Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 1 248
  • 23
  •   4
Отговори
# 15
  • BG-DE
Barenia явно не работи добре с всяка кожа, ползвам го в оригинал от миналата година и нямам никакви оплаквания от трайността, над 10 часа си го усещам, а новата интенз версия е направо вечна 😂
Може ли някой, който познава Teriaq да каже две-три думи за него, близък ли е до Еклера и изобщо има ли прилика с някой по-познат парфюм. Приносило ми се е нещо сладичко но не силно подправково🙂

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 11:47 от Menerva

# 16
Ety4ka, от арабските парфюми като бюджетен и доста сполучлив дюп на Ганимед е Celestial на Paris Corner. В Lilly можеш да го тестваш. Нека другите да се включат с други предложения, аз съм забравила вече.
Пени - Елинор и при мен се бавят 2 седмици, но като ми дадат дата, винаги се спазва. Грешки обаче се случват, може би е различно нещо в организацията, когато е до физически магазин, даже би трябвало да става по-бързо. Пиши като имаш яснота, че ми стана интересен казуса.
Днес Елинор ми пратиха Kismet Magic, още не съм си го отворила обаче, нарочно си  създавам леко съботно вълнение Joy

# 17
  • Sofia
Аз имам Ganymede на Дизайн.. Отрицателна реакция не съм получавала. Даже малкия вчера се ровеше из мострите и сподели, че много му харесва.

# 18
Благодаря на всички за отговорите и за споделите мнения! Ще ходя днес до Лили и ще видя да тествам Paris Corner.

Menerva, много е възможно Barenia да не държи на кожата на майка ми, с нея в това отношение сме тотално различни, при мен парфюмите ѝ винаги се развиват различно, дори съм се пръскала с нейни парфюми и тя не може да ги познае Joy Ще ѝ кажа да пробва интенз версията.

Относно Teriaq, за мен няма нищо общо с Еклера, него го имам и доста го харесвам, но Teriaq колкото и пъти да съм го мирисала, ми идва твърде остър, определено не е сладък. Не мога да го оприлича на друг познат аромат. Интенз версията обаче я намирам за страхотна, тествах я при приятелка и след това не спрях да си мириша ръката Joy

# 19
  • Deutschland
Подариха ми едно доста добро копие на Burberry Goddess. Трайността при марката куца на кожата ми, но аромата е божествен.

# 20
Момичета, моля, препоръчайте ми нещо от имитациите силно ванилено, сладко, топло, без някакви много остри примеси (тип силно задушлив арабски парфюм). 😊💐

Моето предложение е също за  Burberry Goddes,  но на Гиза.
 https://giza-perfumes.eu/vanilov/558-parfyum-d324-boginyata-v-te … tml#/28-vid-spray
Едновременно е свеж,  ванилен, подправков,  топъл и уютен.  Наистина ванилията ухае чудесно,  аз не усещам много лавандула и какао.   Приятен е и е лесен за носене, много женствен парфюм на уютна лека ванилия,  но няма нищо уникално в него.
В крайната си фаза  е най-красив,  изсъхва кремообразно за мен.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 20:38 от Cristalle

# 21
Ety4ka, имам аналога на Ganymede на Зара и определено не е моят парфюм. Усещам много силно болнична нотка и не го нося. Пръснах веднъж на ръката и не ми хареса, но реших да му дам втори шанс след известно време. Пак не се спогодихме и сега стои в шкафа. Подарък ми е и не знаех какъв е ароматът, иначе със сигурност бих го върнала в магазина.

# 22
Vetiver на Just Jack имитира Grey Vetiver TF
Благодаря!

# 23
Някой с мнение за Бианко Лате на Парфен?

Общи условия

Активация на акаунт