КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 28 552
  • 618
  •   1
Отговори
# 420
Сложили са положителните моменти просто.

# 421
Който е на място там да каже за кога имаше овации и за кого не.Странно как за Биляна нямаше освиркване.

# 422
@ilieva, давай го по-спокойно. Ти просто казваш “някои хора” (визирайки мен), аз поне се обръщам директно към теб… в отговор. И въобще не ме вълнува какво мислиш, гледаш, гласуваш и т.н.
Спазваш правила за директното обръщане към друг потребител, но правилата за цитиране не спазваш. Не е нужно да се прави пълен цитат (тип чаршаф) с всички реплики и дуплики на дадена тема, а просто само към изречението или абзаца, на който отговаряш.
“Някои хора…”. ОМГ!

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 20:49 от diziler

# 423
Доста неприятно докато Алпер и Лина редят пъзелите водещите да повтарят “Публиката е за Алпер; Алпер е фаворита; Викат само за Алпер”.

Не само е непрофесионално, но все пак се чуваше скандализиране и за Лина.

# 424
Влади с телефона, излизащ пред зрителите е едно от най-нелепите неща, които съм виждала, особено, имайки предвид, че го освиркаха и дори фалшивите овации не успяха да го скрият. А Веско, господин Денис Родман с метър по-нисък съвсем няма какво да се коментира. Биляна прегръща Гроденка.... Танца с лампите в началото - нелеп. Качеството, както някой спомена - сниймат финала с на Ицака телефона Grinning

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 21:11 от joan*

# 425
Влади не е пуснал стори с видеото, което направи xd

# 426
Влади не е пуснал стори с видеото, което направи xd

Върнах за да видя, че изпуснах… трябва да измисли коя песен да му сложи да не се чуват хората 😂

# 427

Андон защо си задава сам въпроси? 😃

# 428
@ilieva, давай го по-спокойно. Ти просто казваш “някои хора” (визирайки мен), аз поне се обръщам директно към теб… в отговор. И въобще не ме вълнува какво мислиш, гледаш, гласуваш и т.н.
Спазваш правила за директното обръщане към друг потребител, но правилата за цитиране не спазваш. Не е нужно да се прави пълен цитат (тип чаршаф) с всички реплики и дуплики на дадена тема, а просто само към изречението или абзаца, на който отговаряш.
“Някои хора…”. ОМГ!

Не визирах само теб, затова е множествено число и е много правирно "OMG". Защото това не го правиш само ти. Който разбрал, разбрал. Предлагам да не занимаваме хората с неразбирателството си. Мисля, че вече втори път те моля да не се заниманвш с мен и то в коментарите. Благодаря ти предварително и го давай по-спокойто, дават финала все пак. Вярно, че не е интересно, но чак толкова не е.

# 429
Забелязахте ли как прическата на Денислава на първата игра в София, където обикаляха беше една (на плитка), а на финала се появи със съвсем друга? Нали уж битката беше на живо??

# 430
  • София
На мен не ми изглежда зле качеството по бтв като за лайф.

Дотук са:
Краси 4 точки
Алпер 4 точки
Дени 3 точки
Лина 2 точки

Дано Краси дръпне, защото по вот ще е Алпер.

# 431
Забелязахте ли как прическата на Денислава на първата игра в София, където обикаляха беше една (на плитка), а на финала се появи със съвсем друга? Нали уж битката беше на живо??
Очевидно се бъзикаха, че е на живо lol
Иначе големи реклами, голямо чудо...как няма да пуснат да чуем великата певица Биляниш 😃

# 432
Нали уж битката беше на живо??
Е, това беше шега. Ясно е, че е на запис няма как да рискуват 30-40 мин.

# 433
Втората битка отново беше нагласена за Алпер.. Първият сектор и след това на другият сектор той беше до него.

# 434
Излизането на Влади...като че ли целия му престой вътре да не бе достатъчно жалък, още това му липсваше... няма такъв криндж...

Общи условия

Активация на акаунт