КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 28 897
  • 622
  •   1
Отговори
# 330
Алпер наистина беше най-харесваният, в тикток ми излизаха много едити за предаването и все за него се пишеше в коментарите. От месец и половина някъде вече не ми излиза нищо, не знач как са се променили настроенията.
Памеца има шумни, ама малко на брой фенове, вероятно в коментарите се е пишело за него. И аз се изненадах, че го споменаха като харесван.

# 331
Чак във вторник наваксах с последните 3 епизода, а тези дни с подкастите(мъча се още там!). Аз в неделя ще гласувам за Лина, Алпер е популист, Дени интригантка, Краси безличен. Ако ги нямаше Грозденка, Дари и Лина не знам какво щеше да се гледа - малоумните мисии, чистенето на Памеца или пазенето на имидж на готЕните? Адски грозно нападат Павката и Ицака Грозденка, личи си колко са пристрастни към техните приятели. Гаййййс, риалити така не се праИ. Миналия сезон пак доста си личаха пристрастията, а аз харесвам Жорката и чак мен ме издразни това Sweat Smile

# 332
Излезем ми откъс от подкаст в ,който Грозденка явно наскоро е участвала.
https://vm.tiktok.com/ZNd7PU3b5/

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 10:01 от Dimowa

# 333
Отвратителна продукция… Ако всичко това е вярно… Защо са пипали телефона на Лина и защо не казаха, че някой от екипа е инструктирал Грозденка да каже, че е победила Димана? На нас това не ни се казваше, докато вървяха епизодите? В двата случая се твърдеше, че двете си измислят.

# 334
  • софия
Павел и Ицака си го казаха в подкастите. На Грозденка един път те двамата са и го казали това за Димана и после и редактор. На Лина се извиниха, че наистина и е бил пипан телефона и е бил включен от редакторка. Без да иска го е направила жената, но е факт. Лина каза, че ужасно съжалява за начинът по който се е отнесла и после многократно се е извинила на жената. И в къщата и след предаването.
 И друго се сетих. Краси е излъгал, когато обясняваше на някой, че тя му се натискала, когато били без микрофони. Искал бил малко да засили драматизма. И пред нея си е признал и в подкаста си го каза.

# 335
E какво значи "пипали телефона"? Влизаш в риалити, предаваш си телефона заключен и изключен, после ако някой друг го включи... нали имаш пинкод? Никой не може да ти отключи телефона и да ти вижда нещата, какъв е проблемът тогава?
А когато ползват лаптопите, те са с шернат екран и с ясното съзнание, че от продукцията виждат какво пише всеки един на екрана и какво вижда. Идеята е да ни изнася информация за външния свят. Огромен пропуск на продукцията е, че допуска разговори с хора от външния свят не по работа. Защо позволяват разговор на Васил с кумата например? Откъде накъде? И Кумбата го пита "що изгонихте Даниела, бе"? Нашият пък се издал. В първия сезон така позволиха разговор между Стела и нейни приятелки, на които тя разказваше какво станало в къщата, кой изгонен, кой останал... безумно.

# 336
  • софия
Дизи, проблемът е бил, че е трябвало да върши работа. Има срокове и договорни отношения с фирми. При включен телефон е била паднала батерията. Не е успяла да пусне, каквото е трябвало да пуска и е станало мазало. После едва се е оправила с хората с които е работила.

# 337
Е като не може да спре работата за няколко седмици, тогава да не влиза в риалити, не знам какво да кажа. Хем така, хем онака.

Иначе... със зарядното, сядаш близо до контакт и си работиш от телефона, ако батерията е паднала. Или с power bank.

Помня, че Лина се държеше отвратително с редакторката. Като с обслужващ персонал. Много грубо отношение. Принцесата тръгнала да обижда, були нонстоп, истерии,  "паник атаки" (всъщност нервни кризи, истерии и глезотия) плюс капризи за всичко... Това ще запомня от невъзпитаната Лина.

# 338
  • софия
Ами, там всички влизат и работят в определено време. Не е единствена. Това е едно от условията.
 Но е факт, че отношението беше ужасно.
 И да, тя тогава молеше за зарядно, вдигна скандала и се ядосваше, че не и го дават, освен, че е включен телефона.

# 339
  • София
Не знам как е тази година, но предишните им следяха комуникацията по време на шоуто, защото имат право да ползват телефона само по работа, но не и с близките си. Бяха хващали нарушители, даже Стела я изгониха заради това. Не си длъжен да работиш, някои не искаха и съответно и не са им чели комуникацията.

# 340
-
Скрит текст:
телефонът на Лина наистина е бил включен от редактор

- Дени внесла цигари за Краси (но, не ѝ се държи сметка за това)

- Биляна внася храна и цигари за всички останали (но не се подхваща тая тема с нея, докато на други участници им се държи сметка за Всичко!)

- редактор е казал на Грозденка : можеш да им кажеш всичко когато влезеш, можеш да им кажеш и че си победила Димана.

