КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 23 286
  • 576
  •   1
Отговори
# 225
Според самите хлапета, Дизи. Виж, какво става в коментарите под видеото. Мазало е. Щом е хванала тази вълна, трябва поне малко от малко да съобрази това с аудиторията. Наргилета и хазарт не са най-доброто за инфлуенсване на подрастващи.
Да, точно това е. Това визирах и с факта, че е издигната за "национален герой". Естествено, че е преувеличено, но в момента се радва на голямо одобрение.

# 226
В анкетата за предпочитан сезон, гласувах за първия и втория. Макар и с повече технически гафове, това си остават по-истинските сезони и го няма този неприятен послевкус в устата , който остава...(от третия и четвъртия сезон) най-вече заради продуцентите, които отявлено бутаха конкретни участници до финала и ги връщаха в играта, въпреки волята на останалите съквартиранти.  Фаворит номер 1 за всички сезон ми е Дидо! И ако в неговия сезон имаше Тъмница, той щеше да стигне до финала, защото винаги побеждава на игри, умен и комбинативен е.

На последния въпрос (с кои от участниците бих общувал в реалния живот) отговорих с Алпер, Виктор, Денислава и евентуално Красимир.

# 227
Може би непопулярно мнение, но за мен третият сезон беше най-интересен. Още в началото, когато започнаха с коалициите (които тогава не харесвах), се видя, че именно те придаваха динамика. В този сезон, в който нямаше явни коалиции, беше пълна скука, сезонът се раздвижи чак накрая със ситуацията с Грозденка, но като цяло беше пълно дъно.

# 228
Може и да бъркам, но мисля, че дневника на Грозденка се оказа в Павел и Ицака по време на онази мисия, в която трябваше да държат и не пускат най-ценния си предмет. Съответно за Грозденка това беше дневника й, а по някое време тя го изпусна и трябваше да го сложи в някаква кутия.
Много грозно беше четенето му, да, особено когато самата Грозденка имаше възражения. И това четене беше направено с един насмешлив и снизходителен маниер, в който като цяло притичаше и интервюто, докъдето гледах.
Не има прави чест на продуцентите такова поведение и толкова явно показване на пристрастия.

# 229
И според вас другите са си оставили личните вещи завинаги при Павел и Ицака ли?

# 230
Пуснах подкаста, наистина има лично отношение, трябва да се оправдаят приятелчетата Андон и Алпер. И не разбирам защо се скача след всяко положително мнение за Грозденка? Не е национален герой или светица, но трябва ли да замажем излагацията на всички?! На другите им спестиха неудобни въпроси, подпомагаха им отговорите, неглижираха ситуации, а с нея ровят ли ровят…

# 231
Според мен точно ѝ се подиграваха в лицето, но всеки си има мнение… Това е моето!

Не може да ме убедите, че те нямат лично отношение към участниците, които са им приятели отпреди предаването, и се опитват да ги изкарат светци.

# 232
Не мисля, че някой скача, просто като има някакво различно мнение след твоето е по-лесно да отговориш. В момента съм във форума, след 2 часа няма да съм и няма да "скачам" след всяко мнение.
С нея ровят, защото говори много и става диалог. Ако с някой друг подкаста беше 2 часа и 20 минути, щяхте да съзрете в това конспирация как дават прекалено поле за изява. Грозденка е възрастен зрял човек и ако не ѝ е било приятно да говори 2 часа и 20 минути, щеше да стане по-лаконична, да отбива темата или дори да каже, че трябва да приключват.

Качиха и Биляна все пак.

# 233
Аз грозденка не мога много много да изтрайвам да я гледам, защото мели едно и също, но определено забелязвам че има лично отношение.

От страна на Павел той най-много се опитва да изпере Васил и Алпер, а Христо най-много Божидара и Алпер.

Васил особено много и двамата го пазят, натяква се той как сега влязал да се покаже като човек, как и той бил човечен и се ядосвал било много нормално. Еми съфорумници, не знам, аз лично наистина като се ядосам не наричам хората с квалификации “най-големият боклук” колкото и той да е човек, не му е много човечна постъпката. Също така много пъти се споменава как Васил е бил канен във всички преди сезони и чак сега се е навил, та явно затова го пазят, може би са му обещали че “няма да е страшно” преди това.

А Грозденка си беше права в подкаста, като я питаха дали е позитивен герой, тя каза “аз не съм позитивен герой, но те ме направиха да изглеждам така”

И напълно е вярно, почти никой не идолизира Грозденка, а по-скоро сме разочаровани от останалите участници.

# 234
Просто за разлика от другите, тя не е обиграна, а и задават й контра въпроси. Нямам против, но да бяха постъпили така и с другите, затова е 2ч и 30мин. Примерно с Влади половината подкаст не беше за Къщата, а за някакви странични неща.
Едит: сега говорят за групата, как Биляна и Андон пишели, значи това продължава и в живота и извинението поне на Андон, дори и в подкаста е само за минимизиране на щетите.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 12:27 от Jeri-sweet

# 235
Просто за разлика от другите, тя не е обиграна, а и задават й контра въпроси. Нямам против, но да бяха постъпили така и с другите, затова е 2ч и 30мин. Примерно с Влади половината подкаст не беше за Къщата, а за някакви странични неща.
Едит: сега говорят за групата, как Биляна и Андон пишели, значи това продължава и в живота и извинението поне на Андон, дори и в подкаста е само за минимизиране на щетите.

Вчера точно слушах за това и Грозденка каза че Виктор, Биляна и Веселин са писали и изрично спомена, че прощава на Васил, въпреки всичко защото НЕ Е ПИСАЛ в групата и не я е обиждал там.

# 236
  • софия
Някоя добра душа, която ще се жертва да изтърпи пикмито ще помоля да разкаже после с две-три думи.

# 237
Изгледах и аз подкаста с Гроздето, Павел и Ицака ринат нови дъна. Не знам какво се опитват да балансират, но не се прави така. Че и по телевизията ще дават финала. Очаквам зверско освиркване. Тая в следващия подкаст и аз не бих си я причинила.

# 238

Вчера точно слушах за това и Грозденка каза че Виктор, Биляна и Веселин са писали и изрично спомена, че прощава на Васил, въпреки всичко защото НЕ Е ПИСАЛ в групата и не я е обиждал там.
Да, чух го, беше по-нататък. Не съм разбрала, обърках го с Веселин. Наистина Павел и Ицака изринаха дъното, особено като Павел държеше да разбере дали Грозденка се извинила на Влади. Явно много ги е страх, че ще има освирквания.

# 239
  • софия
Друго си мисля. Влади зор да направят видео връзка с Краси. Отделно друга групичка си имали чат от преди предаването, около 9 човека. Накрая пак Гроздето виновна, че плетяла схеми. Да не говорим, че с тия тъпотии, как точно се виждат да стигнат всички до финал, като ще се такава сговорна  дружина.
 И за мен Неделчо и сие са много прави. Те не виждат играта, като игра, а като един мащабен рийл. Ще си пръцкаме дъгички от диванчетата и ще ръсим фейсбук мъдрости цял сезон и ще сме най яките. Някакви загубенячки там са решили, че това е състезание и ми се пънат да ми развалят рахата. Как смеят, мен ме знаят една камара дечурля, аз съм име, аз съм феймъс. Ма ха!
 Ако не беше жалко, щеше да е смешно.

Общи условия

Активация на акаунт