Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 36 498
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
От 3 дена им пиша, че не са ми добавили празни шишенца от тестери с поръчката и нищоо🙄 пълна тишина. Дами, какво мога да направя според вас? Харесвам им сайта и ми се изкаше да остана да бъда клиент, ама 5 лева са 5 лева...😑

Обади им се, или им пиши на тел, който е даден, принципно са много коректни, но понякога се случва да забравят нещо.

# 136
https://awscents.co.uk/

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 20:24 от Moderator1

# 137
Купих Сансиро от Одрин. За мен Еrba Pura и My way. След толкова чудене баш тия двата топ любимци.
За ММ Инвиктус.
Разполагаме с много малко време и ме е яд, че не взехме поне още по два аромата.
Бяха на страхотни цени, аз бях отишла с идеята да взема и някои типично цветни и класически ухания, които знам, че ще ми харесат.
Тези двата са много нетипичен избор за мен, много масови.
Харесаха ми обаче на пръв поглед.  
Какво ще стане в следващите дни е мистерия 🤣🤣🤣
Ще видим.
Ербата беше последна бройка.
Най-продавания каза, че бил, което и си знаех.
Беше пълно с хора.
Много ми харесаха продавачите.
И ще ходя пак😊
Сега ще поръчвам и от сайта им.
Исках да тествам Андромеда, Си, Розовото Версаче, Бърбъри и още доста.
Но повечето, които пробвах на блотер не ми допаднаха.
И малко прибързан избор май направих.
Останаха лири и после ме беше яд, че не ги издумкахме за още парфюми.
Но нямаше време да се върнем.
Ербата миришеше цяла нощ и даже след къпане.
Това нещо е чудовищно.
Аз исках нещо унисекс. И го получих.
Ароматите са много интересни.
Имат всички мои любими нотки, но са и доста особени.
Тези дни ще ви докладвам доколко ще се разбера с тях.
Ербата при първо помирисване много ме грабна.
My way бях харесала още на летище.
Не знам дали ще се влюбя в тези аромати.
Но определено разбирам защо са толкова харесвани.
Като цяло обаче не са парфюмите, за които бих дала пари за оригинал.
Не знам доколко са близки реално, но са чудовищно трайни.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 10:34 от Caroline_Bingley

# 138
Здравейте, момичета и момчета!
Скоро ми предстои екскурзия до Истанбул. Никога не съм била там и не съм на ясно кои имитации на парфюми се предлагат. Основният ми въпрос към тези от вас, които са запознати, препоръчвате ли ми конкретни марки, като основният ми критери, както винаги е наситеност, сила и интензитет. Не ми е проблем ако ароматите не са едно към едно с оригинала, но липса на трайност и шлейф категорично ме отказват от желание за придобивка.
Благодаря!

# 139
  • Истанбул
Като дългогодишен жител на този град мога да кажа,че има много магазини за аналогова парфюмерия,основно на Bargello,d@p,Sansiro,Loris,Eyfel,Muscent,MAD.В моловете има щандове на марката  Lellas.По Истиклял-централния булевард на пл.Таксим има бутик на Arabian oud.Като слизате към Венецианската кула вляво има магазин на Tiyrus-също много отбрани масла и авторски парфюми,с бутиков характер-малко по-скъпи от аналоговите парфюми.

# 140
  • София
Като дългогодишен жител на този град мога да кажа,че има много магазини за аналогова парфюмерия,основно на Bargello,d@p,Sansiro,Loris,Eyfel,Muscent,MAD.В моловете има щандове на марката  Lellas.По Истиклял-централния булевард на пл.Таксим има бутик на Arabian oud.Като слизате към Венецианската кула вляво има магазин на Tiyrus-също много отбрани масла и авторски парфюми,с бутиков характер-малко по-скъпи от аналоговите парфюми.
А дали случайно знаете марката на парфюмите, които се предлагат в магазините Hazerbaba?

# 141
О, много благодаря, haksev! Даде ми много ценна информация!
Няма как да пренебрегна и информацията, че си дългогодишен жител на този град. Обожавам Турция и съм пристрастена към всичко турско. Храната ми е любима, много, много, а Истанбул ми е мечта!
Благодаря ти!

