиви", вече ми се размива всичко, някой по-паметлив нека каже.

Нема отърване от двете сѐстри.
Скрит текст:
Хем в Германия живеят и "работят", хем са нонстоп в някое реалити в България.
Как точно се издържат?

# 55

Аз очаквам да има - публикували ли са нещо? Отследвах ги като репостнаха сторитата на Стефани, а в момента не виждам активно стори с информация.
Малко беше паузата миналата година, не е била седмици.

Грозденка и семейството, доколкото разбрах, са се прибрали в България, щом и подкаст снимат. Вероятно понякога ходят до Германия да взимат багаж или да свършат работа, все пак доста години са живели там.

# 56
А аз никога не съм ги следвал никъде, така че да ги отследвам. ФБ страницата е доста постна и там не публикуват почти нищо. Например "Биг Брадър" и "Ергенът" имат публикации за почти всяка случка в епизодите и отдолу има коментари за конкретните случки. "Къде е златото" са тръгнали на същия принцип, явно ще поддържат страницата.

Не мога да цитирам от предната тема, Дяволо беше писал за анкетите. При мен няма промяна в нагласата от първия епизод насам.  Все още в положителната ми класация най-отгоре са Алпер сред мъжете и Денислава сред жените.   В отрицателната класация... Лина, Грозденка, Божидара... абсолютно дъно. (Божана и Димана предпоследни, хаха). Виктор и чалга певеца са ми неутрални, по средата. Затворникът и Татстоунъров в предаването конкретно не са направили нищо лошо, заради което да ги критикувам, но с такива хора в реалния живот никога не бих общувал.

# 57
Хем в Германия живеят и "работят", хем са нонстоп в някое реалити в България.
Как точно се издържат?
В Къщата Грозденка си каза, че са взели решение да  се върнат в България. Сестра ѝ и майка ѝ се местели докато тя е във формата.

# 58
Човек който заедно с майка си и сестра си е спал на гол под, мили чинии и гризали половин луканка трите... такъв човек не може да бъде унищожен от някакви лигли. И мъжленца. Грозденка наистина е хлебарка. В позитивен смисъл на думата. Е и в негативен. Нито тя крие, нито семейството ѝ, че е досадна, дразнеща...
Просто има нещо в етноса им, устойчиви са, не можеш да ги смачкаш.

И разбира се, не е състезание..
Но..

Божана....била мачкана...кога? Помня началото, през студентските си години, готвила за богати като личен готвач в Холандия. От там нататък, през Мастър шеф, само нагоре ( има и надолу де, но това е когато живота ти е готвене, субстанции, парти, рейвове, излизане в Берлин и почивка в Мексико...но това е чара ѝ)

Най-жалката история от живота на Влади е: ние живяхме на Патриарха, дядо живее на пилоните. И всички деца през лятото си бяха на село, на море, аз с дядо бях пред НДК... И сега с жена ми нямаме достатъчно пари да изкараме 4 седмици меден месец в няколко държави. 😭😭 Разплака ме....

Биляна...да не я почвам.

На Краси, признавам му, минал е през неща. Да си оставен от родителите си без изобщо да им пука за теб си е травма. Но пък... интелектуалният му капацитет е като на мравка и с нищо не се опитва да ни покаже обратното.

Памеца...от 9 годишен и все така до преди майка ти да си замине от този свят. Наркотици, затвор, наркотици.... Еми, със сигурност си е травма.

Алпер, да станеш "негоден" за военен докато си във военната академия си е подтискащо. И да си неуспял актьор . Е и да си сервитьор 10 години, предполагам, така го казва. Но пък си яхнал вълната от подкасти и си намерил точната формула: каниш хора, те говорят 20мин за себе си и свършва подкаста.  

Нямам време да задълбавам, имам още много да пиша за всички...
Само да кажа че...по природа съм си с предразсъдъци към определена група хора... Но виж какво направиха, направиха ме фен на Грозденка.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 13:33 от Glutenfree

# 59
Чакай малко, аз със същата увереност мога да заявя, че ако Грозденка и семейството ѝ се бяха образовали, нямаше да трябва да емигрират и да спят на под, гризейки луканка? Ама няма, щото съм напълно наясно, че допреди 20 години и най-образованите хора можеха да опрат до това.
Защо трябва да уважаваме само тия, които са минали през тежкото? И какво значение има какво им е миналото, а не гледаме сегашното им поведение? Реално единственият без неадекватна изцепка в предаването е Илиян, а другите, при които не преобладават са Йоана, Даниела... забележете колко стояха във формата и тримата, вероятно не е съвпадение.

Общи условия

Активация на акаунт