КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 28 493
  • 618
  •   1
Отговори
# 435
Ilieva_i, не се занимавай с този човек, няма оправяне.
Пуснах го сега, аз съм за Дени! Поне нещо направи в тази къща.

# 436
Качеството е добро. И финалът е не е толкова зле като миналата година.

Влади с телефона … направо гротеска.

# 437
Забелязахте ли как прическата на Денислава на първата игра в София, където обикаляха беше една (на плитка), а на финала се появи със съвсем друга? Нали уж битката беше на живо??
Очевидно се бъзикаха, че е на живо lol
Иначе големи реклами, голямо чудо...как няма да пуснат да чуем великата певица Биляниш 😃

И по-добре, недай Боже, някой да научи нейна песен

# 438
Абе май сте прави че ще го нагласят алпер за победител

# 439
Само да вметна, че като ги гледах как бягат през секторите и дроба щяха да си оставят по стъпалата. ИЧ не ми изглеждаха като хора, на които не им пука дали ще спечелят и не биха спечелили на всяка цена. Краси е на системи в момента. Grinning

# 440
Краси много се изнерви на последната битка.
Алпер честно си взе и двете игри, реално Дени помогна на Краси на танграма.
Алпер вероятно ще обере точките от съквартирантите, Лина има две сигурни.

# 441
Тези реклами са направо досадни...

# 442
  • София
Не виждам как ще се обърне финалът, всичко сочи, че Алпер печели. Не бях много сигурна за кого съм, но като започна ми стана ясно. 😁 Харесвам си ги Краси и Дени още от предишните предавания. Лина и Алпер също не са лоши, но не са ми фаворити.

# 443
За пръв път гледам целия сезон с финала, предишните години гледах първите епизоди или до средата. Честно казано ми е доста скучно. Първата игра не беше добре подбрана и това, че тя не е на живо обезсмисля живото предаване.😅 И наистина, хората от София имат предимство, въпреки че са доста известни места. Като видях втората битка веднага разбрах, че Дени ще победи, защото в Игрите въртят версиите на този пъзел и всички са подготвени за него. Третата игра беше смешна, никакви качества не показват с нея. Четвъртата игра беше окей, но трябваше всички да играят всички игри. Може би от всяка игра първият само да взима точка. Иначе Дени подсказа на Краси и Лина, но не и на Алпер, а после взе флагчето изпод носа на Краси. Доста се бори за победата. Абе интересно ми е дали е заради спортен хъс или защото и трябват парите. Беше казала, че тези пари ги изкарва за половин месец.

Звучеше ми, че има най-много аплодисменти при влизането на Грозденка, Илиян, Божана, Йоана и Биляна. Но на живо се е чуло по-добре. Като цяло това не е критерий за любимец на публиката, защото залата е пълна с роднини, приятели и други бг инфлуенсъри, мисля че видях Дениз и Капитонова даже. Предполагам, че феновете на Биляна са там щом има изпълнение.

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 23:31 от INFJ

# 444
  • София
Лина каза, че живее над 20 години в София, не е това причината, че се обърка. Алпер пък също не е от София, а спечели, по-скоро е въпрос на ориентация и колко си оправен. Бяха известни места, не са ги забутали.

# 445
Лина каза че 12г живее в София, не знам защо толкова се обърка. Докато Кумбата говореше чувах на Лина гласът как се чува и продължава.

# 446
Божана пак сериозно изкривена.

# 447
В залата са събрали някакви хейтъри на Грозденка. Нещо не ми е много представителна извадката.

# 448
Да, преди да си купиш билет имаше анкета дали харесваш Грозденка и ако отговориш положително, ти дава билети възможно най-далече от сцената.

# 449
Поведението на Божана дори не мога да коментирам…

Общи условия

Активация на акаунт