КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 28 690
  • 619
  •   1
Отговори
# 390
Аз не ги следя много но в един подкаст си казаха че са и големи фенове на Дари и нейната игра и че била умна. Така че предполагам затова са поканили и нея

# 391
Е аз обаче гледах подкаста с т.нар. “Агресия” над ломската перла. И плътно я защитаваха с всяко едно изречение. И Туджарката, и Нидиелчу. Гледаш избирателно Wink
Бяха против (както и повечето хора тук) агресията и вербалното насилие над човек, който в случая беше Грозденка.

Точно техните коментари и обзори, както и тези на outcast bg, бяха наистина обективни.
1. Вербално насилие си имаше И от нейна страна към  останалите. Цял сезон ги подреждаше всички.
2. Outcast не гледам и не ми е критерий.
3. В анкетата няма въпрос само за финалистите.

# 392
Кога и къде ще го дават финала?

# 393
bTV Action 20.00 ч. Евентуално и в ютюб.

# 394
  • софия
Този път казаха, че са се подсигурили да не стане пак фал и ще има опция за гласуване и в тубата.
 Надкаст казаха, че няма да канят никой, който доброволно е напуснал. И това беше още при първото напускане на Дани. И то какво стана, не им останаха хора за канене.
 Тия двечките не знам как заедно ще успеят да са в подкаста. Предпочитах ги всяка в отделен епизод. Биляна, ако се престраши да отиде, като представител на готЕните ще съм за първи път приятно изненадана от нея.

# 395
утре би трябвало Грозденка и Дари да са в Надкаста
Потрес. Туджаров и Нидиелчу както са фенки на Грозденчето, представям си какво импониране и съгласие ще е за всичко, което изръси това нагло ломско създание. Сестра й вече говори за “дискриминация” в “Къде е златото”, Жоро (победителят от “Къртицата 2”) я дискриминирал. Иначе и тя не си затваря устата, но винаги е жертвата. Е да, възпитани са от едни и същи родители в една и съща махала. То беше повече от ясно.
Жоро Я дискриминира. Поне от 20-те секунди, които са включени в промото. Идва и ѝ говори, че ромите не работели и слага всички под общ знаменател... дано Яница му е казала нещо за ниските грозни плешиви мъже.

# 396
В ютуб вече има пуснат лайв.

# 397
Без звук и с картинката от миналата година Grinning
Звукът липсва заради авторските права, сега писаха.

# 398
  • София
Само на песните няма да има звук, в началото имаше, като започна песента го спряха, после пак ще има.

Много хора има в залата, очаквах да е по-празно, но днес като отворих схемата имаше малко останали места.

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 19:59 от Niya-

# 399
По Btv action  най-вероятно на песните ще пускат реклами.

# 400
Включвам го и чувам “Арена София готови ли сте за големия сезон на къщата на инфлуенсърите сезон 4” 😂😂

# 401
Да видим кого ще освиркат…

# 402
Качеството е един път, предават на живо от личния телефон на Ицака 🙄🙄

# 403
Отново участниците ще могат да гласуват…

Нямам думи!

# 404
Без звук и с картинката от миналата година Grinning
Звукът липсва заради авторските права, сега писаха.
По бТВ екшън си има звук от самото начало, затова ги пуснах там.
Павката още в първото изречение: “които ни гледате ВЪВ  бТВ Екшън и нашия ютУб канал” Grinning
Но започнаха навреме, добре, че е тв излъчването. Миналата година започнаха с над 30 Мин закъснение, пускаха си музичка Wink

Общи условия

Активация на акаунт