КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 23 136
  • 576
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Добре де, а имаше ли наистина такъв момент за който говори Дари?
Че била казала, че всичко което прави е само игра и че е в роля и че всичко е стратегия. Защо убийте ме, но аз не си спомням да ни е показван подобен синхрон.

Тя и Грозденка в Надкаста я засече с това и каза нещо от сорта, ''Кога си го казала''

# 556
Не е имало, разбира се. Тя е гледала Азов и Надкаст, ама нищо не е схванала. Измислила си е много от нещата в последствие (без “сюжетните линии”) и се опитва да ги обясни, но никой не ѝ вярва.

# 557
Сега може мнението ми да е примитивно и елементарно, но наистина вярвам че Дари ревнуваше Виктор от Грозденка.

Той си личеше, че я харесва- явно на външен вид, Дари много се дразнеше. Даже като коментираха кой с кого би спал, Виктор каза Грозденка, Дарито се правеше че не е чула и разбрала 😂

# 558
Просто осветяваше част от Сянката на тази къща (по Юнг).

Този коментар за Божидара е право в десядката. 😊

# 559
Че била казала, че всичко което прави е само игра и че е в роля и че всичко е стратегия. Защо убийте ме, но аз не си спомням да ни е показван подобен синхрон.

Аз си спомням един такъв момент, но и тогава не беше убедителна Laughing Нямам нерви да и връщам синхроните да я проверявам какво била казала или не, показва достатъчно.

Иначе за любовния тригълник... Дари след финала беше качила едно стори, в което каза нещо от сорта на "Качете сторита от афтърпартито, НО да съм сама. Каквото се случи на партито си остава там" (доста грубо преразказано, ако някой го помни по-добре да ме поправи) и се хилеше нещо. И аз тогава си помислих, че нещо с Виктор. Сега уж Грозденка била близка с него на афтърпартито. Не знам, много глупави момичета са тези двете, ако пак се замесват в такива истории. Виктор освен красивото си лице няма едно друго качество..

Пускам сега Надкаст да ги чуя какво говорят.

# 560
Като гледам по сторита, Грозденка и Лина след предаването са си по-близки по между си, от колкото с Божидара.
От финала Лина е качила само снимки с Грозденка, въпреки че Божка я защитаваше яростно.

Явно Божидара и извън предаването е супер натоварваща щом дори Лина не може да я търпи.

# 561
Като гледам по сторита, Грозденка и Лина след предаването са си по-близки по между си, от колкото с Божидара.
От финала Лина е качила само снимки с Грозденка, въпреки че Божка я защитаваше яростно.

Явно Божидара и извън предаването е супер натоварваща щом дори Лина не може да я търпи.
Божидара в стори каза,че не се е снимала с никой.  А и тя живее в Пловдив няма как да е с Грозденка и Лина нон стоп. 😃

# 562
Казвала го е , но беше пак леко завоалирано

# 563
Ева (победителката от сезон 1), Блек Гого (от преселекцията на сезон 2) и Венета (от сезон 3) коментират финала на "Къщата на инфлуенсърите" 4.

Венета е била и на третия, и на четвъртия сезон в Арена София и каза, че миналата година публиката много е освиркала един участник (което не се е чуло в ютюб), ама така и не разбрах кой участник, тя не му каза името.
А тази година при Грозденка имало и освиркване, и аплодиране едновременно (в залата се е чуло, но не толкова по телевизията). При Виктор и Влади - притихнала публика.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 00:18 от diziler

# 564
  • out of space
Ева (победителката от сезон 1), Блек Гого (от преселекцията на сезон 2) и Венета (от сезон 3) коментират финала на "Къщата на инфлуенсърите" 4.

Венета е била и на третия, и на четвъртия сезон в Арена София и каза, че миналата година публиката много е освиркала един участник (което не се е чуло в ютюб), ама така и не разбрах кой участник, тя не му каза името.
А тази година при Грозденка имало и освиркване, и аплодиране едновременно (в залата се е чуло, но не толкова по телевизията). При Виктор и Влади - притихнала публика.

Айде де, как се казваше....в инста е Ха-ха

Аз гледах сезоните по необичаен начин- 4 до средата, после 3 и 2, после 4 до края. Сега гледам 1, въпреки че знам че Ева побеждава Simple Smile

# 565
Не само в инстаграм, но и в реалност си е пълно Ха-ха този.

# 566
Да, вярно, че беше Даниел Хаха
Скрит текст:
В "Къде е златото" днес имаше въпрос "кой от вас е без татуировки, да си вдигне ръката" (това беше една от уликите, че Богаташът има повече от 2 татуировки, а те го издирват) и сестрата на Грозденка веднага вдига ръка, въпреки че има татуировки. И веднага й направиха забележка. Първата й работа е да излъже, да шмекерува, да измами, да хитрее...  В предния епизод пък рева, заради "дискриминация". Двете сестри са правени по калъп, личи си, че една майка ги е възпитавала. Лъжата и заблуждаващата информация явно са най-нормалното нещо в техния живот. Винаги да се шмекерува и мами. После "ама какво съм им направила?" + сълзи

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 11:56 от diziler

# 567
Кратък подкаст на Алпер след победата:

# 568
Грозденка и сестра ѝ с ново видео относно къщата.
В нейния подкаст... с тъмбнейл "Цялата истина за Къщата на инфлуенсърите",  демек нейната истина. И като изръси нещо невярно (в което замесва други хора) няма кой да й опонира. Също както когато дойдоха майка й и сестра й в един от последните епизоди. На двора тя им каза нейната истина колко лоши са те, като удобно пропусна какво тя е направила, за да се държат те така. И резултатът беше ясен. Нещо учудва ли ви?
Тези два подкаста (Надкаст и този на двете ломски перли) ще ги пропусна.  А и логореята на Божидара е най-малкото, което искам да слушам. Много точни изказвания на @ilieva_i и за лелята на 36, и за бившия затворник, и за Дари.

Много точно. Гледах подкаста, но това момиче не спря да лъже. Дори виждам, че са започнали да публикуват в TikTok любителски ретроспекции с лъжите Joy: https://www.tiktok.com/@adaliamanadali/video/7564389749780172062

# 569
Татстоунъра беше вчера в Пееш или лъжеш. Много ми е неприятна тази женица.

Общи условия

Активация на акаунт