Сполучливи имитации на маркови парфюми - 64

• 36 534
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Само да споделя, че D&P пак имат део спрейовете, че лятото нямаха, за който се интересува. Simple Smile))

# 166
  • Deutschland
И тези парфюми са хубави, всеки имитира някой оригинал. Мъжът ми имаше няколко варианта, много е доволен. На снимката са дамски обаче.

# 167
И тези парфюми са хубави, всеки имитира някой оригинал. Мъжът ми имаше няколко варианта, много е доволен. На снимката са дамски обаче.

А колко са трайни?

# 168
  • Deutschland
На моята кожа макс 3, 4 часа, но пък на нея и някои оригинали едвам докарват до 2. Все пак ароматите добре са ги докарали, така че на мен не ми пречи.
Мъжът ми обаче като си сложи от парфюма сутрин, до вечерта издържа. Явно е до кожа. В момента този има

https://www.fragrantica.com/perfume/Police/To-Be-Bad-Guy-59815.html

# 169
Вчера ми пристигнаха резервите на Lattafa Pride Thouq  и Dynasty. Сега ми е криво, нищо не чакам....Направих сефте и от Рефан. Имам записки във файл, но са ми на компютъра и бях запомнила Arabians Tonka Montale, че била сполучлива версията на Рефан и него взех, само че исках 50 мл, но харесах това тумбесто бутилче, като продавачката каза, че то било 100 мл, но като наля парфюма се учуди, че е доста над средата, явно не е наливала в тези бутилки . Имате ли представа колко милилитра са?

Скрит текст:

Друго, което ми хареса е Tobacco Vanille  на Tom Ford, но не до степен, че веднага да го взема. Следващият път ще отида със списъка. Дамата в магазина в Стара Загора е много любезна, внимателна, показа ми доста неща, но получаваше стока и не ми беше удобно да я задържам.

Дъщерята и приятелят й ще идват в България за коледната ваканция и отсега вече се чудя с какви парфюмчета да ги зарадвам. Арабиан тонка и Интенс кафе оригинали  са част от парфюмите, които бях решила да им взема, но като  чета коментари, че не са същите както преди- лоши партиди, слаби, нетрайни и т.н. май ще се откажа, а и ако искат те могат да си вземат от холандското Нотино, Брасти и др. сайтове или техни магазини, но наливни и капсуловани БГ парфюми няма откъде. Та сега се чудя и моля за препоръки откъде да взема, кои са най-трайните и сполучливи версии на   Интенс кафе, La Vie Est Belle, Каяли Ванила за нея?
И за младежа, на 25 години, знам, че  много харесва Dior Sauvage Elixir.

Иначе, съм си записала от рефанските да пробвам - Табако Абсолю, Olympea Legend, Gaultier Divine Jean Paul Gaultier, Emotion, LV Les sables roses, Amouage Portrayal, Mystery Tobacco и Dior Tobacolor, Goddess..... ако нещо съм пропуснала, ще се радвам на препоръки Flowers Hibiscus

# 170
  • Deutschland
Arabians tonka в оригинал е прецакана тотално. Не си заслужава. Ако намериш старата версия, да.
Никога не съм виждала такива бутилки на Рефан.

# 171
Монталите са си арабски и като всички други , партидите една с една не отговарят. Взех оригинал на Starry night  , ами.... ряпа да яде пред Гиза

# 172
Някой да има впечатления от "Среднощен танц" (Гиза), вдъхновен от Vol de Nuit (Guerlain) ?

# 173
  • Сливен
Мнения за тези парфюми https://prouve.bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC-61/?search=61
Имат щанд в Сливен по случай празника на града до неделя,заслужават ли си?

# 174
oesi, в Сливен има ли Заг?

# 175
Здравейте, не мога да намеря аналога на Зара Petale Santale и Red Temptation Sandalwood.Golden Decade мисля че е Libre!

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 19:52 от mimsi3

# 176
  • София
Някой да има впечатления от "Среднощен танц" (Гиза), вдъхновен от Vol de Nuit (Guerlain) ?
Вчера си взех ролчето за проба, но определено не е моето. Доста ми е ретро, тежък, наситен 🤯Не бих ползвала в никакъв случай.
Не усещам някоя нотка, която да е доминантна.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 21:22 от ccveti

# 177
  • Deutschland
Здравейте, не мога да намеря аналога на Зара Petale Santale и Red Temptation Sandalwood.Golden Decade мисля че е Libre!

Petale santale е сходен с Mojave Ghost Byredo.
Red temptation sandalwood е сходен с Gris Charnel BDK Parfums.

# 178
  • BG-DE
Монталите са си арабски и като всички други , партидите една с една не отговарят. Взех оригинал на Starry night  , ами.... ряпа да яде пред Гиза
Монтал и Мансера са френска, а не арабска марка. Някои от парфюмите им може да са реформулирани и поради това да има разлика, но не е от партидите. Ползвам второ шише от Roses greedy като първото е купувано преди пандемията, а второто преди 2-3 години и между двете няма разлика.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 20:27 от Menerva

# 179

Petale santale е сходен с Mojave Ghost Byredo.
Red temptation sandalwood е сходен с Gris Charnel BDK Parfums.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт