Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 36 476
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Купих си този део на балеа

Много ми харесва.Идея за парфюм с подобен аромат.Усетих слива и смокиня.
Този май беше интерпретация на някои от спрейовете на Sol de janeiro 🤔

# 121
  • София
Като цвят на опаковката този Sol de Janeiro съвпада с Balea, като аромат не мога да потвърдя, може би много леко. Имам ги и двата, според мен общото е сладката нотка. В Sol de Janeiro осезаемо се усещат виолетки и захар, някаква пристрастяваща сладост. Но виолетки в Balea не усещам, там по-скоро сливата се усеща. Или поне такива са моите възприятия. Не искам да подвеждам никого. Всички имаме различни усещания.

# 122
Момичета,получихе ли си Her Confession. Аз си го взех снощи -кокос и бонбони рафаело. Нямам търпение да отлежи малко и да го започвам.
Чакам и Sceptre Malachite Maison Alhambra.Предлагат го като един от добрите аромати с манго,въпреки че в пирамидата му манго няма.Дано да не е греда Neutral Face
А Eclaire Pistache след 2-3 седмици затворен в шкафа е станал по-хбав и по траен,значително по:))) Доволна съм.

# 123
Her Confession не спирам да го разносвам тези дни, изкарвам цял ден с 4 фъс сутринта (2 на китките и 2 зад ушетата), много хубаво усещане ми създава и сякаш спокойно мога да си го обява за моя signature scent Blush

# 124
Днес от  Le parfum си взех A La Rose Maison Francis Kurkdjian. Влюбена съм.

# 125
  • Deutschland
Нов ли е този парфюм? Отивам да гледам във Фрагрантика. Благодаря.

# 126
Нов ли е този парфюм? Отивам да гледам във Фрагрантика. Благодаря.
Не знам. Мъжо си търсеше нов, че откакто се знаем си носи Черната орхидея и реши, че иска нов и се застояхме в магазина. Не, че нямам сума ти парфюми, ама този много ми хареса. С роза Дамасцена е.

# 127
Днес от  Le parfum си взех A La Rose Maison Francis Kurkdjian. Влюбена съм.
Къде имат магазини?

# 128
  • Варна
Идвам да похваля два невероятни аромати за студените дни в изпълнение на AW . Веднага влизат в листата ми на топ 5 за зимата и есента Vanille powder Matiere Premiere и Lune Feline ❤❤❤ страхотни и магнетични аромати 🤗

Какво е AW?

# 129
  • Deutschland
Днес от  Le parfum си взех A La Rose Maison Francis Kurkdjian. Влюбена съм.
Къде имат магазини?

В Кауфландите на входа, но не във всеки магазин. За другаде не знам.

# 130
Цитат
Къде имат магазини?
в София на ул.Алабин между Витошка и Графа/срещу Лидл

# 131
В Стара Загора на пешеходната главна улица.

# 132
Здравейте, може ли мнение на Гиза маслата или спрея са по-дълготрайни и шлейфов???

# 133
Здравейте, може ли мнение на Гиза маслата или спрея са по-дълготрайни и шлейфов???
Във вид на спрей шлейфа е много по-голям. Трайността е еднаква

# 134
От 3 дена им пиша, че не са ми добавили празни шишенца от тестери с поръчката и нищоо🙄 пълна тишина. Дами, какво мога да направя според вас? Харесвам им сайта и ми се изкаше да остана да бъда клиент, ама 5 лева са 5 лева...😑

Общи условия

Активация на акаунт