# 142
Скоро ми предстои екскурзия до Истанбул. Никога не съм била там и не съм на ясно кои имитации на парфюми се предлагат. Основният ми въпрос към тези от вас, които са запознати, препоръчвате ли ми конкретни марки, като основният ми критери, както винаги е наситеност, сила и интензитет. Не ми е проблем ако ароматите не са едно към едно с оригинала, но липса на трайност и шлейф категорично ме отказват от желание за придобивка.
Благодаря!
В Истанбул има Сансиро ( на Египетския пазар ) в уличките, по главните булеварди също. Има и Барджело(в Ортакьой), а вероятно и другаде.
Най-различни парфюмерии навсякъде.
Само си провери близка локация предварително там където ще си.
Ако ще минавате през Одрин много хвалят Сансиро, много е близо да главната джамия.
Много добро обслужване. Тъкмо вчера се върнах. Там има и Лорис.
Съветвам от Одрин да си вземеш, защото са по-изгодни. В момента има промоция.
Аз вчера се върнах от Истанбул.
Желая ти приятни мигове в то,и очарователна град през всички сезони🍁
И на мен така ми беше мечта и ходя вече няколкото пъти.
Обича този град❤️
Мъстсент са много хубави. И те са в Одрин, също на много лесно място.
Набележи си локации и действай.
В Сансиро имат снимки на парфюмите, много са любезни, предлагат, обясняват, пълно е с пазаруващи. Има огромен избор и за всеки вкус.

# 143
  • Истанбул
А дали случайно знаете марката на парфюмите, които се предлагат в магазините Hazerbaba?
Hazerbaba продават локум и подправки.Евентуално в магазина им на Еминьоню може би има етерични масла.

# 144
Благодаря!
В Истанбул има Сансиро ( на Египетския пазар ) в уличките, по главните булеварди също. Има и Барджело(в Ортакьой), а вероятно и другаде.
Най-различни парфюмерии навсякъде.
Само си провери близка локация предварително там където ще си.
Ако ще минавате през Одрин много хвалят Сансиро, много е близо да главната джамия.
Много добро обслужване. Тъкмо вчера се върнах. Там има и Лорис.
Съветвам от Одрин да си вземеш, защото са по-изгодни. В момента има промоция.
Аз вчера се върнах от Истанбул.
Желая ти приятни мигове в то,и очарователна град през всички сезони🍁
И на мен така ми беше мечта и ходя вече няколкото пъти.
Обича този град❤️
Мъстсент са много хубави. И те са в Одрин, също на много лесно място.
Набележи си локации и действай.
В Сансиро имат снимки на парфюмите, много са любезни, предлагат, обясняват, пълно е с пазаруващи. Има огромен избор и за всеки вкус.
Балсам за моите очи е това, което си написала, Caroline_Bingley!
Благодаря ти и на теб много!
Със сигурност ще бъде незабравимо преживяване за мен и се радвам, че чета тук колко е прекрасно и невероятно в Истанбул! Не знам дали ще минем през Одрин, всъщност само там съм стъпвала на турска земя до сега и нямам търпение да посетя колкото може повече места.
Колкото до парфюмите, Loris много ме интересуват, защото само те предлагат моята непрежалима Dolce Vita. Със сигурност ще падне голямо търсене и мирисане. С добри впечатления съм от Сансиро и D&P. Eyfel и Bargelo до сега не съм пробвала, а MAD дори не съм и чувала.
Благодаря!

# 145
  • Deutschland
Ще чакам отзиви за Dolce vita, имам Лорис наблизо. Благодаря.

# 146
  • София
Hazerbaba продават локум и подправки.Евентуално в магазина им на Еминьоню може би има етерични масла.
Благодаря! В един от тях ( не знам адреса) бях пробвала парфюм, който  ми напомняше много на Делина и за това реших, че е имитационна парфюмерия.

# 147
3 нови аромата от The Moon.
Някой ако ги пробва, да споделя как са.

# 148
Който харесва Her confession може да пробва и варианта на Гиза. Имам ги и двата и честно казано на Гиза ми харесва даже повече.
.                                                                                 Как се казва в Гиза парфюмът?

# 149
Мисля, че става дума за UNS125 Нежна Прегръдка на Гиза / Blanche Bete / Her Confession.

Аз го поръчах на сляпо 😆 , заради коментарите тук.Чакам го да дойде.

https://giza-perfumes.eu/gurme/603-parfyum-uns125-nezhna-pregrdka.html

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 19:53 от jpg

Общи условия

Активация на акаунт