- Грозденка, Краси и Влади са имали разговор за гласуване преди влизането (организиран от Грозденка)

- девет човека са имали Вайбър група преди влизането

- Краси за всяка жена от предаването говори: "тя е обвързана иначе щеше да върже"  Йоана (🤣🤣защото той е точно тип на Йоана🤣 мега заблуден), Лина, Даниела(ако останела по-дълго).....

- Краси каза че с Грозденка не са били близки защото са били заедно само на обяд, вечеря, дискотека, друга дискотека с обща компания и в останалото време само да си писали и говорили до 7 сутринта.
Но с Виктор сега са много близки защото са били заедно на няколко дискотеки. Добрееее.......

- Грозденка си купувала ядене в тъмницата защото си имала пари в якето, а пък тоалетната им била в някакъв ресторант наблизо

- Грозденка се е опитала да измами продуцентите да ѝ дадат повече цигари в тъмницата
(И разбира се Грозденка е разпитвана, държи ѝ се сметка....)

- Грозденка и има и няма хонорар, имало някаква незначителна сума, платена към хората които я представляват

-Биляна твърди че Грозденка е била на нейно участие преди влизането (защото Биляна си познава всички 6 човека които ѝ отиват на участия)

- Денислава признава че доста ретроспекции доказват че Грозденка е права

-Биляна е писала в общия чат към Грозденка: "доволна ли си сега маймуно, доволна ли си", а Виктор в същия чат: "аз и да ти напиша нещо, то ще трябва да е на цигански, щото няма да разбереш" (Но не им пречило да се виждат няколко пъти след предаването, В и Г. Което, говори лошо за Грозденка, жената няма себеуважение явно, но пък за Виктор....е  какво да говори за Виктор, за мен той е със СОП и нищо не може да ме убеди в спротивното) .

-Според водещо-продуцентите Алпер е найхаресваният участник, с не Грозденка.

-Според водещо-продуцентите Грозденка излиза не със позитиви от предаването и не като позитивен участник(каквото и да значи това)

- Според водещо-продуцентите коментарите за Грозденка са били предимно негативни.

- Памеца бил вторият найхаресван участник.
Скрит текст:
(Ъъъъ....не съм сигурна...но ако е вярно, говори достатъчно за аудиторията)

А според мен, те ще продължават да си канят приятели и да нагласят победители, докато им гледаме тъпото предаване заедно със децата които под всеки епизод пишат : първи, втори......

Това са нещата, които чух в подкастите досега. Някои ги спирах в началото, някои по средата,  някои от тях слушах до край, някои по два пъти.
Някои от нещата се повтарят по няколко пъти във всеки подкаст. Разбира се, от страна на водещите.

Бих казала на Павел и Ицака ала Лина "Are you fucking serious??!?" JoyJoyJoy

Благодаря за хайлайтите! Heart

Ще си догледам Гроздето и отивам на Лина.

# 341
Пуснах си Биляна, то не се търпи. Били нормални скандалите, във всяко семейство и общество било така?! Това не бяха скандали, а грозни обиди и клетви. Толкова си вярва, че е готина. Най-неприятния участник, който мисля че подведе много хора да играят ‘готините’ и отрови сезона.
Имали един цял ден, в който говорили за оргии, нямало ден в който не говорят за секс. Разочарована, че не ги излъчили…

# 342
  • софия
Не съм гледала Биляна, но ако наистина за нея това са нормални отношения, значи не е имала много щастлив живот. Може би и за това се опитваше сама да се убеди, че е обичана от всички.

# 343
И защо лъгаха Павката и Ицака в епизодите за тези неща. Буквално пред всички излъгаха на номинациите, че никой не бил казал на Грозденка да каже, ако реши, това за измислена битка с Димана... А сега - бил й го казал все пак редактор. Как може да си позволят пред всички вътре да излъжат така. Ако не са се координирали водещи и редактори кой от тях какво е говорил на участниците, по-добре да не се правят на много важни да обявяват гръмко невярна информация. А и, реално те не се поправих и в тези анонси, които правят за епизодите и които със сигурност записват след сглобяване на епизода и доста кратко преди излъчването му. Тоест, ако са искали, са можели да добавят поне към зрителите, че се извиняват за грешката, която са допуснали по време на снимките, когато са излъгали предполагам неволно за нещо такова, което взриви настроенията вътре още повече.
И това с телефона на Лина е супер тъпо също. Всички - и участници, и редактори, и водещите, я изкараха тогава едва ли не луда и истеричка и че сама не знае какво си е правила с телефона и как си го ебила оставила... И какво излезе - че тя имала право да се сърди все пак. Поне не почна да ги нарича и предизвиква на бой като Андон...

# 344
Павел и Ицака, в частност Павел, са тооолкова нагли, че няма накъде. Позволяват си да критикуват и коментират аудиторията си и да слагат всички под общ знаменател. Алооо, ПРОДУКЦИЯТА, именно тези хора ви носят гледанията и подигравателното ви отношение е меко казано скандално. Аз лично съм писала най-много 2-3 пъти коментар на подобни видеа в ютуб и заради възмущението си след линча върху Грозденка, просто не се сдържах. И споко, не сме на по 15-20, че да ни държите точно вие морал, дето имате още доста годинки и хляб да изядете.

Общи условия

Активация на акаунт