КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 9 986
  • 290
  •   14
Отговори
# 240
И това четене беше направено с един насмешлив и снизходителен маниер
E това е ужас. Но от тези водещи - толкова.
Изкуството е там, да не показваш пристрастия, като водещ. Но след като миналата година подариха победата на кумчето и кумицата... Какво повече може да ни учуди?

# 241
Виждам, че пак Грозденка е била на дневен ред, а темата дни по-рано беше позамряла. Харесвана или не, тя предизвиква емоция.

Изгледах подкаста и продължавам да не разбирам само Божана ли се усети какъв гювеч заформиха всички. С това отношение на водещите става по-зле :Д

Грозденка е права, че другите я направиха симпатична на публиката. Няма значение за зреителя кой лъгал, кой крал, кой не играл честно, кои прецакал другарче, дори кои са се е**ли преди 5 години...това е шоу. Все ще се измъкнеш някак.

Но за разлика от шмекеруването, вербалната агресия и психическия тормоз върху който и да е човек, особено от голяма група, е фатален за образа ти. Без значение колко прав си бил или не да се ядосваш. И тази реакция на хората ме радва, защото си мислех, че отдавна българинът е загубил тази чувствителност и емпатия.

Слабостта на групата насилници дойде от силата им да се надъхат и самоубеждават един друг колко ще са яки, дакто показват най-лошете си черти. Сега като виждам и отношението на Павел и Ицака към участниците в подкастите, ми става ясно, че дори те не са видяли проблем в това останалите да използват Грозденка за боксова круша.

Специално подкаста с Грозденка го изгледах и направо ми стана лошо. Първо Ицака се издаде, че са били дали опция на Грозденка дали да каже, че е имала битка с Димана или не. Позволяването на Биляна като активен участник да вози Димана и да си излиза. После тенденциозното снизходително отношение на водещите към нея. Четенето на дневника, все тая как и останал при тях. Мислели си, че не знаела да пише на немски .... wtf и затова писала с български букви, но видиш ли на другата страница имало и правилно. Качването на първите номинации, където Краси иска да е първи, защото явно Биляна е с бавни реакции и трябва да я покриват, че участия я чакат.....това вече е наглост към зреителите и останалите съквартиранти. После питането на чат ГПТ дали Биляна или Грозденка са пикми. И той взе, че обърка Биляна с Божидара 😅 Коментари на чатове, където Биляна продължава да дъвче Грозденка след къщата и Грозденка лефтила 🤣 Не знам в коя паралелна вселена водещите си мислят, че това е професионално поведение и приятелите им изглеждат ебаси пичувете.

Четох и коментарите под видеото, ами водещите се прострелват в крака също както свойте приятели от къщата. Явно приятелството им е по-важно от бизнеса и затова нивото е такова.  И бтв екшън им е много, вероятно до там ще си останат, освен ако и бтв не са го закъсали здраво. Тогава има шанс за следващ по-успешен сезон.  

Edit: нямам търпение да видя Грозденка в Надкаст!

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 15:12 от ilieva_i

# 242
Няма да обобщавам подкаста с Биляна, единственото интересно засега е, че Грозденка е била на участие на Биляниш в Лом преди предаването, а после се прави, че не знае коя е. Павел и Ицака я захапаха, че може да се е объркала, Биляна твърди, че нейни фенове са ѝ писали да потвърдят.
Павел и Ицака си я конфронтират, не знам защо виждате само като го правят с Грозденка.

# 243
Да се очаква безпристрастие от Павел и Ицака означава човек да не е гледал предишните им подкасти. Те винаги подкрепят хората, които са им приятели, и се отнасят с насмешка към тези, които са в конфликт с тях.
Реално погледнато, те са били там през целия сезон, виждали са всичко в реално време и очевидно са били ок с това. Просто моралният им компас не се е променил оттогава.
Миналата година беше същото с Каменов и Спас – след шамара дори се смяха в момента. Едва след реакцията на Спас осъзнаха, че нещо не е наред. Но дори тогава защитиха Каменов в подкаста – просто постъпката му резонираше с техния морал.

# 244
Изгледах го и аз, държат се като дечица -  ама какво пък толкова?! Постоянно бъзици и омаловажаване. Като се опитаха и да кажат, че не била най-положителния  герой от предаването и тя ги пита кой тогава, били Алпер и Илиян ( който излезе и го даваха 5минути).

# 245
  • София
Привет. Следях целия сезон, но не знаех че има тема тук. Предните сезони не съм гледала, но Павката и Ицо ги гледах преди години като стартираха с клипове. Иван и Андрей на новото време.

Радвам се, че ще го дават по тв. Аз съм за Краси или Алпер, но подозирам че ще спечели Краси. От момичетата Дени е с предимство, но вероятно мъж ще спечели.

