Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 2 437
  • 48
  •   2
Отговори
# 45
Ето гоооо 🥰🥰🥰 Прекрасен ее. Мнооого се доближава до rose gourmand  на Zara. Във фрагрантика май е даден, че прилича на Roses Vanille на Mancera. Абе прекрасен е, не знам как ще изтрая да го оставя да отлежи.
Иии понеже съм луд фен и на Зара, без да искам забърсах и ето тези бебешори. В колата ми не се диша в момента от сладост и ми иде да се самоубия, но това е друга тема 🤣

Покрай теб и аз го забърсах от Елинор, точно се сетих какво бях поръчала, че бях забравила 😂🤣. Дано поне 4 часа да държи 😁.

# 46
Ето гоооо 🥰🥰🥰 Прекрасен ее. Мнооого се доближава до rose gourmand  на Zara. Във фрагрантика май е даден, че прилича на Roses Vanille на Mancera. Абе прекрасен е, не знам как ще изтрая да го оставя да отлежи.
Иии понеже съм луд фен и на Зара, без да искам забърсах и ето тези бебешори. В колата ми не се диша в момента от сладост и ми иде да се самоубия, но това е друга тема 🤣

Покрай теб и аз го забърсах от Елинор, точно се сетих какво бях поръчала, че бях забравила 😂🤣. Дано поне 4 часа да държи 😁.
Повече от 4 държи. Напръсках се веднага след като си го взех, защото нямаше как да изтрая и до преди малко, когато влязох в банята си се усещаше силно.  Приятелка, с която бяхме навън каза, че и само от седене до мен го усеща, само като мръдна, а когато върви зад мен се разнася следа. Та, доволна съм много и ще поръчам още няколко шишенца 🤣

# 47
  • София
Търся добра имитация на Dolce Amalfi, какво бихте препоръчали?

# 48
  • Варна
Тези Câline ги има в Емаг, но нямам идея като цена дали са ок.
А на Дивайн Ганимед, дали е хубав?
И още един въпрос: онзи ден си седя в автобуса и в Студентски град се качва един младеш, който седна до мен. Замириса ми на виолетки и на чисто. Страхотен аромат, сигурна съм, че беше парфюм. Някой сеща ли се за такъв?
Аз бих посочил Armaf rtes nuit(creed green irish tweed, davidoff cool water, lattafa raghba for men), някоя Prada L'homme(intense). Иначе има и Bvlgari, и YSL la nuit de lhomme intense, които са с чисти виолетки, но се съмнявам да е някой от тях.

Общи условия

Активация на акаунт