# 246
Миналата година беше същото с Каменов и Спас – след шамара дори се смяха в момента. Едва след реакцията на Спас осъзнаха, че нещо не е наред. Но дори тогава защитиха Каменов в подкаста – просто постъпката му резонираше с техния морал.
Това просто не е вярно. Гледала съм този момент много пъти - Ицака го нямаше, Павел не видя какво стана и като стана суматоха, Павел попита какво се е случило и каза нещо от сорта на "Защо така направи?". Не е оставен в монтажа момент, в който Павел да се смее, не знам дали е имало такъв.
Не си спомням и да са го защитавали в подкаста.

# 247
Няма да обобщавам подкаста с Биляна, единственото интересно засега е, че Грозденка е била на участие на Биляниш в Лом преди предаването, а после се прави, че не знае коя е. Павел и Ицака я захапаха, че може да се е объркала, Биляна твърди, че нейни фенове са ѝ писали да потвърдят.
Павел и Ицака си я конфронтират, не знам защо виждате само като го правят с Грозденка.

Аз сега го гледам, наистина с Биляна има малко конфронтации, но пък с Васил много го пазеха, Влади също. А Ицо във всеки епизод оправдава ВСЯКО действие на Дари.

# 248

Това говори много лошо за Биляна, щом си помни всички присъстващи на участията. Явно не са много....
Това (за мен) очевидно е изсмукано от пръстите в опит да докаже, че Грозденка я е знаела. То от там тръгна и скандала, явно още не може да го преглътне обидата, че не я знае. Дъно, дъно. Ако беше истински пич, а не пикми щеше да и' е през едно място дали човек, който очевидно не уважава, не я знае.

Знам, че ще ви шокирам, но аз съм ходила на дискотека с компания без да имам представа кой пее. След години като си разказвахме за случката разбрах, че е бил фолкпевеца Крум и с години не подозирах за съществуването му. А той даже поздравяваше компанията. О мон дьо!
От девет кладенеца ще носи вода, за да е отгоре. Ама те така правят пикмитата.

Дори и хипотетично Грозденка да е излъгала, че не я знае. Това не дава право на Биляна да е насилник, защото такава лъжа не може и не ти е оправдание за каруцарското поведение.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 15:41 от ilieva_i

# 249
Гласувах за Краси. Искам той да спечели.

# 250
Това просто не е вярно. Гледала съм този момент много пъти - Ицака го нямаше, Павел не видя какво стана и като стана суматоха, Павел попита какво се е случило и каза нещо от сорта на "Защо така направи?". Не е оставен в монтажа момент, в който Павел да се смее, не знам дали е имало такъв.
Не си спомням и да са го защитавали в подкаста.
За смеха може и да съм объркала, но съм сигурна, че на шамара през лицето реакцията на Павел беше нещо от сорта на: "Това не е твое дете, че да го възпитаваш" и това беше единствената реакция, докато Спас не стана. Валерия повече защити Спас, отколкото Павел.
Още повече, че преди плесницата през лицето имаше една зад врата, там съм сигурна, че присъстваха и двамата. Дори, защото явно е много забавно, дадоха мисия на Спас да дразни Каменов. След това имаше многократни заплахи от страна на Каменов, дори и предмети хвърляше по Спас и реакция пак нямаше никаква.

# 251
  • България
Скрит текст:
Аз грозденка не мога много много да изтрайвам да я гледам, защото мели едно и също, но определено забелязвам че има лично отношение.

От страна на Павел той най-много се опитва да изпере Васил и Алпер, а Христо най-много Божидара и Алпер.

Васил особено много и двамата го пазят, натяква се той как сега влязал да се покаже като човек, как и той бил човечен и се ядосвал било много нормално. Еми съфорумници, не знам, аз лично наистина като се ядосам не наричам хората с квалификации “най-големият боклук” колкото и той да е човек, не му е много човечна постъпката. Също така много пъти се споменава как Васил е бил канен във всички преди сезони и чак сега се е навил, та явно затова го пазят, може би са му обещали че “няма да е страшно” преди това.

А Грозденка си беше права в подкаста, като я питаха дали е позитивен герой, тя каза “аз не съм позитивен герой, но те ме направиха да изглеждам така”

И напълно е вярно, почти никой не идолизира Грозденка, а по-скоро сме разочаровани от останалите участници.
Контентът на Васил е въртене на машинки, което е основен компонент в КнИ.

# 252
Интересно ще е ако БТВ купи Къщата за следващия сезон. Според мен предаването ще си изгуби чара, но пък поне ще е по-изпипано като продукция.
Също така си представям как вместо инфлуенсъри вкарват същите телевизионни муцуни, които въртят по всички предавания.

# 253
Изгледах последните им подкасти и съм в абсолютен потрес. 🤯
Тия хора нямат никаква емпатия, никакво усещане за мярка. Памеца им говори за наркотици, „леки“ жени и затвори, а те се кикотят,издават странни звуци,наподобяващи кучешки лай.
 Толкова неадекватно и елементарно поведение не бях виждала. И това хора, които се водят продуценти?! Липсва им всякаква дълбочина, интелект, отношение.

# 254
Как гласувахте за това кой сезон ви е най-любим?

Общи условия

Активация на акаунт